noo.....ja v aute nemam velmi.......dovod spociva v tom ze do vas v interiery nefuka vzduch a nepocujete jeho svistanie .....a mate iba zdanlivy pocit bezpecia lebo ste "chraneny" karoseriou .....ale na motorke je to vacsia zabavka ......aj ked som neisiel viac ako 50 km/h....vzduch do mna narazal silou vichora....a velmi fajn pocit je ked idem na bicykli dole svahom strmym asi thak 15 metrov na 100 metrov a nemusim pritom vynakladat ziadnu energiu a idem 60.........a nohy len thak na tyci.......
@1 tou blondýnou si ma sklamal!
milujem rýchlu jazdu hlavne v športovom aute...najviac si to užijem keď idem so sestrou...hlavne keď bola raz za volantom zhúlená na kašu aaach bože
200 okolo auparku bol celkom adremalin a 180 v lejaku na dialnici tiez. A najvacsi adrenalin bol ked som asi pri 100vke nechtiac zacal obiehat auto driftom este na starom aute.
Ale nikdy v zivote by som si nesadol za volant nahuleny alebo co i len s kvapkou alkoholu. To moze spravit len primitiv. Ked uz chce clovek jazdit rychlo tak ma byt plne sustredeny na to co robi.
no vzrusenie a rychla jazda to patri k sebe...najviac som isiel s kamosom na Porsche 911 GT3 275km/h a to uz bolo nieco ist s tim po dialnici slovenskej a po normalnej hlavnej ceste 250...magorizmus ale to patri k tomu
za rychlu jazdu mozem povazovat aj na bicykli povedzme 20km/h pretoze pride jama,clovek sa nesusterdi a uz leti.dochráme sa a to ani nesiel rychlo.relativne
....isty cas som lietal na rogale....to ....rychlost som mal mozno 30 km/h ale ked pristavate to teda bol bajecny pocit z tej sviezej klzavej jazdy....je vzrusujuce ked vidite ako sa vam meter pod vami miha trava pod nohami.......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
milujem rýchlu jazdu hlavne v športovom aute...najviac si to užijem keď idem so sestrou...hlavne keď bola raz za volantom zhúlená na kašu aaach bože
Ale nikdy v zivote by som si nesadol za volant nahuleny alebo co i len s kvapkou alkoholu. To moze spravit len primitiv. Ked uz chce clovek jazdit rychlo tak ma byt plne sustredeny na to co robi.