nema doma fotrika a nechcem ho zbytočne stresovať s pohotovosťou
vytrepala som sa z korčul a narazila si ruku-zapastie, ni je to opuchnute najprv to bolelo len kus na jednom mieste a postupne sa bolesť stupňuje a rozlieva od zapestie do prstov a ma
"Já? Ja nic nemyslim! Ty bys mel myslet. Ja nemuzu ani pomyslet na to, ze bych mel myslet!" (pardon, nechala som sa uniest.)
V kazdom pripade myslim, ze tu - ked to nikto nevidime, ked to nie je ani pod rontgenom, Ti somtva niekto z nas povie urcite ano alebo nie. Ic k doktorovi, ak si nie si ista. Ja obcas nerozumiem, co si ludia mysliste, ze sa vyriesi TU. Teda, z tychto zdravotnych veci.
len sa pytam, ak mal niekto nejaku zlomeninu či nevie nahodou
lekarov v laske dvakrat nemam, iba do ma napchaju kopec farmaceutickych pičovin čo mi viac uškodia ako pomožu a zakažu mib žrať maso, to im ide dobre predpisovať zbytočne "lieky" a nasadzovať diety, ale houby vyriešia
a mam možno 20 ale s dojebanou pravou rukuou daleko neošoferujem
ked ma pokusal pes, no dvoch pohotovostiach ma poslali do prdele že oni to nemožeu rieiť, chceli do mna napchať tetanovku, proti besnote, antibiotika a kopec biroktaickych ppičovin vybavovať u svoje lekarky, nosiť potvrdenia od majitelov a o očkovani a kopec inych pičovin birokratickych, ruku dobre po rameno nebviazali kvoli trom centimetrom a že tri štichy! keby si foter nevšimol krv, mohla som si to len obliať alpou prelepiť levkoplastom a o tyžden by som ani nevedela že som tam dačo mala
@paganstorm tak ale ale nehnevaj sa, ale mohla by si vzhľadom na svoj vek vedieť, že je trochu rozdiel, keď ťa pohrýzol pes a keď si spadla na korčuliach
@paganstorm máš pravdu, lekári chcú vždy len kopec pičovín a všade musíš čakať ako debil, čas je na to príliš drahý, počkaj do rána, ale ak vážne myslíš, že je to zlomené zavolaj fotríkov
A čo má s týmto vek ?? pre tých mudrlantov s vekom, veď keď mám niekoho, kto ma odveze, tak prirodzene zavolám jemu, aj keď mám 50siat, načo by som sa trepala autobusom, ktoré idú hoci ako, plus niektorí na neho musia šľapať cez pol dediny, keď mi stačí zdvihnúť mobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale vazne mas 20 chod a fotrovi nemusis nic ani hovorit.
V kazdom pripade myslim, ze tu - ked to nikto nevidime, ked to nie je ani pod rontgenom, Ti somtva niekto z nas povie urcite ano alebo nie. Ic k doktorovi, ak si nie si ista. Ja obcas nerozumiem, co si ludia mysliste, ze sa vyriesi TU. Teda, z tychto zdravotnych veci.
lekarov v laske dvakrat nemam, iba do ma napchaju kopec farmaceutickych pičovin čo mi viac uškodia ako pomožu a zakažu mib žrať maso, to im ide dobre predpisovať zbytočne "lieky" a nasadzovať diety, ale houby vyriešia
a mam možno 20 ale s dojebanou pravou rukuou daleko neošoferujem
ak to máš zlomené (náhodou) tak sa ti to môže zle zrásť
namiesto toho, že tu ešte píšeš, si mohla ísť na pohotovosť
A čo má s týmto vek ?? pre tých mudrlantov s vekom, veď keď mám niekoho, kto ma odveze, tak prirodzene zavolám jemu, aj keď mám 50siat, načo by som sa trepala autobusom, ktoré idú hoci ako, plus niektorí na neho musia šľapať cez pol dediny, keď mi stačí zdvihnúť mobil
ak neprejde zavolam mu, nebudem mu kvoli takej pičovine kaziť vikend s frajerkou
tože sa mi to zle zrastie ma trapi najmenej