To s tými štvrokármi nie je celkom pravda Záleží od gympla a predpokladám, že chceš na školu čo má aj nejaké meno, nie na hocijakú sockáreň. Takže neboj, ak sa budeš pripravovať už teraz(ako aj ja tak máš vysoké šance
Ježíš veď si pozri kritéria nie? A ak uvidíš,že vyhovuješ ich podmienkam tak choď do toho aj keď čiara sa posúva a kritéria potom znižujú...ale ak si nie si istá tak si daj jedno gymko a jednu školu ako záruku a máš
kebyze sa pred tromi rokmi hlasis na gympel s takymito znamkami,nwm ci by ta vzali.ja som mal taketo podobne a ledva ma vzali,aj to som musel prijimacky spravit medzi najlepsimi.
No dnes je malo ziakov,vezmu ta,neobavaj sa.
A monitor na 100%nwm ci napises,ale staci ti aj na 60%hop napisat a vezmu ta
také známky som mala aj ja na základnej možno kusok lepšie, zobrať by ma pred troma rokmi zobrali ale ja som nechcela a keď ťa nezoberú len tvoje šťastie, ale teraz už fakt berú fakt každého či dačo v hlave máš alebo nie.. ja som teraz na priemyslovke kde som maximálne spokojná samozrejme v rámci možností, a môj zvyšok bývalej triedy je na gympli čo iba nadávajú ..
byvala spolužiačka mala celý život čisté a monitor asi 70 50... prijali ju vďaka prijímačkám
ja som mal o jednu dvojku viac ako ty, monitor som mal 90 95 a bol som na gymnázium prijatý bez prijímačok... ... a podľa podmienok na iných školách, bol by som bez PS prijatý na všetky školy v Košiciach, okrem konzervátoríí a podobných hlupostí...
neboj sa teraz som prvák na gympli na zakladnej som sa vobec neucil , mal som na vysvedcku bud same alebo maximalne dve 2 a monitor 85% a 85 % a bol som medzi prvými prijatý bez prímačiek a keď ťa prijmú tak sa neboj , gympel je ( podľa mňa ľahký ) až na pár špín , čo ho zťažujú toť vsio
ak by si šla na naše, tak na to by ťa asi nezobrali .. na naše brali ľudí len s priemerom 1 a monitor nad 70% plus tie nejaké súťaže, ostatní písali príjmačky
Ale inak, ak napíšeš ten monitor dobre, tak vezmú snáď, priemer nemáš zlý
Neviem, na náš gympel automaticky brali len ak si mal samé jednotky (žiadnu dvojku, trojku, atď...), inák si musel robiť prijímačky. Ja som robila prijímačky
No neviem, aké gymnázium je to vaše, no na naše vezmú aj štvorkárov. A to bez problémov. Navyše máš dobré známky, takže sa ani nemusíš báť toho, že by si školu nezvládla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
No dnes je malo ziakov,vezmu ta,neobavaj sa.
A monitor na 100%nwm ci napises,ale staci ti aj na 60%hop napisat a vezmu ta
a s tymi 4rkami to neni fakt pravda
vezmú, neboj
mňa vzali, mal som v deviatke na polroku 5 dvojek, zvyšok jednotky a monitor na 80 a 85%.
Ale vzali tak aj takých, čo dostali aj dve 4ky, hoci najskôr boli dáky 100.+ pod čiarou, aj tak sa tam dostali
byvala spolužiačka mala celý život čisté a monitor asi 70 50... prijali ju vďaka prijímačkám
ja som mal o jednu dvojku viac ako ty, monitor som mal 90 95 a bol som na gymnázium prijatý bez prijímačok... ... a podľa podmienok na iných školách, bol by som bez PS prijatý na všetky školy v Košiciach, okrem konzervátoríí a podobných hlupostí...
Zvláštne, že stresuješ...
Ale inak, ak napíšeš ten monitor dobre, tak vezmú snáď, priemer nemáš zlý