No na tuto temu som sa uz bavil s viacerimi ludmi a vacsina ma presvieca, ze kamaratstvo medzi chalanom a babou nemoze normalne fungovat. Ze za tym jeden caka viac a preto sa pretvaruje a klame sam seba. To sa mi zda ako fakt velka kravina, bo sam mam viacere kamaratky, ktore navzdy kamaratkami ostanu, nikdy som nad nicim viac nepremyslal a oni maju vacsinov svoj vztah a su stastne. Takze asi ani oni nesnivali o mne.
A co vy? Pridajte aj koment, nech som trosku mudrejsi, anketa nie je vsetko...
ono je jasne, ze nieco take existuje..ale ako som uz raz riesil...
ludia, ktori si mysli, ze to neexistuje, tak si to myslia preto, lebo hodnotia podla seba.. a ti vzdy beru opacne pohlavie, hlavne ako sexualne objekty, ci potencialnych partnerov/ky.. a nedokazu si predstavit cisto priatelsky vztah.. v podstate vztah brat a sestra..
ale ked si do uvahy vezmeme, ze brat a sestra dokazu spoluzit bez toho aby v tom druhom videli objekt sexualnej tuzby.. takisto i chalan a baba dokazu to iste..
no tak aj ja som hovorila ze samozrejme ze existuju kamaratstva medzi chalanom a babou.. ale nikdy nehovor nikdy.. napriklad s kamaratom co som si bola ista ze sme len kamarati... tak cosik sa stalo a uz to nevyzera len na kamaratstvo a nic viac... ale som zastancom ze da sa aby spolu baba a chalan nic nemali... pokial teda ako si hovoril ty jeden neklame toho druheho.. alebo sameho seba...ale clvoek casom proste pri niektorych kamaratoch/kamaratkach... ho napadne a sak ved on/ona mne sa asi paci... uz o tom cloveku nerozmyslam len v ramci kamaratstva...
ale toto je taka tema no polemizujuca jeden to vidi tak jeden tak .. nikto nema uplnu pravdu a zaroven ju maju vsetci.... odpoved na tuto anketu je dost diskutabilna...
@selafar Asi ako si aj ty napísal - mám kamarátov ktorí sú kamaráti a kamarátmi proste ostanú, určite nechcem nič viac a rovnako oni majú vzťahy a sú šťastní a určite teda netúžili po mne
a potom su taki, z ktorych moze vzist i partner.. ved vo vacsine pripadov sa stava, ze si clovek najde partnera ci zivotnu lasku z ludi, ktorych ma okolo seba.. teda kamaratov/priatelov..
ale ide prave o tych ktori sa stali kamaratmi a navzdy nimi ostanu..
áno, môže v pohode fungovať . . . mám plno kamarátiek a aj dobrých kamarátiek . . . niektoré mám viac rád niektoré menej, ale kamarátkami aj zostanú . . .
keď sa to tak vezme, AJ KEBY som chcel niektorú za partnerku, nemôžem mať všetky takže v podstate 99% z nich kamarátkami boli, sú a aj zostanú
niekedy som verila na taketo kamaratstva, ale casom som prisla na to, ze bud ja som sla po nom, alebo on po mne samozrejme, ze z toho vztah nakoniec nebol, lebo vsak vacsie sympatie len z jednej strany, to je dost o nicom..
ovela radsej mam kamaratov ako kamaratky (fakt dobrych kamaratov)
samozrejme ze nemozem povedat teraz, ze nikdy, ani o par rokov napriklad by medzi mnou a jednym z nich nemohlo byt nieco viac...mozne je vsetko...ale my si velmi vyhovujeme aj len ako kamarati
ako tu bola minule anketa, kolko pravych kamaratov mas, dala som 6-7 a z toho su iba dve baby....neviem preco, ale chalani mi vyhovuju ovela viac ako kamarati, uz od malicka..mam jedneho skveleho kamrata mam ho strasne rada, ale byva daleko, a videli sme sa az pred rokom a daco a zmnenil sa, tak sa trochu bojim ked tam pojdem ze co zostalo.... ...ale este dufam ze to bude OK
ja si osobne myslim ze toto ani tak nie je otazka toho ci to moze existovat, ako otazka od akej miery, lebo nie je kamaratstvo ako kamaratstvo.. samozrejme je vela bab ktore mam ako kamosky a nemam s tym problem, na druhej strane o sebe tolko toho nevieme a nie sme si taki blizki .. zato mam skusenost s tym ako neviem sa na kamaratku divat iba kamaratsky kedze sa pozname par rokov a aj sa dobre pozname.. neviem ci by som umoznil niekomu ma tak dobre poznat keby som nemal zaujem o to aby to islo niekam dalej..
jasne ze moze .... ale vacsinou to byva po rozchode s dotycnou osobou ..... skor nie, lebo skor ci neskor sa jeden zalubil do druheho, ale po vztahu su uz v obraze a vedie ze je lepsie kamaradstvo
jasne ze moze existovat..mam kopec kamaratov, ktori zostanu kamaratmi...z viacerych dovodov.. ale tak nikdy nehovor nikdy...aj ked tito moji kamosi su naozaj len kamosi
heh z vlastnej skúsenosti a života ja mám si myslím že dosť dobrých kamarátov, s ktorými si rozumiem oveľa lepšie ako s niektorými kamoškami, takže je to podľa mňa úplne v pohode šak sama mám najlepšieho kamaráta a potom druhého chalana, ktorého ľúbim
tak napriklad ja s mojim best friend sme zacinali tak, ze on sa zalubil,ale ked zistil, ze ja jeho nechcem,tak zda sa pochopil a chvilu bolo take "mlkve" obdobie,ale potom sa z neho uplne ten najlepsi kamos, akeho som mohla mat
takze kamaratstvo moze existovat urcite, zalezi len na tom, co obdive strany cakaju
Zaujimave, baby prevazne nemaju problem s kamaratami, ale chalani s kamaratkami ano. Aspon co tu pozeram Ale je pravda, ze casto sa z kamaratstva stane vztah. Aj ked mne sa to teda este nestalo, vacsinou ten vztah zacal niako velmi rychlo. A kamaratky ostali vzdy len kamaratkami.
Aj ked pravdu povedat, mam kamaratky vseho druh (alebo som mal) - tie ktore som chcel a oni mna nie, tie ktore chceli mna a ja ich nie a take kde sme sa niekdy nechceli. A to su tie naj kamaratstva, dokazu fakt ozivit a zmenit uhol pohladu na veci. Pomoct so vztahmi a podobne. Taky zvedovia v radoch (ne)priatela Bez nich by bol tento zivot strasne jednostranny, treba obcas pocut aj nazor z druhej strany. Aspon potom lepsie vieme pochopit svojich partnerov (aj ked ty na taketo kamaratstva radi ziarlia. A ani sa im nedivim ).
podla mna ma byt kazdy vztah zalozeny hlavne na tom, ze mate spolocne zaujmy, ze si rozumiete, mate si co povedat atd... a to je vlastne to priatelstvo, ci sa mylim?
@32 ocakavam aby bola chuda, mala aspon 18 a nebola pribrzdena...
to je individualne keby si mam hladat dievca na zaklade spolocnych zaujmov, ziadnu by som si nenasiel...ani kamaratky nemam take s ktorymi mam spolocne zaujmy, sme uplne ini ludia...
@36 tak heeej,ale zasa ked uvidis nejaku chudu 18-rocnu nepribrzdenu holku tak s nou asi nezacnes hned vztah... mozno nejake chvilkove pobluznenie,ktore ale prejde casom-ň... najskor sa asi treba spoznat aspon troska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A co vy? Pridajte aj koment, nech som trosku mudrejsi, anketa nie je vsetko...
ono je jasne, ze nieco take existuje..ale ako som uz raz riesil...
ludia, ktori si mysli, ze to neexistuje, tak si to myslia preto, lebo hodnotia podla seba.. a ti vzdy beru opacne pohlavie, hlavne ako sexualne objekty, ci potencialnych partnerov/ky.. a nedokazu si predstavit cisto priatelsky vztah.. v podstate vztah brat a sestra..
ale ked si do uvahy vezmeme, ze brat a sestra dokazu spoluzit bez toho aby v tom druhom videli objekt sexualnej tuzby.. takisto i chalan a baba dokazu to iste..
ale toto je taka tema no polemizujuca jeden to vidi tak jeden tak .. nikto nema uplnu pravdu a zaroven ju maju vsetci.... odpoved na tuto anketu je dost diskutabilna...
jasne ze su kamarati ktori nimi ostanu do smrti..
a potom su taki, z ktorych moze vzist i partner.. ved vo vacsine pripadov sa stava, ze si clovek najde partnera ci zivotnu lasku z ludi, ktorych ma okolo seba.. teda kamaratov/priatelov..
ale ide prave o tych ktori sa stali kamaratmi a navzdy nimi ostanu..
keď sa to tak vezme, AJ KEBY som chcel niektorú za partnerku, nemôžem mať všetky takže v podstate 99% z nich kamarátkami boli, sú a aj zostanú
tot moja dlhorocna skusenost
samozrejme ze nemozem povedat teraz, ze nikdy, ani o par rokov napriklad by medzi mnou a jednym z nich nemohlo byt nieco viac...mozne je vsetko...ale my si velmi vyhovujeme aj len ako kamarati
chalani su lepsie kamosky
jasne ze moze existovat..mam kopec kamaratov, ktori zostanu kamaratmi...z viacerych dovodov.. ale tak nikdy nehovor nikdy...aj ked tito moji kamosi su naozaj len kamosi
takze kamaratstvo moze existovat urcite, zalezi len na tom, co obdive strany cakaju
Aj ked pravdu povedat, mam kamaratky vseho druh (alebo som mal) - tie ktore som chcel a oni mna nie, tie ktore chceli mna a ja ich nie a take kde sme sa niekdy nechceli. A to su tie naj kamaratstva, dokazu fakt ozivit a zmenit uhol pohladu na veci. Pomoct so vztahmi a podobne. Taky zvedovia v radoch (ne)priatela Bez nich by bol tento zivot strasne jednostranny, treba obcas pocut aj nazor z druhej strany. Aspon potom lepsie vieme pochopit svojich partnerov (aj ked ty na taketo kamaratstva radi ziarlia. A ani sa im nedivim ).
podla mna ma byt kazdy vztah zalozeny hlavne na tom, ze mate spolocne zaujmy, ze si rozumiete, mate si co povedat atd... a to je vlastne to priatelstvo, ci sa mylim?
ale nieee, on nema babu pokial viem a ani ja nemam chalana... a mne to vyhovuje tak ako to je, proste je to kusok mojho ja a aj tak sme stale spolu
to je individualne keby si mam hladat dievca na zaklade spolocnych zaujmov, ziadnu by som si nenasiel...ani kamaratky nemam take s ktorymi mam spolocne zaujmy, sme uplne ini ludia...