aaa.. hmm tak to ja som uz mala byt davno brutal hlucha... mna len tak niekde samu nestretnete bez sluchatok na usiach ja som na tom zavisla... aaa to mam vzdy na najhlasnejsom .. a zhanam cim hlasnejsie bo ked hram na bicie so sluchatkami v usiach tak nepocujem co mi ide v mp3
ohluchnut nie ale pomozes si k urychleniu oslabenia sluchu, ja som zivy pripad, uz od roku 1999, ked som dostala magnetofon, som pocuvala na plne pecky stale hudbu, hlavne po nociach, kazdy den, potom na strednej vkuse kazdy den take celenkove sluchadka som nosila a nosim aj a uz napriklad citim, ze winamp mi nestaci bezne, aj ked dam na plne pecky aj pc, musim ist na w.media player, kde este mam urcitu medzeru neznesitelnosti ....ale zalezi aj od pesnicky, ozaj ako sa to odborne nazve? ta intenzita hlasu zvuku?
k teme: skus take niec...ved si zapisky, o tom, ako nahlas kedy si pocuvala, chod na vysetrenia a pozoruj ako sa ti to kazi pomaly... mozno dostanes nobelovu cenu za pomoc v zdravotnictve...chapes, budes taky...pokusny kralik...
hej ja uz dobrych par rokov pocuvam nahlas vsetko, hudbu na sluchatkach, na parties pri reprakoch atd a teraz zistujem ze niekedy vazne zle pocujem... ze napriklad na pisomke ak mi sepkaju tak nervy lebo niekedy resp castokrat nepocujem alebo prepocujem
je predsa samozrejmé že sa počúvaním hlasnej hudby ničí sluch-ved je to napísané aj v manuáloch ku mp3 ktoré nikto nečíta,prinajhoršom ja to napísané po francúzsky na zadnej strane mp3 napr.pri značke Phillips
Najväčšmi ti sluch poškodzujú také slúchatka ktoré majú tvar štupla do uší Vtedy ti totižto vzduch naráža priamo do bubienka či také dačo :p (presne to neviem) Ja som dostal také slúchadlá k mobilu a po pol hodine ma už začínajú pobolievať uši takže na tom asi niečo bude Takže celkovo som zredukoval moje počúvanie hudby na minimum :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
iba z vysokej hlasitosti
k teme: skus take niec...ved si zapisky, o tom, ako nahlas kedy si pocuvala, chod na vysetrenia a pozoruj ako sa ti to kazi pomaly... mozno dostanes nobelovu cenu za pomoc v zdravotnictve...chapes, budes taky...pokusny kralik...