Myslíte si, že Nikoly majú vo všeobecnosti niečo spoločné? Teraz nenarážam na to Nikola ako synonymum pre kurvu
Všetky Nikoly v mojom živote si boli svojim spôsobom podobné, aj fyzicky, akože nijak nápadne, iba taká určitá nikolovitosť v tvári
u mna to je tak s dominikami.. a nepoznam ziadnu dominiku s ktorou by som dobre vychadzala (az na jednu teda, ale ona je tak celkovo vynimka vo vsetkom )
ono je dokonca robeny na to tusim aj vyskum a ako socialny aspekt ovplyvnenia to vraj funguje, ludia s rovnakymi menami si vraj vytvaraju podvedome podobne crty...pride mi to celkom zaujimave ale samozrejme to neplati na kazdeho to by bolo velmi cudne uz
Prepac ale to je strasna blbost akoze mozu ta mena nejak ovplyvnit podla mna ked si robia ludia srandu z tvojho mena alebo co ale je jasne ze ludia s rovnakym menom nemaju rovnake vlastnosti a ked aj maju neni to kvoli menu
A aké sú tie Nikoly, čo poznáš? Lebo ja ich tiež zopár poznám, tak ma zaujíma, či sa to nejak zhoduje.
A celkovo si myslím, že toto nomen omen moc nefunguje. Čítal som si charakteristiku svojho mena (Michal) a sedí to tak na 30 percent, čiže nič relevantné.
@ps102 hej mňa to hneď napadlo keď som videla že sú Nikoly som to chcela aj napísať do toho fóra o nich, ale reku nebudem o mŕtvych takto nepekne
A tá jedna (spolujazdkyňa) aj vyzerala úplne ako Nikola! Taký typ ako som písala
@riddler no výzorom: často pehavé, aspoň tak zopár pieh, bledé, nos väčšinou trochu dohora, vlasy hnedé často s gaštanovým nádychom, prípadne aj úplne ryšavé. Tá spolujazdkyňa z videa kde 2 Nikoly havarovali bola tiež typ Nikoly na výzor.
A povahou, väčšinou milá, celkom ukecaná, ale zároveň si nemôžeš byť celkom istý jej úprimnosťou. To je celkom všeobecná charakteristika, ale neviem to vhodnejšie opísať.
@aventine Z tých Nikol čo napríklad poznám ja mi ani jedna nie je povahovo a myslením blízka, páčia sa mi akurát tak výzorovo. Nechcem z toho ale vyvodzovať nejaké závery, to len taký fun fact
@sypomka
Ja som mal jednu spolužiačku Nikolu, čo bola cigánečka. Bola blbá a smrdela.
Triedna si myslela, že keď ju ako slabú žiačku posadí ku mne ako vzornému žiakovi, tak sa jej zlepšia výsledky.
Nakoniec som sa akurát len ja nedokázal sústrediť kvôli jej zápachu
Inak aj mne vždy prišli Nikoly všetky rovnaké. Hnedé rovné vlasy, bledá čistá pleť, taký sluty výraz v tvári neviem čím to je ale fakt to sedí. Dokonca ak tie pehy.
Ale inak veľa mojich menovkýň (Paulína) sa tiež na ňa vizuálne podobá Trošku pri sebe plavovlasé dievčatá s veľmi zaujímavými očami.
A Paulína je podľa charakteristiky mena veľmi zlé meno a nositeľke do života prináša problémy , čo sa mi tiež potvrdilo...
Ináč ľudia - @antifunebracka@0sea ... - čo sa tu pohoršujete že aké generalizovanie a že je to úplná pičovina, veď ja sama neviem ako je to možné a je to dosť divné, ale naozaj to sedí viac než aby to bola len náhoda. Podľa mňa to fakt môže byť tak ako @melancholik píše, človeka od narodenia volajú nejakým menom, tak ho to podvedome ovplyvní, inak si to neviem vysvetliť.
Ja poznám dve Nikoly a obidve žijú veľmi mravne a príkladne. U nás sa to tak vôbec neberie na Nikoly, že sú nejaké iné. A viac sa stretávam s tým, že ľudia s rovnakými menami sa vôbec na seba nepodobajú. Napríklad na tanečnej sme boli 3 Lenky a úplne sme boli odlišné. Ja som bola dosť drevo, nik sa tam so mnou pomaly nebavil, ďalšia Lenka bola úplne top obľúbená najlepšia a tá tretia bola taká záhadná, čo sa bavila len s jednou babou a vedela vybuchnúť keď ju niečo naštvalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Nepoznám ich veľa a nevidím medzi nimi podobnosti (okrem toho, že sú mi nejakou náhodou sympatické zväčša).
A celkovo si myslím, že toto nomen omen moc nefunguje. Čítal som si charakteristiku svojho mena (Michal) a sedí to tak na 30 percent, čiže nič relevantné.
A tá jedna (spolujazdkyňa) aj vyzerala úplne ako Nikola! Taký typ ako som písala
A povahou, väčšinou milá, celkom ukecaná, ale zároveň si nemôžeš byť celkom istý jej úprimnosťou. To je celkom všeobecná charakteristika, ale neviem to vhodnejšie opísať.
Nemám rada Lenky.
Ja som mal jednu spolužiačku Nikolu, čo bola cigánečka. Bola blbá a smrdela.
Triedna si myslela, že keď ju ako slabú žiačku posadí ku mne ako vzornému žiakovi, tak sa jej zlepšia výsledky.
Nakoniec som sa akurát len ja nedokázal sústrediť kvôli jej zápachu
A Paulína je podľa charakteristiky mena veľmi zlé meno a nositeľke do života prináša problémy , čo sa mi tiež potvrdilo...
A čo moje menovkyne, Natálie, ako vyzerali?
@mayben alebo @nats n
ale ja mám zlé skúsenosti s menom Peter nepoznám jedného normálneho Petra