Šokovaní ruskí chirurgovia vytiahli z hrude 28-ročného muža päť centimetrov dlhú jedličku. Mužovi, ktorý trpel veľkými bolesťami, chceli pôvodne z pľúc vyoperovať rakovinový nádor.
Ruskí lekári operovali muža s nádorom v pľúcach. Namiesto rakoviny ich však čakal ihličnatý stromček!
Arťom Sidorkin vykašliaval krv a sťažoval sa na veľké bolesti v hrudi. Lekári boli presvedčení, že má rakovinový nádor, informovala ruská stránka mosnews.com.
TOTO JE ŠIALENÉ: Dal si do ruky voperovať ucho! Viac čítajte TU.
Toto je časť pľúc Arťoma Sidorkina. Namiesto nádoru v nich mal ihličnatý stromček. (Foto: Daily Mail)
„Boli sme si na 100-percent istí,“ povedal chirurg Vladimir Kamašev z uralského Iževska. „Urobili sme pacientovi röntgenové snímky a vyzeralo to presne ako tumor.“
Pred tým, ako chirurg odstránil časť mužových pľúc, pozrel sa pozornejšie na nádor – a zistil, že vyzerá ako rastúci ihličnatý stromček. „Myslel som, že mám halucinácie,“ priznal sa Kamašev.
„Požiadal som asistenta, aby sa na to pozrel: ,Poď sa na to pozrieť – máme tu jedličku´,“ dodal v šoku. „Trikrát som si pretrel oči, aby som sa uistil, že vidím správne,“ povedal Komsomolskej Pravde.
ZÁZRAK: Osemkrát vyhral boj s rakovinou! Viac čítajte TU.
Lekári celú vetvičku z pľúc 28-ročného Rusa odstránili. „Bolo to veľmi bolestivé.
Arťom Sidorkin (Foto: Daily Mail)
Ale priznám sa, že žiadny cudzí objekt som necítil,“ povedal Sidorkin. „Odľahlo mi, že to nebola rakovina.“
Odborníci sa domnievajú, že muž musel nejakým spôsobom vdýchnuť semienko jedličky, ktoré neskôr v jeho pľúcach vzklíčilo. Tvrdia totiž, že päť centimetrová halúzka je príliš veľká na to, aby ju vdýchol.
Spomínate si, ako deťom hovoríme, aby neprehĺtali ovocné alebo zeleninové semienka, lebo v nich vzklíčia... Teraz máme aj rukolapný dôkaz.
Neviem do akej miery by "vyrástol" ale určite môže minimálne ako chlapíkovi čo mu rástli také kôrovité výbežky po celom tele ale mal dosť závažné autoimunitné ochorenie, a pľúca majú dobré prostredie takže istým spôsobom by sa to uchytiť mohlo..
svetlo nieje problem, ved v hline tiez nema svetlo, samozrejme ale dalej by uz viac rast nemohol...20m sosna by mu tam tazko vyrastla...potom by chybalo uz aj svetlo, poda..
nie som si sice isty, ale odkial beriete informaciu, ze pluca mame vlhke (niekto to tu pisal ) ? ( z toho usudzujem, ze prijem anorganickych latok je minimalny, a premena vdaka fotosynteze tiez neprichadza do uvahy )
v pľucach je vhodne prostredie..a tak isto v uchu ..osobne poznam človeka ktoremu v uchu rastla fazuľka..normalne už mala aj listky...chodim na zdravotnu školu..a ak mam pravdu povedať počula som už fakt veľa takych pripadov
@Obuk@39 Ihličnany nepotrebujú až tak veľa svetla. A možno mal priestrel pľúc alebo ten stromček už bol až v krku a nejaké svetlo mu tam dopadalo. A keď mu už klíčil z úst, tak mu ho deti každé Vianoce ozdobovali. Zavesili mu naň salonky, gule a pod Arťoma nakládli balíčky s daršekmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Šokovaní ruskí chirurgovia vytiahli z hrude 28-ročného muža päť centimetrov dlhú jedličku. Mužovi, ktorý trpel veľkými bolesťami, chceli pôvodne z pľúc vyoperovať rakovinový nádor.
Ruskí lekári operovali muža s nádorom v pľúcach. Namiesto rakoviny ich však čakal ihličnatý stromček!
Arťom Sidorkin vykašliaval krv a sťažoval sa na veľké bolesti v hrudi. Lekári boli presvedčení, že má rakovinový nádor, informovala ruská stránka mosnews.com.
TOTO JE ŠIALENÉ: Dal si do ruky voperovať ucho! Viac čítajte TU.
Toto je časť pľúc Arťoma Sidorkina. Namiesto nádoru v nich mal ihličnatý stromček. (Foto: Daily Mail)
„Boli sme si na 100-percent istí,“ povedal chirurg Vladimir Kamašev z uralského Iževska. „Urobili sme pacientovi röntgenové snímky a vyzeralo to presne ako tumor.“
Pred tým, ako chirurg odstránil časť mužových pľúc, pozrel sa pozornejšie na nádor – a zistil, že vyzerá ako rastúci ihličnatý stromček. „Myslel som, že mám halucinácie,“ priznal sa Kamašev.
„Požiadal som asistenta, aby sa na to pozrel: ,Poď sa na to pozrieť – máme tu jedličku´,“ dodal v šoku. „Trikrát som si pretrel oči, aby som sa uistil, že vidím správne,“ povedal Komsomolskej Pravde.
ZÁZRAK: Osemkrát vyhral boj s rakovinou! Viac čítajte TU.
Lekári celú vetvičku z pľúc 28-ročného Rusa odstránili. „Bolo to veľmi bolestivé.
Arťom Sidorkin (Foto: Daily Mail)
Ale priznám sa, že žiadny cudzí objekt som necítil,“ povedal Sidorkin. „Odľahlo mi, že to nebola rakovina.“
Odborníci sa domnievajú, že muž musel nejakým spôsobom vdýchnuť semienko jedličky, ktoré neskôr v jeho pľúcach vzklíčilo. Tvrdia totiž, že päť centimetrová halúzka je príliš veľká na to, aby ju vdýchol.
Spomínate si, ako deťom hovoríme, aby neprehĺtali ovocné alebo zeleninové semienka, lebo v nich vzklíčia... Teraz máme aj rukolapný dôkaz.
tvnoviny.sk
Tak potom sa môžeš pokúsiť pestovať nejaký nový model, "inbody" by mohol znieť pracovný názov : )
@sandy semiacka nechcem ani len fajcit, nie to vdychovat
apropo : v rusku je mozne vsetko