V poslednej dobe sa dosť často stretávam s negatívnou reakciou ak poviem, vyjebaný žid alebo niečo podobné. Väčšina ľudí argumentuje druhou svetovou vojnou a podobnými sračkami. Je to prirodzené pretože nemaju objektívne informácie. Všetko čo vedia je iba
@arugad no ak ma zjebe niekto s fundovaným názorom budem rád, ale ak tu budú čmárať prijebané deti čo o holokauste prečítal maximálne polovicu A4 v učebnici dejepisu pre 7. ročník, tak ich hned pošlem priamo do materinej piče...
ja si myslim ze zidia sa strasne lutuju..oni su taky narod ze chcu mat vsetko v rukach a ovladat a preto z casti bol aj zidovsky holokaust.nechcu dopustit aby sa zabudlo na osviencim a pod.a preto robia setko preto..medializuju sa a staraju sa o to nech sa vsetko stale premiela do okola..ale napriklad cez komunizmus sa vytvarali gulagy kde zatvarali matky s detmi a tam ich podpalovali vsetkych hromadne a na to nieje ziadny holokaust.zidia tiez neboli najspravnejsi ale neuznavam ani to co sa mi robilo..
Mozno som podla teba neonacista, ale mam pamat. Zidia DOKAZATELNE na zoznamoch obeti holocaustu uvadzaju aj ludi, ktori boli nazive v patdesiatych rokoch alebu su nazive dodnes. Ide nielen o deti skutocnych obeti ktore zahynuli v taboroch (podla logiky "su to obeti lebo prisli o rodicov"), ale aj ludia co prezili tabory a vratili sa domov (to este pochopim, ze z toho mali traumu) a co je neskutocne, aj DETI TYCHTO RODICOV. Takze zo skutocnych 1,5 mil obeti co preleteli kominom je zrazu 6 mil. a pochybovat je zakazane v zakone. Ked na tuto nezrovnalost upozornil Zundel, isiel si sadnut za mreze.
Moj otec sa ucil, ze v koncentrakoch umrelo 1,5 mil. zidov. Ked si najdes ucebnice zo sestdesiatych rokov, lahko si to dohladas. Ja si dodnes pamatam, ako nas niekedy v osemdesiatych rokoch ucili o 3 milionoch obeti holocaustu. A voila, zrazu je to 6 mil. a pochybovat je zakazane v zakone. Preco vlastne ?? Ak je nieco historicky podlozeny a lahko dokazatelny nezvratny fakt, preco tu mame zakon ktory zakazuje pochybovat a skumat ?? Alebo je niekde zakon zakazujuci spochybnovat gravitaciu ??
Kedy uz konecne niekto na plne usta povie, ze cele to carovanie okolo holocaustu je iba sposob, akym zidovsky stat prichadza k OBROVSKYM peniazom. Vsetky narody urobili za vojnou hrubu ciaru. Iba ten maly stat Izrael, co by nikdy nevznikol nebyt WW2 nie. Dnes, 60 rokov po vojne je niekto schopny podat zalobu na IBM, lebo vraj na ich dernostitkovych strojoch si nacisti robili evidenciu. Zalobu na SNCF (Francuzske zeleznice) za to, ze vraj vozili transporty do taborov. Co bude dalej? Nemecky stat plati rocne Izraelu DESIATKY MILIARD € na margo zalob a odskodneni holocaustu a zidom to stale nestaci.
V druhej svetovej vojne zahynulo vyse 50 milionov LUDI. Dalsich cca 100 milionov LUDI bolo vojnou poskodenych, zranenych atd. Zaoberat sa exkluzivne utrpenim 5% z nich a este si to zakotvit do zakona mi pripada prinajmensom cudne...
ach jaj..židovská propaganda, sionistické celosvetové sprisahanie ect. ect.
Hlavne že ty máš všety objektívne informácie, hlavne že tvoj pohlad je objektívny, hlavne že ty...
