Myslíte si, že to, ako dopadne niečo čo človeka trápi závisí aj od toho či myslí pozitívne alebo negatívne? Čiže keď myslíme len na to najhoršie, tak to aj tak zle skončí a zase keď veríme v dobrý výsledok, tak to aj dobré bude?
ľudská myseľ dokáže veľa. áno, pozitívne myslenie je podľa mňa prvým krokom k úspechu. aspoň u mňa to bolo tak, že keď som niečo veľmi chcela, tak som to nakoniec aj dokázala.
a áno, niečo na tom bude, pokiaľ myslíš negatívne, ničíš celý svoj organizmus, oslabuješ si imunitu, máš väčšiu pravdepodobnosť, že sa ti stane niečo zlé, ako niečo dobré + keď myslíš, na zlé, tak si laicky povedané, nevšímaš vecí dobré, a sústredíš sa len na to zlé ...čiže u teba to vyzerá tak, že sa ti nedeje nič len to zlé, na čo myslíš ...
určite to pomáha k príjemnejšiemu životu a je aj vedecky dokázané že tým nepriamo zmeníš mnoho vecí k lepšiemu.. ale zas samozrejme všetko s mierou lebo oblbovať samého seba a prestať vnímať realitu tiež nieje vhodné
myslieť pozitívne je dobré. Veď vlastne, keď myslíš pozitívne sa máš fajn, nech sa deje čo sa deje.. aspoň teda sa o to snažíš. A keď aj v negatívnej situácii vidíš dačo pozitívne tak je to super
Je doležite mysliet pozitivne (vlastna skusenost vyplatilo sa mi to) život je priliš kratky na to aby sme sa trapili aj ked niekedy sa tomu neda vyhnut...tak tolko moj nazor
myšlienky majú obrovskú silu a málo kto si to uvedomuje.. treba myslieť pozitívne..lebo ak budeš vysielať negatívne myšlienky tak si to privoláš. a to negatívne príde hneď..lenže to pozitívne to chvíľu trvá, ale určite to príde keď tomu budeš veriť .. niektoré veci sa stanú až po rokoch..lebo až vtedy to človek dokáže oceniť.. jasné, že nie každý dokáže myslieť celý rok pozitívne..ale treba sa snažiť a veriť, že aj to zlé je na niečo dobré..
Nad tymto rozmyslam stale, ale co mozem povedat, vzdy ked som si napr. v skole pomyslela, nie, nevyvolaj ma, vyvolali ma prvu alebo ked si poviem, ze nieco nedokazem, naozaj sa mi to nepodari... Musim sa naucit pozitivne mysliet, ale zas ked budem verit, ze nieco dokazem a nakoniec sa mi to nepodari, bude to o to vacsie sklamanie...preto myslim negativne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
preto radšej nemyslím pozitívne.. neverím už lebo aj tak to nikdy nevynde a vždy sa len zbytočne sklamem
a áno, niečo na tom bude, pokiaľ myslíš negatívne, ničíš celý svoj organizmus, oslabuješ si imunitu, máš väčšiu pravdepodobnosť, že sa ti stane niečo zlé, ako niečo dobré + keď myslíš, na zlé, tak si laicky povedané, nevšímaš vecí dobré, a sústredíš sa len na to zlé ...čiže u teba to vyzerá tak, že sa ti nedeje nič len to zlé, na čo myslíš ...
to isté platí aj naopak...
Krtkovi sa zlomila lopatka a tak si povie:
„Pôjdem za ježkom, on mí lopatku určite požičia.“
Je v polovici cesty a rozmýšľa: „Čo keď mi ježko lopatku nepožičia?
Je trošku lakomý. Ale keď už som tu, idem ďalej.“
Je v trištvrtine cesty a povie si: „Do riti! Čo keď mi ten jež tú lopatku predsa len nepožičia! No ale keď už som tu, idem ďalej.“
Keď už je skoro pri ježkovom dome povie si: „ Kúrňa! Ten debil mi tú poondiatu lopatu určite nepožičia!“
Príde k ježkovmu domu, hodí mu kameň do okna a zareve: „ Strč si tú posratú lopatu do riti!
a ak mas blby pocit ze sato poserie tak to tiez je zle. musis tomu verit akoby celym svojim ja