Ja si jednoducho uvedomujem, ze to najdolezitejsie pre cloveka je neprejst zivotom osamotene , mat partaka, lasku, spojenca - vsetko v jednom a vytvorit tim, v dobrom aj v zlom v bohactve i chudobe. (jeden z mala cirkevnych zvastov, ktore uznavam)
Preto povysujem porozumenie a povahu nad vyzor a nad sex. Ci sa mi tato taktika vyplati neviem povedat. Len viem, ze keby mi zalezalo na vzhlade, potom nemam vobec sancu uspiet
Pre mna nie a neklamem, ako tu bolo spomenute... Vyzor ma trapi jedine u mna, lebo si uvedomujem, ze spolocnost podla neho posudzuje. Zas na druhej strane, koho vyzor netrapi a veri si, vie sa uchytit vo svete nech uz vyzera akokolvek.
jasné môžete hovoriť o tom aká je vnútorná krása dôležitá ale o baby, ktoré majú iba vonkajšiu krásu je dopyt niekoľko desaťnásobne vyšší ako o škraty s pekným interiérom....raz už je to proste tak, že 80% informácii prijímame okom takže je načase uvažovať trocha reálne, nie?
Ak nie je žena pekná, muži o ňu ani nezakopnú, takže nemôžu zistiť jej vnútornú krásu. Ale nezamilovali by ste sa do niekoho, kto je podla Vás škaredý...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tato slecna by mohla byt aj neviem jak pekna z vnutra
Lenže naopak to platiť nemusí. :/
Preto povysujem porozumenie a povahu nad vyzor a nad sex. Ci sa mi tato taktika vyplati neviem povedat. Len viem, ze keby mi zalezalo na vzhlade, potom nemam vobec sancu uspiet