verte , že náboženská a rasová tolerancia bude fungovať iba kým bude biela kresťanská rasa v majorite ... uplietli sme si svojim humanizmom a prílišnou demokraciou bič na nás samých ... myslíte , že moslimovia a čierni , ked budú majorita budú ako my ? haha uvidíte tie čistky
@aeglo - to video som náhodou ani neotvorila, ale len vidieť ten názov témy ma už tradične sparanoidnilo a preto som cítila potrebu vyjadriť svoje rozčarovanie aspoň touto cestou. ( :/ ) (A)
@inkheart nemala som v úmysle nikoho tým rozčúliť ani nič podobné, a už vôbec nie som zástanca toho videa.. len som bola zvedavá, čo si o tom myslia ostatní
@quatrefoil ja ťa ani neobviňujem, ten smajlík bol namierený na tematiku, nie na teba; ja chápem, že je to téma, o ktorej sa rado diskutuje... ja ju len nemám rada, lebo mi privodzuje veeľmi nepekné vízie budúcnosti, toť vsio.
nepaci sa mi novodoby styl stahovania sa.... ludia maju zit tam kde sa narodili cestovat to ano ale toto sa mi nepaci... potom sa vsade drbe par nemenovanych zaostalych narodov a z vyspelych krajin sa stavaju terce
Ta šak tak. Keby sme dostavali toľko penazi koľko cigani a moslimovia ta hoj mame i 15 deti my bieli nemame deti lebo niet z čoho uživiť. A inak, tam pomože granát a MG 42
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov