Môže mať ten "vnutorny pocit sily" vysledky aj vo vonakjsich faktoroch?
Tak toto zas bude diskusia, lebo vôbec neviem ako to mám výsvetliť s písmenkami..
Proste viete čo ked má niekedy kdosi ten taký vnutorny pocit sily, že si tak nahovára že je silný a potom naozaj je, alebo jak to povedať...
Proste taká nespokojnosť s reali
Paci sa mi, ze na sebe pracujes a aktivne si rozvijas nejaku formu kultivovaneho, sustredeneho sialenstva... xD Lebo inak neviem, kde na tieto veci chodis...
Nie, výška s tým nič nemá, tá je ovplyvnená najviac genetikou - buď máš určité množstvo rastového hormónu alebo nie.
Ale asi viem, čo myslíš - myseľ môže fyzicky ovplyvniť telo a zase naopak. Napríklad také placebo (tabletka/injekcia/sirup whatever, ktoré je predstavené ľuďom ako liek, no v skutočnosti neobsahuje žiadne liečivé látky, maximálne tak cukor) je neuveriteľne účinné - človek sa vylieči iba vďaka tomu, že si MYSLÍ, že dostal nejaký liek. Takže áno, vnútorná sila, ako si to ty nazval, môže ovplyvniť človeka navonok.
niekedy...a nemyslim, ze malych ludi vacsinou biju...biju malych A SUCASNE drznych...inak u nas v triede mlatili tucni ludia tych chudych, ale tiez nie vyslovene malych....
ano kym nemam energiu ist cvicit, tak proste nejdem. cize vnutorny pocit sily ma vysledky vo vonkajsich faktoroch.neviem preco sa to pytas, ved to je take zjavne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Úplne vážne teraz.
toto je dôvod.
a @6 tiež.
A co je akože na tých forach také... také zlé?
Ale asi viem, čo myslíš - myseľ môže fyzicky ovplyvniť telo a zase naopak. Napríklad také placebo (tabletka/injekcia/sirup whatever, ktoré je predstavené ľuďom ako liek, no v skutočnosti neobsahuje žiadne liečivé látky, maximálne tak cukor) je neuveriteľne účinné - človek sa vylieči iba vďaka tomu, že si MYSLÍ, že dostal nejaký liek. Takže áno, vnútorná sila, ako si to ty nazval, môže ovplyvniť človeka navonok.