Myslíte si že 21.12 prejde naša Planéta do inej dimenzie ?
No hovorí sa , teda čítala som že koniec sveta nebude, len že po 21 decembri naša planéta prejde z dimenzie 3 do dimenzie 5 , preskočí jednu dimenziu a ľudia budú myslieť inak. Budú duchovný, a tí , ktorí sú v depresiách tak tí takí ostanú. Budu dva druhy
keď už tvrdia všetci, že bude koniec sveta, tak aspoň by sa dohodnúť mohli, ako teda bude vyzerať a čo sa vlastne stane. lebo mayovia samotní nepredpovedali koniec sveta, to že to spravil jeden film neznamneá, že sa na to budeme orientovať.
Ja netvrdím že bude koniec sveta viem že nebude Len viem a som presvečená že bude to iné a lepšie. Viem že NASA je piča ale aj oni to tvrdia len to nechcú hovoriť ďalej...
asi som prilis obmedzeny, ale ja som tomu nepochopil....to akoze budeme zit v 5D priestore?...ach uz aby bolo 22.12. aby ludia prestali trepat taketo debiliny ako pridu mimozemstania, prejdeme cez galakticky rovnik, budeme na jednej priamke so slnkom a ciernou dierou v strede galaxie atd...
a bolo by to pekne vsetko s tymy dimenziami ale aj tak nakonec sa prd stane a vsetci budu z toho vymlety a budu davat taketo nezmyselne fora na birdzi a mne to bude liezt na nervy a nekomu asi obucham hlavu o stenu kto take forum zalozi
@roman103 heh , je tam všetko od duchovna ku illuminátom až k budhovi a ku koncu sveta.... Strašne veľa infošiek... Veľa ľudí vzdalo čítanie už na začiatku pritom od stredu je to naj
bola by som rada, keby to vsetko bola pravda, ale stanu sa tri veci... ziaden koniec sveta, na dalsi den kopec samovrazd a v septembri 2013 populacny boom
;OO ...musím prestať brať veci pesimisticky! ..ževraj nový život alebo také dačo D ...ale ak by náhodou...ja chcem byť morská panna čo chrlí ohnivé gule alebo rockstar! x3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
a už dosť o tomto.
a bolo by to pekne vsetko s tymy dimenziami ale aj tak nakonec sa prd stane a vsetci budu z toho vymlety a budu davat taketo nezmyselne fora na birdzi a mne to bude liezt na nervy a nekomu asi obucham hlavu o stenu kto take forum zalozi
tak toto som ešte nepočula, ale určite sa na to budem tešiť