@sianagirl245 to mi pripomína, keď sa ma v škole jeden učiteľ niečo pýtal a ja som nevedel, a on: "jak je možné, že toto neviete? však ste chlap!" ja som sa chcel nejako brániť a rýchlo som zo seba vypustil: "ale ja nie som chlap!" a tá hanba, keď som si uvedomil, čo som to vlastne povedal
žena so ženou je len viac society-friendly variant, a opité adolescentky alebo děfky s diagnózou attentionwhoresyndrome predstavujú skresľujúcu štatistiku... v reálnom živote je väčšina obligátne hetero, potom je pár experimentátoriek, ale tých, ktoré seriózne priťahuje rovnaké pohlavie a vedeli by sa naviazať i duševne, je podľa mojich skúseností menej ako gayov
Nie len bozkávať ale aj viac. Veď prečo sa stále fotia? Pretože sa na seba nemôžu vynadívať! A Keď sa takto stretnú niekde tak sa tomu nečudujem... napr. v nejakých športových kluboch v šatniach, sprchách. Samo osebe sú proste pekné, je jedno či to povie muž alebo žena o druhej žene... Preto je aj v niektorých športových kluboch 50% lesieb.
Hlavne (pri)opite zeny
Ale dievky maju v tomto velku vyhodu, je ovela lahsie pre dievca presvedcit ine dievca nech sa s nou bozkava, nez keby ju presviedcal chlapec. Plus u dievcat to vzdy mozes obratit na zartik, ze juj ja som to len chcela skusit, ak by nahodou nechcela a nebude to trapne a nevlepi mi facku
@primitiv To nie sú otázky z mojej mysle, ale reakcia na časté podnety a zážitky z okolia. Ak potrebuješ mať jeblé komentáre, choď medzi svojich do národnej rady alebo mlč a šúchaj nohami
Tak ženy sú v tomto povoľnejšie, vzťah alebo sex by som s rovnakým pohlavím síce nemal, ale zas nemám problém sa bozkávať aj s chalanom ak mi je sympatický, no lenže máloktorý hetero chalan by to robil. Im je to skôr nepríjemné, doteraz to bolo možné len s gay/bi chalanmi. S heterákom som sa veru k tomu nedostal so žiadnym.
U žien je to inak, oni ani hetero nemajú problém si navzájom dať pusu/bozkávať sa.
Nemyslím si, že ženy majú viac sklony k rovnakému pohlaviu ako chalani, aj keď to možno tak vyzerá. Podľa mňa je väčšina ľudí bisexuálov a je jedno, či sú to muži alebo ženy. Jediný rozdiel, prečo sa nám javí, že ženy majú väčší sklon k rovnakému pohlaviu je ten, že ženy sa nedajú v ničom obmedzovať. Chlapy sa neustále odmedzujú. Žena si dá na seba čo sa jej páči a robí to čo chce, kým chlap robí to, čo mu dovolí jeho okolie a viac sa obmedzuje. Typickým príkladom môže byť, ked sa chalanovi páčia kvetinkované tenisky a pýtal sa na názor, či to nie je príliš homo. Ale žena by si obula aj topánky s motívom auta a nepýtala by sa, či nie sú lezbické. Sorry, že som sa tak trochu rozpísal out of topic, ale musel som sa vyventilovať. D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
iným, to mi znie tak čudne.
SOundS like
Mňa napríklad čosi také absolútne neberie
@hoperpohroma A vy zase keby ste neboli take prieberčivé, nemuseli by sme si ich pchať do zadku.
Skôr mám pocit, že ja nemám sklon bozkávať sa s nikým.
Ale vo všeobecnosti určite častejšie než muži.
Ale dievky maju v tomto velku vyhodu, je ovela lahsie pre dievca presvedcit ine dievca nech sa s nou bozkava, nez keby ju presviedcal chlapec. Plus u dievcat to vzdy mozes obratit na zartik, ze juj ja som to len chcela skusit, ak by nahodou nechcela a nebude to trapne a nevlepi mi facku
U žien je to inak, oni ani hetero nemajú problém si navzájom dať pusu/bozkávať sa.