nato aby som mal peniaze áno, keď budem mať peniaze tak nie. napr. musis študovať so sebazapretim aby som skončil školu. Nemusím študovať so sebazapretim ak mam dom, peniaze a študujem čo chcem a jak chcem (dosiahnem ciel, napr naucenie sa niecoho aj tak len dlhsie)
Skôr by som povedal, že seba-rozvoj môže byť podmienený sebazaprením. Alebo inak, seba - rozvoj je najideálnejší v rámci Spoločenstva a to tým, že jedinec rozdá zo seba čo najviac.
Skor motivaciu. Treba chciet nieco tak velmi ze vyskusas vsetky sposoby aby si to realne dostal a nikdy sa nevzdal. To nechce sebazaprenie ale potrebu. Ak to nepotrebujes, nie si motivovany a vlastne to naozaj nechces tak naco do toho vlozit vsetko? Ludia co maju motivaciu hovoria o discipline ale keby nemali vlastny motiv tak nikdy nedojdu tak daleko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a ano je to uzitocne... Al nie az v prehnanej mierne, no
Ak niekto chce prísť za mnou, nech zaprie seba samého, vezme svoj kríž na seba a nasleduje ma!