Každý rok dáva MŠ kopec prachov na to, aby utajili maturitné témy. Skoro každý rok však aj tak unikli (myslím, že iba minulý rok nie). Taaakže, ak náhodou nájde niekto nejaké seriózne vyzerajúce témy (nijaký slávnostný príhovor "Mami, oci, som gej"
Hmm, my sme minulý rok tiež vedeli témy zo slohu popredu.. Síce neviem, či sa tých desať minút ráta, ale tak.. Aspoň boli pravdivé, nie ako tá politická či aká situácia v Kambodži
Ja som o nicom nevedel, a ani vy nebudete, su to len vymysli niekoho, kto sa na tom potom dobre zabava Vsetci len zavadzaju ako kazdy rok. Musite sa zmierit s tym, ze to nebude nikto vediet.
ja som počula že tety a ujovia čo dávajú témy zo SJ sa zvyknú objavovať na takýchto serveroch a keď vidia že niekto uhádol čo chcú dať na poslednú chíľu to zmenia. Riskneme a dáme do éteru dačo čo tam nechceme mať?
ten link je až podozrivo dobrý, a ten výklad by bol spasenie. V každom prípade si o tej téme dačo kuknem ale písať si to nebudem Nikdy nenapíšem lepší sloh č.2
ja si myslim, ze to dako neunikne tie temy a ak by aj unikli tak prd pomozu. lebo pomozu len par hodim pred otvorenim ... a to sa fakt nestiha a aj tak v danom case mi napadne viac. a ja sam nech sa deje co sa deje budem pisat uvahu alebo beletrizovany zivotopis ale beletrizovany zivotopis pochybujem, ze bude.
Grietusha to hej, ale keď budeš vedieť témy dopredu, môžeš celú noc predtým premýšľať, čo napíšeš, a pousmeješ sa, keď zistíš, že naozaj také témy dali.
www.maturita2008.szm.sk - podla mna to spravne nie je, uprimne neverim, ze by tam dali tak kontroverznu a politicku temu akou je Kosovo ale uvidime, to rozpravanie vyzera zaujimavo
no nerucim za doveryhodnost ale dostalo sa mi ze by to mal byt prejav na vyrocie narodenia Hviezdoslava,uvaha o eure,diskusny o financnej krize,opis idolu z celebritiek a rozpravanie o zivote v 90. rokoch....=D....tak asi tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
» www.maturita2008.szm.sk/...
Iba sa budeš zbytočne stresovať.
ale neverim tomu... je to somarina podla mna
inac, kde sa daju najst tie fake temy? just 4fun
Mami, oci, som gay - slávnostný prejav
Prečo si honiť ľavou, keď si môžem honiť pravou - úvaha
Vplyv Newtonovho zákona metafyziky na Bohrov model atómovej reakcie - odborný výklad
veľa šťastia....
je to podla mna spravne...mam presne tie iste z ineho zdroja...drzim palce
www.maturita2008.szm.sk - podla mna to spravne nie je, uprimne neverim, ze by tam dali tak kontroverznu a politicku temu akou je Kosovo ale uvidime, to rozpravanie vyzera zaujimavo
dakujem
a nam ucitelka hovorila ze uvahy vacsinou dopadaju zle!co uz no...šECKýM VELA ščascááááááá