moja pamäť je nesmierne zaujímavá pamätám si toľko vecí z detstva...strašne mnoho vecí ale teraz keď mám maturitu a učím sa (snažím sa učiť viem k*kot )
Asi zavisi ako na co. Ale myslim, ze asi nejaky priemer. Aj ked verim, ze pamat sa da vycvicit a zlepsit tak nejako pre to nic nerobim, iba bezne ukony.
Dlhodobú mám super, viem opísať zážitky ktoré sa stali 4-5 rokov dozadu úplne presne, ešte aj kto čo hovoril a takéto drobnosti.
Krátkodobú mám dosť blbú, neviem poriadne ani čo bolo dnes ráno.
asi nie napr. pri učení som si pamätala iba veci, ktoré boli logické, nikdy som sa nič nedokázala naučiť naspamäť tváre ľudí si nepamätám vôbec, ak ich nestretávam denne, netuším kto sú ale zas, keď niečo považujem za naozaj dôležité, tak si to pamätám
tazko najst cloveka, co by mal horsiu pamat ako ja a zaroven by netrpel nejakou degenerativnou neurologickou poruchou zhorsujucou pamat. teda, ked si nieco raz zapamatam, tak si to uz pamatam navzdy, problem je, ze si nezvyknem zapamatat nic.
tak 4 stoly v kaviarni, potom to už musím ísť nahodiť potom stojím 10 minút pri kase a predstavujem si konkrétnych ľudí akým štýlom si objednávali a či mi povedali tu kávu s mliekom a minerálku radšej nechladenú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Krátkodobú mám dosť blbú, neviem poriadne ani čo bolo dnes ráno.
aj vedomosti udrzim celkom vela
ale mena, ksichty a povinnosti zabudam okamzite