@blacknyan podľa mňa je to rovnako ,,nenormálny a neužitočný'' predmet ako dejepis, občianska, geografia alebo čo.. tiež to nemá bohvieaké praktické využitie a ak niekto chce, tak prečo nie? prečo by niekto nemohol študovať umenie, keď niekto môže študovať dejepis, alebo filozoviu alebo barjaké bajačiny.... ba by som povedala, že to má ešte lepšiu prespektívu ako študovanie histórie alebo filozofie
každého vec... a to, že vy nič nerobíte neznamená, že nejaký predmet všeobecne nemá vzdelávaciu hodnotu... dúfam, že keď si taká múdra budeš študovať aspoň matematiku a fyziku
a k téme, som si istá, že je kopec kníh na to určených, však sa spýtaj učiteľky čo všetko potrebuješ vedieť k maturite, aké okruhy, popozeraj si, čo ti treba na vš a som si istá, že je kopec kníh o dejinách umenia a pod.. aj keď do knižnice behneš a popýtaš sa, tak ti určite niečo poradia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
každého vec... a to, že vy nič nerobíte neznamená, že nejaký predmet všeobecne nemá vzdelávaciu hodnotu... dúfam, že keď si taká múdra budeš študovať aspoň matematiku a fyziku
a k téme, som si istá, že je kopec kníh na to určených, však sa spýtaj učiteľky čo všetko potrebuješ vedieť k maturite, aké okruhy, popozeraj si, čo ti treba na vš a som si istá, že je kopec kníh o dejinách umenia a pod.. aj keď do knižnice behneš a popýtaš sa, tak ti určite niečo poradia.
» www.citylife.sk/kurz-workshop/p...