Uz dlhsi cas rozmyslam nad tym, ze ked napriklad nejaky hip hoper povie ze je to jeho styl nadozivotie alebo metlak ci to mysli vazne so vsetkym co k tomu patri, cize aj oblecenie Lebo neviem si predstavit takeho 60 rocneho cloveka a na hlave g-unit sil
my sme sa o tommto bavili s kamosom ze aky budeme v starobe,a presne k tomu sme dospeli ze budeme mat ako starci hoperske veci na sebe , neviem si to niak predstavit aky budem
A čo sa vrátime k šatkám, plátenkám a drevákom? Veď dnešní starí tiež nosia to čo nosievali zamlada, a dnešné moderné veci budú v našej starobe out a budú terčom rovnakého posmechu ako oblečenie niektorých starších ľudí dnes.
ajtak som nikdy nepochopil prečo sa ludia obliekajú podla hudby ktorú počúvajú... prečo sa napríklad neobliekame podla toho čo jeme? milujem paradajky, nemal by som chodiť celý v červenom?
Prečo by to nebolo možné? Samozrejme že ako dôchodca nebude behať s lopárom na hlave ale doma si na historickom blue-ray prehrávači pustí spomienkovú výberovku fifty centa a bude..
ja uplne milujem tieto nazory, ktore ocividne povazuju mladu generaciu a dobre vyzerajucich ludi za symbol spolocnosti. takisto milujem sposob myslenia podaktorych jedincov, ktori sa doslova vysmievaju strasim / inak vyzerajucim ludom LEN kvoli tomu, ze uz nevyzeraju tak, ako to kazu titulky casopisov. a CO ma byt na tom, ked si 60rocny pan da na seba cierne veci a zavesi retaz na bok? mne to smiesne alebo divne nepripada. ked mohol davat najavo, co ma rad v mladosti, prečo by to nemohol davat najavo neskor? dobre, ini v jeho veku si o nom pomyslia, ze je divny, rovnako ako si to pomysli nechapava a odsudzujuca mladez, ale vsetci ti debilkovia ho za divneho povazovali uz ked sa tak prezentoval v mladosti.
@15 ja ked som bol na HAMMERFALL v KE tak tam bol jeden taky "dedko" (typ - 50-60 rokov) a v pohode tiez v ciernom a tricko iron maiden a kebyze ho stretnem zas jedine sa mu pozdravim (m/)
vies vacsina raperov zdechne nekde pri prestrelke o drogy alebo o uzemie tak v 35 najviac 45 a to maju pokoj a ja kym dospiem tak bude taka technika v japonsku samozrejme ze sa dam zmrazit a budem mat poriesene
v danom memente.. alebo na dlhší čas, je tým, čím chce byť.. potom sa to však zmeníí.. možno aj prácou, alebo okolím.. , alebo dokonca sa zmení aj jeho zmýšľanie..
no nahodou... mozna sa tak nebudu obliekat, ale napriklad minuly rok u nas na Rock Beskyd to taky 50tnici dobre rozpalovali na Kiss Revival uplne som nechapal, mno asi si vspomenuli na stare dobre casy
podla mna nas tieto štýly prejdu.... teraz kým sme mladí tak nas to baví ale si myslím ze čím viac nam vek pribúda tým viac nas to prestane bavit .... myslim ze tak od 40 r. to zacne
podla mna hudobny styl nemusi byt spojeny aj s oblecenim..ale ak by mal 70-rocny dedko pocuvat taky dead metal.. Dale urcite ti to neostane na vzdy..povedala by som ze len do vtedy,kym sa clovek uplne nenajde..a nezisti ze to nikoho nezaujima ci sa reze a ma porezane cele ruky...alebo nohavice stiahnute az po kolena..
ved ich to prejde to su adolescentne decka čo si myslia že najdôležitejšie na svete je byť zaradený pod neaký štýl a to im nabuda sebavedomie, lenže ked vídu školu zistia že im je to na nič. Hudbu budu vždy počúvať tu istú, len správanie a výzor sa zmení. Moj s3ko tiež vyrastal na grunge a dnes patrí medzi intelektualnych umelcov a vyučuje na vysokej škole.Neviem si predstaviť že by dodnes bral drogy nosil vyšuchane dotrhane ryfle a mal nazor na život: ex drugs and rock n roll, kto má taký nazor tak ho lutujem lebo dopadne zle a život mu da vela bolesti a sklamania pretože žiť sa ma trošku inak ako nam serviruju media a slavne hviezdy.
ja nemám žiadny štýl..ja sa obliekam tak aby to pekne vyzeralo..maximálne aby farby ladili a moja starká(64) počúva kabát a doma nosí staré tričká na ktorých je nirvana, metallica..po synovi..ale je to akčné no..taká teta s trvalou v tričku METALLICA A KVIEtkovaná fertuška(zástera)
To co riesite dementi...sak v ziadnom style nejde o vyzor ale o to ci to mate v srdci...minule sme sa u babky na dedine s bratrancom len tak prechadzali sme mali trička ze AC/DC a IRON MAIDEN a jeden dedko na bicykli sa s nami zacal rozpravat lebo si vsimol trička tak zacal o AC/DC atd. a vobec nevyzeral jak to tu vy opisujete tazke boty a co ja vem co...by ste to donho nikdy nepovedali...ta hudba proste zije v nas stale...Metal nieje o tom ako clovek vyzera...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
keby ja som sa obliekala podla toho co pocuvam newiem ako by to dopadlo kedze ja pocuvam vseko okrem punku a metalu...to by bol iny mix..