ked som bola mensia,tak som si vymyslala a davala rozne mena ako Samantha,Lea(to mi mama vravela ze mi chcela dat to meno) a mam vypadok momentalne a dalsie si nepamatam ako to? Viem ze ich bolo dost..sme sa so sesterkou hravali na spionky/herecky/manazerky... to boli casy ...Vyhravalo asi Rebeka (to je aj moje druhe meno,co som si dala...)
Ale co,uz som sa aj zmierila s tym mojim aj ked sa mi nepaci.Nic s tym nenarobim a som to predsa ja (Janka,Jaja,atd
no mne sa paci meno Linda celkom rada by som sa tak volala..ae moje meno sa mi velmi paci hoci ked som bola mala neznasala som ho...vysla vsak z neho prezyvka ktora mi hned prischla a dost sa mi paci...Jull=D...a ked tak Julls..
Hmm teraz som si ho hodila do googlu...a charakteristika mi celkom sedí.. (nevravím o tom, že v španielčine to znamená v preklade krásna..).. Ale to je sú už detaily...
a tak ja som si uz na seba zvykla a uz sa mi aj celkom paci (jana ) Ale viem ze som sa mala volat Paulina to by mohlo byt tiez zaujimave aspon by som vedela v triede ze volaju mna a nie sa vzdy
ine meno?? a preco xD ved to moje sa mi paci x) pokiaaal niekto nepouziva neake ble skratky namiesto originalu xD podla mna krajsie znie adriana ako ked niekto povie aďa a hodi do toho take ostre Ď xD a naco mam alergiu? xD ked ma niekto zavola andrea xD
adriana je predsa vzdy adriana xD
Prve meno mi vybrali rodicia - Lucia... nesmierne sa mi paci... a druhy meno (birmovne) som si vybrala sama... - Veronika... aj to sa mi paci... spokojnost nadovsetko
no mne sa moje meno(klaudia)nepaci uz..no straaasne dlho..chcela by som sa volat Emma a to od vtedy kedy som prvy krat videla ten diel priatelov kde rachel dala svojmu dietatu toto meno, tak sa mi zapacil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale co,uz som sa aj zmierila s tym mojim aj ked sa mi nepaci.Nic s tym nenarobim a som to predsa ja (Janka,Jaja,atd
Cyprián, Sajfa.. ale naozaj Aaron
moct tak byt sofia,laura,linda,ema,natalia..
adriana je predsa vzdy adriana xD
no jaa by soms a chce volat v podstate podobne ale nie Petra ale Petronela...
ale kebyze som chlapec tak by som chcela byt Juraj...prekrasne meno...