no .. takze ked cloveku vypadne mihalnica .. alebo si ju omylom vytrhne .. narastie mu nova??? ... alebo bude rednut a rednut ? .... teras som si omylom vytrhla 10 mihalnic prosim nech dorastu
fuu ..no podla mna by mali .. hehe.. mne ich opred rokom za jeden večer dva krát podpálili .. ale dorástli no .. aj keď som mala z toho neskutočnú traumu
kks co vsetci zrazu riesite mihlanice?aspon tretie taketo forum za par dni...boze sak su to len riasy ciarne, ked si skaredy nepomozes ti ani to ci ich mas dlhe milimeter abo cm...
ja som si asi 3 mihálnice nedávno vytrhla ale iba preto že mi rástli nakrivo a dúfam že už mi ani nedorastú ale kebyže si ich iba ostrihaš nožnicami tak to by malo dorásť
Haha to bola vtipna otazka.Teraz sa ta spytam ja.Ked ti vypadnu vlasy,dorastu ti? Mihalnice su taky isty rohovinovy utvar,ako vlasy ci chpky.Pozri,aj ked si trhas obocie,tak vytiahnes casto krat cibulku.Lenze na to,aby ti cosi vypadlo a nedorastlo by sa musel porusit folikul a to sa stava pri popaleninach,hlbokych ranacha pri koznych chorobach,ako je napr. vlasova folikulitida.Tie mihalnice ti nesplnaju jediny ucel a to ten,ze ti drzia tonu spirali ale su tam predovsetkym preto,ze zachytavaju necistoty ovzdusia,prach.Keby si ich nemala,tak sa ti zapalia oci a mohlo by to dojst ku slepote.To priroda trosku zariadila.
juuuuuj niesi sama co mas vytrhnute mihalnice aj mne sa to stalo dnes a neviem ci mi dorastu dufam ze hej lebo som si ich vytrhla dost vela a takze na oku mam asi 10 mihalnic ((
no ja som si odstrihla mihalnice no wlasne riasy sprawne powedane... newiem ci mi dorastu ale urcite by mali ..a ked ti ohoreli dorastu ti bo mojmu kamosowi ohoreli
ahooooy s tymi mihalnicami suhlasim totalne s tebou pretoze podla mojich informacii mame naozaj iba dve mihalnice pretoze mihalnice to je to iste ako viečka...
hééj mne sa dnes darino ... išla som si zapáliť,oheň som mala na najsilnejšiom ohni a zhorela mi trošku pravá mihalnica ... to narastie,že?? ... dúfam že čo najrýchlejšie,lebo šak ma klepne s takou krátkou mihalnicou ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja si davam aj umele pre mna hlavne aby vydrzali cely vikend ale niekedy mi vydrzia aj cely tyzden. kde kupujete umele mihlanice ja na nikashop.sk