Myslíte si, že Putin je pre Rusko pozitívny, či skôr negatívny?
Tak ja osobne si myslím, že Putin je pre Rusko obrovský uspech.... Este doteraz su stále v Rusku následky krízy čo vznikla rozpadom ZSSR, kedže to nebolo až tak dávno. Vzniklo rôzne velké problémy, a Putin kopu z nich aspon čiastočne vyriesil. On prisiel
Zas tu pises tvoje sovinisticke vyplody fantazie?
Putin s Medvedevom su babky Gazpromu, ktore sa staraju o to, aby 10 najbohatsich Rusov bolo este bohatsich a 140 milionov zilo v este vacsej chudobe.
Tot vse.
asi tu ide skôr o moc ako o nabaľovanie. Každopádne Putin je silným v každom smere. Usaícky Barak sa o tom už pár krát presvedčil - raketový obranný systém v Európe, Sýria, Ukrajina. No a či je dobrý alebo zlý? To netuším ale skús sa spýtať Chodorkovského
Putin je silny prezident, velka autorita. Je 10-15 najbohatsich rusov-multiliardarov, ktori samozrejme sa k svojim majetkom nedostali cestne a dostali sa az po revolucii, najskor aj preto rusi povolili revoluciu, keby chceli poslu do vsetkych krajin 200-300 tisic vojakov a potlacia vsetky vzbury, lenze istym ludom evidentne viac vyhovovalo aby rezim padol.. putin je..tazko povedat co vlastne je, zamyslam sa casto ako si zije priemerny rus? ako sa zije na ruskej dedine co ma 2000 ludi..o tom nemam sajnu, v kazdom pripade nerobi rusko po svete vojny kolli rope ako USA, pre mna osobne je putin 10000000 x lepsi prezident ako obama, ved aj bezny rusy ho neustale volia za prezidenta alebp premiera.. takze asi aj bezny rus ho povazuje za relativne prijatelneho sefa krajiny skusme to tak nazvat.. no samozrejme gazprom a tych 10-15 ruskych multi-miliardarov, to nejde mimo putina, taktiez uz par vrazd vyzeralo podla vsetkeho tak ze boli na putinov pokyn-politicke vrazdy.. no je to silny chlap, vyrastal myslim medzi 4 surodencami, v byte 20 metrov stvorcovych. zili siedmy, nasledne podobny karierny rast ako hitler, bol vo vselijak tajnych sluzbACH az nakoniec to dotiahol na prezidenta.
suma sumarom- drzitel nobelovej ceny za mier 2013 za zachranu tisicok zivotov nevinnych Syrcanov, silny a DOBRY prezident, no muchy ma, ale nie je mozne aby muz v jeho postaveni nemal...
použila by som myšlienku Roberta Michelsa - výchova profesionálnych politikov (profesionálni - žijúci z politiky a nie pre politiku) znamená koniec demokracie.
jeho autorita a moc vyplýva vraj z povahy Rusov, no nemyslím si, že by bol veľkým zlom. porovnávať ho nebudem, pretože všade sú iné podmienky, každý je iná osobnosť a má iný prístup k politike. v niečom má veľké plus, v iných veciach zlyháva.
@hetfield Ale za to predsa Putin nemôže nie? Je prezident ale nemôže ovplyvniť aj cenu ZOH, na to su iny ludia.... a tato tema je len o Putinovy..
@kajooooooooooooooooooooooooooo Tak za 1. poziadaj admina nech ti tie o-čka vymaže lebo kým ťa tagnem tak prejde 5 minut..... a za druhe, ries husenice na penise...
a k téme, Putim by konečne ako správny politik a otec národa mal konečne dať zasvetiť Rusko k Nepoškvrnenému počatiu Panny Márie, tak ako si to priala pri zjavení vo Fatime
@8 za prve vymaz tuto temu tak ako ostatne ktore si vymazal ked ti vsetci davali na picu
za druhe nauc sa skratky pre kopirovanie
za tretie husenice su vyriesene
nie, nie je dobrý, je to politik. všetci politici v rusku sa dostali k moci za pomoci mafie. a je to byvaly dostojnik kgb, to tiez nie ziadni dobrocinny spolok.
nepochybne nudzu netrie a pochybujem ze tie prachy zarobil poctivo rukami a hlavou. na ludske prava ma prinajmensom svojsky nazor,
ale je to silny statnik a moc pouziva na rozsirovanie vplyvu ruska. co je pre vecsinu rusov aspon z materialnej stranky vyhodne.
@vitaeestamor@3 nápodobne ako Cameron Obama Fico Merkelová a ďalší sú zase bábkami Rotschildovcov a snažia sa aby celí svet žil v otroctve a bohactvo aby si užívali len desať vyvolených...
@trash Este co sa ti snivalo?
Ano, hlavne USA a EU ziju v otroctve. Sme na vrchole celeho sveta a mame daleko vyssi zivotny standard, index ludskeho rozvoja, podmienky a slobodu ako vacsina sveta ale ano, urcite mas pravdu. Zijeme v otroctve.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Putin s Medvedevom su babky Gazpromu, ktore sa staraju o to, aby 10 najbohatsich Rusov bolo este bohatsich a 140 milionov zilo v este vacsej chudobe.
Tot vse.
suma sumarom- drzitel nobelovej ceny za mier 2013 za zachranu tisicok zivotov nevinnych Syrcanov, silny a DOBRY prezident, no muchy ma, ale nie je mozne aby muz v jeho postaveni nemal...
jeho autorita a moc vyplýva vraj z povahy Rusov, no nemyslím si, že by bol veľkým zlom. porovnávať ho nebudem, pretože všade sú iné podmienky, každý je iná osobnosť a má iný prístup k politike. v niečom má veľké plus, v iných veciach zlyháva.
@kajooooooooooooooooooooooooooo Tak za 1. poziadaj admina nech ti tie o-čka vymaže lebo kým ťa tagnem tak prejde 5 minut..... a za druhe, ries husenice na penise...
mňa drbne ty počítaš tie kajoooo-ve...očka???
za druhe nauc sa skratky pre kopirovanie
za tretie husenice su vyriesene
nepochybne nudzu netrie a pochybujem ze tie prachy zarobil poctivo rukami a hlavou. na ludske prava ma prinajmensom svojsky nazor,
ale je to silny statnik a moc pouziva na rozsirovanie vplyvu ruska. co je pre vecsinu rusov aspon z materialnej stranky vyhodne.
Ano, hlavne USA a EU ziju v otroctve. Sme na vrchole celeho sveta a mame daleko vyssi zivotny standard, index ludskeho rozvoja, podmienky a slobodu ako vacsina sveta ale ano, urcite mas pravdu. Zijeme v otroctve.