mňa napadlo jedine, že treba hovoriť pravdu a vyžadovať pravdu od ľudí, ale ak spravia chybu, zaklamú, treba im odpustiť a nechať ich napraviť čo spravili. ... stručne povedané.
zaujímajú ma názory, pretože mňa pod tým výrokom napadlo len, že pravda je subjektívna, každý klame a odpustenie neznamená zabudnutie. A to, čo napadlo mne, podľa mňa tú vetu nenapĺňa ď.
áách kiežby som vedela ...ale proste o tom ako ja beriem tuto vetu "Miluje pravdu,odpúšťaj omyly" .... písala som o pravde ako niekedy može ublížiť človeku a o klamstve ako je niekedy to klamstvo na niečo dobre a omáčky okolo toto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
zaujímajú ma názory, pretože mňa pod tým výrokom napadlo len, že pravda je subjektívna, každý klame a odpustenie neznamená zabudnutie. A to, čo napadlo mne, podľa mňa tú vetu nenapĺňa ď.
mali sme my držať ústa, keď navrhla tému mladosť a o čom si sa v tej svojej zauvažovala ?
@bbea
ďakujem za nápady