Lebo podľa mňa to nie je možné. Aspoň u nás nie.. Moja mama si myslí opak, hovorí, že môžeme byť kamarátky. Že jej kolegyne sa chvália dcérami, aké sú s nimi kamarátky. Ale tak ked vám mama vynadá za to že nosíte tampóny .. tak sa s nou nedá kamaratiť.. A
Keď som bol malý a chodil som domov zo školy, tak než mi začala Hviezdna brána na Nove, chodieval taký seriál Gilmorova děvčata. Tie sa spolu docela bavili. Tak síce je to len seriál, ale vyzeralo to vierohodne.
myslim, ze by tam mala byt urcita hranica. poznam baby, ktore chodia s mamou na cigu, ktore hovoria mame kde, kedy a s kym spali a pod. to sa mi nezda vhodne. predsa len, je to moja mama a ja s nou nechcem mat az taky blizky vztah. neviem preco. mama a dcera mozu byt kamosky, ale netreba zachadzat do krajnosti ani v kamaratskom vztahu.
Moja kamoška má s mamou taký vzťah že jej závidím na 800 kilometrov... Ja mám s mamou popiči vzťah ale ani na otázku "ako sa máš?" jej nepoviem, že zle, keď sa mám zle... Nie sme kamarátky. Sme mamka a dcéra. Ale ľúbime sa
Môžem jej povedať čokoľvek, ale niektoré veci jej proste nepoviem, lebo hoci by ma za ne neodsudzila, nevynadala mi za to, nemusí vedieť úplne všetko Keď tak uvažujem, tak ocinovi by som niektoré veci povedala skôr ako mamine. Ale každopádne si myslím, že máme určitý druh aj kamarátskeho vzťahu, nakoľko sa mi aj ona zdôveruje. Ona mne pomerne častejšie ako ja jej, niekedy proste nechcem, aby vedela, či sa pre niečo trápim al tak
@emilywolf preco ti mama nadava, ze nosis tampony?
K teme, podla mna mozu byt kamaratky, ale odtial potial, nie hovorit detaily zo spalne, predsa len je to moja mama .. suhlasim s @cicatrix.. odtial potial ...
Ja s mojou mamou nie som kamaratka, skoro nic jej nehovorim ale zlepsuje sa to ..
ja mám s mamou skvelý vzťah... a rovnako aj s otcom... hovorím im takmer všetko... také pikantnosti z partnerského vzťahu si samozrejme nechávam pre seba ale nemáme problém sa porozprávať, radi sa vypočujeme, poradíme si... myslím, že úplný ideál
@darkkizz mozne to je nehovorim ze nie, len moj nazor je taky, ze pri mne hlavne ze je to nemozne ... napr sa mi strasne paci vztah Lorelai a Rory, ale ci sa ja takeho nieco dozijem
@alysia lebo si myslí že ked nosím tampony tak nie som panna .. vysvetľovala som jej to milionkrát ale ona to nechape.. ona nechápe ako možem byť s najlepšou kamoškou každý deň.. nechápe že si máme stále čo povedať.. a to isté s mojim chlapom...
@emilywolf sory, ale tvoja mama je trosku zaostala v tomto, teda nie ani zaostala, ako stara generacia ... panna prakticky, no hej moze sa stat, ze by ta to ,,odpanilo,, ten tampon, ale teoreticky si este panna
myslim ze to ide... jedno moja kamaratka a jej maminasu toho zijucim dokazom. jednak jej mamina vyzera ako jej starsia sestra a jednak sa tak aj sprava
je to mozne ja s mojou mamou sme tak. chodievame sa spolu zabavat do bratislavy a niekedy si vypijem vedla nej , ale samozrejme s mierou a netreba nic prehanat ale inak sme velmi zadobre spolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ale verím, že u niekoho iného sa to dá.
ale s istymi typmi sa to da, skoda ze je ich malo
ale neviem či je to možné aj v prípadoch keď je medzi nimi nejaký väčší vekový rozdiel (viac než tých 25 rokov povedzme)
K teme, podla mna mozu byt kamaratky, ale odtial potial, nie hovorit detaily zo spalne, predsa len je to moja mama .. suhlasim s @cicatrix.. odtial potial ...
Ja s mojou mamou nie som kamaratka, skoro nic jej nehovorim ale zlepsuje sa to ..
Ale vieme sa aj masakerne pohádať.
Niekomu to môže prísť čudné, no u nás je to úplne normálne.
Aj také extrémne prípady, že spolu chodia piť, na dovolenky, baliť chlapov a tak.
Nuz taketo veci jej nevysvetlis
Pre toto nie sme veľké kamošky