ja som bola v brne, zistila som ze nie len ze nie som hlupa ale dokonca som aj mudra, takze som sa dost tesila
a super bolo ze nam to opravili hned na mieste, na nete sa pisalo ze vysledky do mesiaca a takto, ale bolo nás tam asi 6 a chvilu sme si pockali a hned nam teta dala vysledky.. a potom teda postou oficialne ale tie boli tiez snad za tyzden aj menej mozno
nepotrebujem si honiť ego papierom na inteligenciu... u mňa je to také, že načo vyhadzovať peniaze za číslo, ktoré aj tak približne viem, aké je (robila som viacero niekoľkohodinových komplexných testov u psychologičky a výsledok bol približne rovnaký)
a členstvo v Mense ma jednak neláka, ale bolo by to nemilé prekvapenie, keby som ani neprešla (takže načo riskovať...)
no ono nejde mi teraz o to sa tu s niekym porovnávať, kto má viac.. mne vyšlo opakovane 139 a vidí sa mi, že viac sa tam ani získať nedá, možno sa mýlim a tu sa už dostávam k jadru veci- hladám niekoho komu tam vyšlo viac a poprípade si porovnáme odpovede, lebo mne vkuse vrta v hlave, kde som tam mohla urobiť chybu a či vôbec som tú chybu urobila, alebo to mám proste celé dobre a dá sa tam získať max 139.. berme to ako 139 bodov a kašlime na to, že je to iq, nech to tu nikoho neirituje.. proste je to logická hra a koľko bodov najviac sa tam dá získať?? má niekto odpoveď ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a super bolo ze nam to opravili hned na mieste, na nete sa pisalo ze vysledky do mesiaca a takto, ale bolo nás tam asi 6 a chvilu sme si pockali a hned nam teta dala vysledky.. a potom teda postou oficialne ale tie boli tiez snad za tyzden aj menej mozno
a pohoniť ego si môžem aj sama
a členstvo v Mense ma jednak neláka, ale bolo by to nemilé prekvapenie, keby som ani neprešla (takže načo riskovať...)