Asi nie, ale takí ujovia, ako Joseph Nicéphore Niépce a Louis Daguerre sa svojím vynálezom tomu dokážu vyrovnať. (Samozrejme okrem toho, že k tomu prispelo mnoho ďalších ľudí.)
tak to asi ne ,hudba je neico bez coho si zvot uz neviem predstavit,proste si predstavte ze nni hudba nehcodite na koncerty,ani na diskoteky ,a idete do baru kde je ticho ,nezapnete si doma radio lebo nie je hudba pustite si telku a nic tam nehraju len sa rozpravaju a zaidna melodia v pozadi ,no bolo by to asi divne,k hudbe patri vsetko,je to aj akysi zivotny styl teda pre neiktorych ludi urciet lebo z hudbou sa spaja aj kultura ,viete stylobliekania a tak vselico co k takej a tej hudbe patri vsetko ,proste pesnicky ,texty slova ktore k hudbe napiste je to uzasne si to rpedstavte ze to nie je je to htozne,nezavidim hluchym luom,necela by som to zazit nidky
noa chcete povedat ze z hudby by ste sa najedli ? , na hudbe spavate ? , na hudbe chodite do roboty abo do skoly ? .. jedine co hudba dava je zabava , odreagovanie a relax- a tieto tri veci sa daju robit aj bez hudby takze bez hudby by sa dalo isto zit ! teda aspon ja by som to dokazala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ib az hudby nevyzijeme.... a vsetci nemozme byt spevaci a muzikanti, a ani to vsetci nechcu...
clovek toho vymyslel vela, a nemyslim si, ze hudba je to NAJ na svete...
pretoze aj ta ma prestava niekedy bavit
naj na svete je asi TICHO
no a hudba je hudba...to aka je trapna jej dolezitost sem pisu len vyvojovo zakrpateny ludia co nemaju vnemove schopnosti
Bez hudby by som v pohode prezil, ale byt sprosty a neinformovany to veru nie, to by sa mi asi nepacilo.