Tak ako všetkým, aj im treba vytknúť hovadiny čo robia, ale nič nemá jednu stranu. Akým spôsobom to vyjadríš, takú očakávaj aj reakciu. @4 Skúmať holokaust nie je trestné (skôr jeho spochybňovanie, ktoré sa aj to dá vyložiť inak), škoda ale že sa v ňom zväčša rýpu samozvaní odborníci, ktorí chcú vyvraždovanie židov realtivizovať a ukázať nacistické nemecko v krajšom svetle.
Osud židov za 2.sv je špecifický, nečudo že je to stále bolestivé.
Na druhej strane také nejaké hysterické správanie sa po tolkých rokoch nie je tiež na mieste.
Normalny ludia sa biju za pravdu, pretoze pravda to je(rovnako ako ked bude clovek bojovat za to ze zem gje gulata, ked to niekto poprie)... bol si v osviencime? asi ne, co? A chcel by som vediet ako ty prijmas informacie... ked hovoris ze vsetci len pasivne... zda sa ze ty aktivne.. zjavne si publikoval nejaku vedecku pracu, robil si archeologicke vyskumi a prave TEBE sa podarilo popriet cely holokaust... gratulujem
proste zato ze sa to stalo pred 64 - 67 rokmi neznamena to ze to neexistovalo...
a teraz... predstav si ze by za tebou dosli ludia( od madarov po ja nevem koho) a zacali by da dojebavat lebo si Slovak..je to rovnaka hovadina ako dodrbavat niekoho za to ze je zid...
@miro016 V osvienčime som bol so školou (Ale aj keby som nebol nechápem čo to má spoločné s tým čo som sa písal. To si myslel tak že ked uvidím vystavené židovské vlasy a topánky a plechovky od plynu, že sa poserem a začnem hovoriť akí su židia chudáci? PIČU...to že som tam bol iba obohacuje moj názor ale nemení ho). A neviem či si dementný alebo si si len zle prečítal to, čo som napísal, ale ja som holokaust nepoprel ja som sa iba pýtal či bol opodstatnený. To je trochu rozdiel. A vyhladávat informácie aktívne znamená okrem iného aj čítanie alternatívnych názorov resp. kontrastujúcich so všeobecne uznanými pravdami. Ale to ti asi budem ťažko vysvetlovať nakoľko ty si pravdepodobne ten typ čo ked si niečo prečíta v novinách alebo začuje v telke automaticky to poklada za pravdu.
priznavam sa, ja v podstate nechapem otazke.. ci bol opodstatneny??? to akoze, ci ked su zidia ti najhorsi ludia na svete tak je opodstatnene, spravne, pochopitelne ich vsetkych vyvrazdit, ako aby bol pokoj ci co??
Ak vieš čítať to ešte nič neznamená! Ak vieš rozmýšľať, tak uvažuj! @3 Fiha? Áno je to kúsok aj pravda, ale treba si zrejme uvedomiť rozdiel medzi komunizmom a fašizmom. Komunizmus odstraňoval svojich priamych politických odporcov (alebo odporcov systému) a fašizmus odstraňoval ľudí pre riešenie národnostnej otázky. Neboli to len židia, ale aj Rómovia a na to mám pocit, že sa zabudlo.
@4 – blahoželám! Budem hlasovať za tvoju nomináciu na Nobelovu cenu!
Problém skôr ja vidím vo výklade a informáciách o tejto historickej udalosti. Nebudem nič spochybňovať ani potvrdzovať, ale napriek tomu si myslím, že holokaust ukázal aká je vnútorná ľudskosť človeka.
Ako by si chápal zabitie svojej starej mamy v koncentračnom tábore len preto, že bola židovkou? Niektorí by asi oslavovali, ale aj tak väčšina by nenávidela holokaust.
