ak lásku nikdy nestretol (myslím tým, že napríklad rodičia mu nedali lásku alebo sa nejako veľmo veľmi sklamal v niekom) tak je prirodzené, že ju prestane cítiť
a k @1 ja si myslím, že dokážu byť šťastní pretože ich môže tešiť niečo iné, ak sa napríklad niekto naviaže len na prácu a nič iné nepozná a nemá to s čím porovnať tak to je preňho prirodzené a proste je šťastný aj bez tej lásky
Ano lebo laska je len docasny stimul ...potom si sice vo vztahu ale uz ta to nenaplna, droga neucinkuje... Preto aj ked si sam a mas novy vztah tak trebars 6mes. -1rok si happy lietas a si stastny ale potom zase len Brrr...realita, ja to povaxujem za umely pocit opojenia, nedostatocny. Hladam dalen nieco co bude aspon na 10 -20rokov zarukou nejakej spokojnosti a odputa ma to od reality.
@1@4 nesúhlasím.. napr. podstatne prázdnejší a smutnejší život môžu mať napr. ludia v nefungujúcom relationship ako tí čo žiadne nemajú ani nemali (a dokonca aj takí z nich, čo sa pre to utápajú)
-urban napr.: ženska kt. stale lubi svojho chlapa ale ten ju i tak bije, pije čo ja viem čo a vždy slúbi a vždy uverí...to mi príde dosť smutné... oželela by som mile rada takô
a dá sa byť šťastnô a žiť úplne plnohodnotne. I emočne i všetko. Vždy ma dosť rozčulovali take to nazory, jak keby taky ludia bolil hned sociopati neschopny citu alebo čo.
nikdy som nevedel co je to laska (myslim k dievcatu) a bral som to len ako citovu slabost alebo nieco take az do chvile kym som sa skutocne nezamyloval do jednej osoby
je to velmi krasne ked sa dvaja ludia lubia a velmi tazko sa to opisuje ty ktory nikdy neboli zamylovani to nikdy nepochopia az do chvile kym sa sami nezamyluju. verim v lasku, laska je silna a je silnejsia aj ako smrt... myslim si ze bez lasky moze clovek zit... ale nikdy nebude vediet co je to ta laska a tak si to bude kompenzovat niecim inim aby sa citil stastny
Každý hmotný bod v inerciálnej sústave zotrváva v pokoji alebo v rovnomernom priamočiarom pohybe, kým nie je nútený vonkajšími silami tento svoj stav zmeniť.
Súhlasím s @5 podľa mňa nemusí byť človek čo nemáva partnerskú lásku hneď smutný samotár. Však existuje kopa chlapov čo len jebú kade tade a neľúbia žiadne dievča. Nakecajú kadejakej somariny do hlavy namotaju dievča a odkopnú. A neprídu mi moc smutný skôr si užívajú to koľko týmto ich debilným spôsobom pretiahli dievčat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a k @1 ja si myslím, že dokážu byť šťastní pretože ich môže tešiť niečo iné, ak sa napríklad niekto naviaže len na prácu a nič iné nepozná a nemá to s čím porovnať tak to je preňho prirodzené a proste je šťastný aj bez tej lásky
ale ich život musí byť neskutočne prázdny a smutný.
nó, dobre môžu dostávať lásku od rodiny, kamošov ale partnerskej láske sa nič nevyrovná.
-urban napr.: ženska kt. stale lubi svojho chlapa ale ten ju i tak bije, pije čo ja viem čo a vždy slúbi a vždy uverí...to mi príde dosť smutné... oželela by som mile rada takô
a dá sa byť šťastnô a žiť úplne plnohodnotne. I emočne i všetko. Vždy ma dosť rozčulovali take to nazory, jak keby taky ludia bolil hned sociopati neschopny citu alebo čo.
je to velmi krasne ked sa dvaja ludia lubia a velmi tazko sa to opisuje ty ktory nikdy neboli zamylovani to nikdy nepochopia az do chvile kym sa sami nezamyluju. verim v lasku, laska je silna a je silnejsia aj ako smrt... myslim si ze bez lasky moze clovek zit... ale nikdy nebude vediet co je to ta laska a tak si to bude kompenzovat niecim inim aby sa citil stastny
ty asi riadne tvrdo mYluješ
za tichom na cintorin, tam, kde sa citil byt ukryty
A napr. teraz ma napadlo že Voldemort nebol schopný cítiť lásku, lebo on sám bol produktom elixíru lásky.
no žiaľ je to možné a v určitých ohľadoch nutné ... bohužial ...
ale mne by to chybalo. niektorym nie. a niektori sa to naucili potlacit. whatever, ludia su rozni