Prečo je morka také tajuplné, blbé stvorenie?? Je to vážne haluz zviera. Je velká, tlstá, s malou červenou gebulou a priblblími, gulatými, mini očkami. Skrátka je to zviera prapodivno záhadne, ktore keď spusti hudri, hudri a za čne vás nahánať,toto lúbi
no ja osobne ak sa mám k tomu vyjadriť...myslím,že je to zložitá problematika,treba to skúmať,viete,lebo to neni len o tom čo sui kuknem v knihách ale aj že niečo naviac spravím.Lebo morka bez divného kukera neni ani morka to je jasná vec.
ale inak...v poslednej dobe prestávať veriť na morky...
Xenomorrph,Hrom a blesk na teba!4o ti nešmakuje?NERUHAJ SA!!VIES KTO JA SOM????ja som holil hlavu samotnemu dalajlamovi a som bratranec z 13 kolena Maocetungovej teny z 4 kolena.A mam korene z ruskej stepy!som z rodu Ivanovicovych-gregorovicovych z 12 pokolenia trinastej dinastie,trivialne Brosi HROZNY,tak ma vole neser.Za teto hanebne slova co si vyprasil z ust, pride Morka Zeme po teba,Vnoci ti vidobne oko a vykadi sa ti do ocnej jamky prazdnej!pametaj na oje slavo z tretej dimezie-Vavro Šrobár si ta nájde!!!...a aj morka
To neni ziadny zvy mistre.To je fantasmagória,to morka zariadila aby kazdy moj prispevok sa dv krat objavil,neviem preco,ale vzdy skratka dva krat to tam nebhne,co us.Co us cesty Morkky su nevyspitatelne
Prestavam mat rad morky... nadobro. Na druhej strane, pri predstave, co so nou moze vykonat Morka Zeme, ak nou budem pohrdat... Nikdy som nemal navstivit toto forum.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale inak...v poslednej dobe prestávať veriť na morky...
Ale rad sa necham zasvatit do tajov moriek...
Popravisko, ty sam si znesvatitel, a kruty trest na teba padne za zhanobenie morky vsemocnej urazkou potupnou! Obrat sa a konaj pokanie kym je cas!
Tak teda 1.krat...
Popravisko:
Nevies, koho hnev na seba zvolavas!
Uz z mena mojho napovedu mas (XenoMORph),
ze moje slachticke korene,
siahaju az k rodu morky vzenesenej,
krv co koluje mi v zilach,
je samotnej morke mila.
Za to ze opovazil si sa moju osobu zhanobit,
nakope ti morka riadne rit!
I ked moja basen vo tmach jasne svieti
Pocitujem jasne hriechy svoje