Dobre, dajme si roly – ty budeš obeťou (židom – pozor iba hrá :d ) a ja budem fašistom.
Ja prídem rozhodnem o tom, že vyvraždím tvoju rodinu len preto, lebo má židovský pôvod. Ako sa ti to bude páčiť? Pôjdeš to večer zapiť pivkom? Rozhodne ak podporuješ holokaust, tak musíš nie?
Nadradenosť – podriadenosť = nič dobré :d :d :d :d
@wepmar ešte raz opakujem ja holokaust nepodporujem ja sa iba snažím zistiť akú mienku o tom majú iní ludia.
Fakt je ten že ak by ľudia prezentovali a mali také nazory ako ty, určite by bol svet krajší. Ale tak to nie je a nikdy ani nebude. Vždy sa budú robiť rozdiely a kvoli týmto rozdielom budú ludia zomierať.
A hypoteticky sa tu stavať do nejakých rolí je naivné. Každý má svoje miesto na zemi a ja ked som sa nenarodil ako žid, cigán alebo hocikto iný nebudem sa stavať ani len akože do ich pozície.
"V poslednej dobe sa dosť často stretávam s negatívnou reakciou ak poviem, vyjebaný žid alebo niečo podobné"
Ja vidim problem skor v tomto. Samozrejme, ze sa stretnes s negativnymi reakciami, pretoze tato veta je ukazkou smutneho skatulkovania na zaklade...coho? Mas osobnu zlu skusenost s nejakym zidom? Alebo je tvoj nazor vytvoreny nejakym zaujatym clankom, knihou, mediami?
Hm,velmi by som dopriala,aby ste si v tom skurvenom koncetraku pekne cuchli.Pretoze neviem ci by sam vam pacilo,keby si na vas skusali potrat trebars bez akehokolvek uspania,alebo by ste museli vidiet ako vam 5rocne dieta hynie v plyne.Hitler siel po zidoch len preto,ze mal dojem,ze maju privela prachov a Nemci su strasne chudatka.Pozri pocula som uz dost svedectiev od ludi co mali tu cest trosku si tam vegetit.A myslim si,ze ak sa ti zda byt prehnana teoria o tom ze ti zidia tam trpeli tak si riadne ubohy clovek.Vies co znamena svedomie??? To je ta vec ktoru Hitler nemal.Je podla vas normalne,ze sa vyvrazdilo tolko ludi?Fakt?Lebo ci by ich uz bolo 5,5000 alebo kolko,je to v prvom rade neopodstatneny fanatizmus.Nezabudajte na to,ze keby si Hitler povladol este kusok dlhsie,tak Slovaci pojdu po tich zidoch,romoch,poliakoch a pod.My sme boli pre nich spodina a keby sa tam ocitli tvoji predkovia tak by si sa na tom urcite chechtal,vsak?Ja by som poprosila,aby sa k takymto veciam nevyjadrovali ludia,ktori si nedokazu predstavit co to znamena byt utlacanym.Nezastavam zidov,je mi to jedno aki su to ludia,ale ide o princip predsa.Na tom nieje nic zvelicovane,ale vyzdvyhuje to,aki su ludia chori.Ako tuzia byt najlepsimi,vladnut nad zivotmi inych.Nikto nema pravo zapricinit smrt,co len jednej osobe,nie uz to par milionom.nIKTO NEMOZE ZA TO,AKYM SA NARODIL,KAZDI MA PRAVO VERIT V TO CO UZNA ZA VHODNE.cO KEBY TERAZ SA NIEKTO ROZHODOL VYBIT ATEJISTOV? Pacilo by sa vam to?Alebo lepsia otazka.Preco su vzdy za vsetko obvineni krestania a zidia? Preco nikto neodsudzuje trebars moslimov,co maju o dost viac zvratene myslenie a tu predstavu,ze mozu vrazdit kazdeho,kto sa neujme ich viery.Vravi vam nieco slovo tolerancia?
myslím že príbeh Davida Irvinga hovorí za všetko. Vedci z harwardskej univerzity zistili že židovská lobby má katastrofálny vpliv na americkú ekonomiku. Podľa môjho názoru holocaustmi spravil Hitler svoju najväčšiu životnú chybu radšej ich mal vysťahovať .Dodnes musíme za to niesť následky či už priamo alebo nepriamo.
