Ahojte, nedávno som bol na testovaní pre verejnosť, aukázalo sa že spĺňam požiadavky, tak sa chcem spýtať tých, čo sú/boli členmi, oplatí sa to ? resp. nieje to len strata času/ váš názor, ďakujem
milujem otazky typu "oplatí sa to?" co nemas na to vlastny nazor? takato otazka s IQ nad 130? inymi slovami, ked sa pytas - co od toho ocakavas resp. ako by sa ti mohlo "vyplatit" alebo "nevyplatit" byt clenom mensy...
@salora No ty si ale milý, ďakujem Nabudúce sa skús ,,neprednasrať,, a dočítať celú otázku Chcel som názor ľudí, či sa to im OPLATILO alebo to vnímajú ako stratu času/ ako boli spokojný Názor druhých ľudí Ďakujem za tvoj názor na mňa, ale nabudúce sa skús držať témy, na to IQ 130 netreba
@romus keby som sa prednasral, tak tam nedavam smajliky a hned ta vyposielam rovnako tak som nikde nevyjadril nazor na TEBA... a ty sa tiez nauc pripadne poriadne citat, ked uz si sa nam tu pochvalil svojim IQ (btw. "ako boli ´spokojní´ " a nie ´spokojnÝ´ a aj ked tam nebol otaznik, pytal som sa, co od toho ocakavas, keby si bol jej clenom... ergo ako by sa ti to malo alebo nemalo vyplatit...
@sidious ako bolo vyššie spomenuté - ak na to mám, idem na nejaké testovanie, tak sa o to pravdepodobne zaujímam a tak pravdepodobne nie je ani problém si o tom čo to vyhľadať, vygoogliť, pozisťovať... Mensa ma aj na SK svoje oficialne stranky, forum, FB, takze myslilm, ze vytvorit si nazor na ich cinnost nie je ziaden problem... ale budiz som celý v ocakavani, kolko clenov Mensy je medzi birdzakmi a relevantne sa vyjadri
@romus vďaka za pomoc ja osobne cakam, kym sa dopecu franc. zemiaky a dovari waterzooi a tato tema mi vynikajuco ukrátila cakaciu dobu pred obedom a poobednajsou skuskou
@romus btw. odporúčam ísť v máji do Jasnej na stretnutie Mensy SK tam sa toho dozvieš podstatne viac... možno aj to, či sa to oplatí a či to je alebo nie je strata času
@marjy77 Hej no, čo som ponachádzal tak boli iba cudzojazyčné, a Mensa na Slovensku je samostatná organizácia pod Mensa International, chcel som sa spýtať na Slovenskom fóre, začať tu bola očividne chyba
No... Tiez sa pridavam s od veci komentarom, kedze osobnu skusenost nemam, len sprostredkovanu. Byvaly priatel tvrdil ze sa to neoplati, len zas on bol taka svojska povaha no... Ja by som to na tvojom mieste asi skusila, vies keby ma to lakalo. No prinajhorsom zistis ze to nie je nic pre teba a odjebes 20oiro no...
Tiež v tom nejako nevidím zmysel, či sa to oplatí, ale tak mám zaplatené členské. Z toho časopisu, čo chodí, si lúštim. Ale sama sa nejako stále snažím sa prehovoriť a ísť do klubovne, ale ešte sa mi to nedarí. Možno ak tam raz prídem, tak zistím, či sa to oplatí. Zatiaľ sú to vyhodené peniaze.
ja sa obavam, ci to neni ojeb ? platit clenske a nic z toho nemat len aby sme si spolocne honili ze mame vysoke IQ ? ... neni to nahodou tak, ze ho mate podpriemerne a ludia co z toho cashuju si hovoria: ten je dost kokot aby nam platil za nic ?
ako, sú na teba hnusní, ale zároveň majú pravdu, že ak máš iq nad 130 tak by si mal poznať aj efektívnejšie a obšírnejšie spôsoby ako zistiť. napríklad skús sa pohrabať na ich stránke a čosi si prečítať, prípadne nájsť dačo o nich na iných stránkach
ako čítam tak sa zdá že čím viac je človek ochotný sa zapojiť do vecí čo robia, tým viac sa zapojí, a tým viac sa mu to potenciálne oplatí. ono veľká časť pointy je asi práve @Riddiculus zájsť do tej klubovne, alebo začať sa kontaktovať s ľuďmi tam, a nájsť napríklad možno parťákov na nejaký projekt, alebo čo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» www.mensa.sk/o-mense...
ako, sú na teba hnusní, ale zároveň majú pravdu, že ak máš iq nad 130 tak by si mal poznať aj efektívnejšie a obšírnejšie spôsoby ako zistiť. napríklad skús sa pohrabať na ich stránke a čosi si prečítať, prípadne nájsť dačo o nich na iných stránkach
» sk.wikipedia.org/wiki/Mensa_(spo...
ako čítam tak sa zdá že čím viac je človek ochotný sa zapojiť do vecí čo robia, tým viac sa zapojí, a tým viac sa mu to potenciálne oplatí. ono veľká časť pointy je asi práve @Riddiculus zájsť do tej klubovne, alebo začať sa kontaktovať s ľuďmi tam, a nájsť napríklad možno parťákov na nejaký projekt, alebo čo.