no tak taký presne rovnaký ako ty určite nie lebo zuby si umývam každý večer aj keď som brutalne unavený a zabudnuť nato nemôžem lebo už to mám proste vo zvyku
mne sa to nestáva iba ak po ten bod kde sa obraciam aj to trochu inak... ja si idem akože len zdriemnuť, síce sa najprv prehadzujem ale po dvoch hodinách zaspím, zobudím sa o jednej v noci že sa mi treba prezliecť, najesť, osprchovať a nachystať si veci na ďalší deň, tak to nejako zmáknem a potom idem spať a zaspím v priebehu 1 minúty
aby ste boli v obraze- zuby si umývam fakt každý deň 2x, ale tak občas sa mi stane, že od únavy padám už na WC tak sa vykašlem na zuby ale aj tak musím zliesť dole a umyť si ich bo by som nezaspal
ja ci ich mam alebo nie aj tak nezapspimm m..........................mam vela energie aj ked pridem z vonka a vzdy na vecer ........cez den som pomaly ze mrtva=D
Nestava sa mi to, pretoze ci si umyjem zuby, alebo nie stale mi trva minimalne 2 hodiny kym zaspim. Ak som fakt brutalne unaveny tak niekedy to zvladnem aj do hodiny.
Btw ked sa mi niekedy vecer nechce umyvat zuby, tak hodim zuvacku do huby a je to. Rano sice neviem ci je nalepena niekde na vankusi, alebo som ju prehltol, ale to je jedno..
mne je to jedno, možem byť akokoľvek unavený tak cez den nezaspim tak či tak, som šťastný že zaspím v noci, no newim čo budem robiť keď budem mať 60 rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Btw ked sa mi niekedy vecer nechce umyvat zuby, tak hodim zuvacku do huby a je to. Rano sice neviem ci je nalepena niekde na vankusi, alebo som ju prehltol, ale to je jedno..
- prídem domov totálne zničený a unavený po dlhom a vyčerpávajúcom dni, najem sa, ale nechce sa mi vôbec umyť sa- resp. osprchovať,
- zaleziemhore, ledva sa vyzlečiem a zalahnem do postele,
- možno dostanem šialený nápad- ja som si zabudol umyť predsa zuby,
- a v tom okamihu, ako sa na to vyserem, a asi este aj skor, som aj ja spokojný a do 1 min. ste mrtvy (v zmysle "spím")