@buzna sčasti súhlasím...jeden národ,jedna krv,jedna rasa... načo nám tu v európe nejakých debilných prisťahovalcov???slovenský ľudia nemajú prácu(že vraj kríza) a nejaký vietnamec má prácu stále....ako je to možné???čije dielo je táto multikultúrna spoločnosť???židovské..židia proste asi nedokážu pochopiť,že isté národnosti(resp.etniká) medzi nás jednoznačne nemožu zapadnúť...je to presne ako holokaust rozhodujú o osude ľudí bez toho,aby títo ľudia dostali možnosť rozhodnúť sami či o multikultúrnu spoločnosť majú alebo nemajú záujem
holocaust opodstatneny iste nebol..to je fakt, ktory musi uznat kazdy normalny clovek...Druhou vecou vsak je ako sa zidovski hajzli po vojne zachovali k nemeckym civilistom v Polsku (vid kniha John Sack -Oko za oko).. V skratke, podla tejto knihy zidia povrazdili viac nemeckych civilistov nez zahynulo zidov v koncentrakoch. Aby bolo jasne, autor knihy nieje nejaky vymlety nacek, ale zid, ktory sa rozhodol pisat objektivne o zidovskych zlocinoch...Co ma najviac stve je fakt, ze k zidovskym zlocinom sa vyjadrovat nemozno, bez rizika dobre ze nie trestneho stihania...zatial co spominat zidovske utrpenie je priam povinne....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Mozno som podla teba neonacista, ale mam pamat. Zidia DOKAZATELNE na zoznamoch obeti holocaustu uvadzaju aj ludi, ktori boli nazive v patdesiatych rokoch alebu su nazive dodnes. Ide nielen o deti skutocnych obeti ktore zahynuli v taboroch (podla logiky "su to obeti lebo prisli o rodicov"), ale aj ludia co prezili tabory a vratili sa domov (to este pochopim, ze z toho mali traumu) a co je neskutocne, aj DETI TYCHTO RODICOV. Takze zo skutocnych 1,5 mil obeti co preleteli kominom je zrazu 6 mil. a pochybovat je zakazane v zakone. Ked na tuto nezrovnalost upozornil Zundel, isiel si sadnut za mreze.
Moj otec sa ucil, ze v koncentrakoch umrelo 1,5 mil. zidov. Ked si najdes ucebnice zo sestdesiatych rokov, lahko si to dohladas. Ja si dodnes pamatam, ako nas niekedy v osemdesiatych rokoch ucili o 3 milionoch obeti holocaustu. A voila, zrazu je to 6 mil. a pochybovat je zakazane v zakone. Preco vlastne ?? Ak je nieco historicky podlozeny a lahko dokazatelny nezvratny fakt, preco tu mame zakon ktory zakazuje pochybovat a skumat ?? Alebo je niekde zakon zakazujuci spochybnovat gravitaciu ??
Kedy uz konecne niekto na plne usta povie, ze cele to carovanie okolo holocaustu je iba sposob, akym zidovsky stat prichadza k OBROVSKYM peniazom. Vsetky narody urobili za vojnou hrubu ciaru. Iba ten maly stat Izrael, co by nikdy nevznikol nebyt WW2 nie. Dnes, 60 rokov po vojne je niekto schopny podat zalobu na IBM, lebo vraj na ich dernostitkovych strojoch si nacisti robili evidenciu. Zalobu na SNCF (Francuzske zeleznice) za to, ze vraj vozili transporty do taborov. Co bude dalej? Nemecky stat plati rocne Izraelu DESIATKY MILIARD € na margo zalob a odskodneni holocaustu a zidom to stale nestaci.
V druhej svetovej vojne zahynulo vyse 50 milionov LUDI. Dalsich cca 100 milionov LUDI bolo vojnou poskodenych, zranenych atd. Zaoberat sa exkluzivne utrpenim 5% z nich a este si to zakotvit do zakona mi pripada prinajmensom cudne...
Hlavne že ty máš všety objektívne informácie, hlavne že tvoj pohlad je objektívny, hlavne že ty...
Tak ako všetkým, aj im treba vytknúť hovadiny čo robia, ale nič nemá jednu stranu. Akým spôsobom to vyjadríš, takú očakávaj aj reakciu.
@4 Skúmať holokaust nie je trestné (skôr jeho spochybňovanie, ktoré sa aj to dá vyložiť inak), škoda ale že sa v ňom zväčša rýpu samozvaní odborníci, ktorí chcú vyvraždovanie židov realtivizovať a ukázať nacistické nemecko v krajšom svetle.
Osud židov za 2.sv je špecifický, nečudo že je to stále bolestivé.
Na druhej strane také nejaké hysterické správanie sa po tolkých rokoch nie je tiež na mieste.
proste zato ze sa to stalo pred 64 - 67 rokmi neznamena to ze to neexistovalo...
a teraz... predstav si ze by za tebou dosli ludia( od madarov po ja nevem koho) a zacali by da dojebavat lebo si Slovak..je to rovnaka hovadina ako dodrbavat niekoho za to ze je zid...
@3 Fiha? Áno je to kúsok aj pravda, ale treba si zrejme uvedomiť rozdiel medzi komunizmom a fašizmom. Komunizmus odstraňoval svojich priamych politických odporcov (alebo odporcov systému) a fašizmus odstraňoval ľudí pre riešenie národnostnej otázky. Neboli to len židia, ale aj Rómovia a na to mám pocit, že sa zabudlo.
@4 – blahoželám! Budem hlasovať za tvoju nomináciu na Nobelovu cenu!
Problém skôr ja vidím vo výklade a informáciách o tejto historickej udalosti. Nebudem nič spochybňovať ani potvrdzovať, ale napriek tomu si myslím, že holokaust ukázal aká je vnútorná ľudskosť človeka.
Ako by si chápal zabitie svojej starej mamy v koncentračnom tábore len preto, že bola židovkou? Niektorí by asi oslavovali, ale aj tak väčšina by nenávidela holokaust.
Dobre, dajme si roly – ty budeš obeťou (židom – pozor iba hrá :d ) a ja budem fašistom.
Ja prídem rozhodnem o tom, že vyvraždím tvoju rodinu len preto, lebo má židovský pôvod. Ako sa ti to bude páčiť? Pôjdeš to večer zapiť pivkom? Rozhodne ak podporuješ holokaust, tak musíš nie?
Nadradenosť – podriadenosť = nič dobré :d :d :d :d
Fakt je ten že ak by ľudia prezentovali a mali také nazory ako ty, určite by bol svet krajší. Ale tak to nie je a nikdy ani nebude. Vždy sa budú robiť rozdiely a kvoli týmto rozdielom budú ludia zomierať.
A hypoteticky sa tu stavať do nejakých rolí je naivné. Každý má svoje miesto na zemi a ja ked som sa nenarodil ako žid, cigán alebo hocikto iný nebudem sa stavať ani len akože do ich pozície.
Ja vidim problem skor v tomto. Samozrejme, ze sa stretnes s negativnymi reakciami, pretoze tato veta je ukazkou smutneho skatulkovania na zaklade...coho? Mas osobnu zlu skusenost s nejakym zidom? Alebo je tvoj nazor vytvoreny nejakym zaujatym clankom, knihou, mediami?