Ako vedci zistili že ma v tomto roku byť slnečná burka. Velke mnozstvo meteoridov ma dopadnut na zem a sposobit obrovske katastrofy. A ma na zem alebo okolo prejst velky meteorid. A tym sa ma zmenit magneticke pole zeme. A sposobi to velke zaplavy ake sa
littleboo : to co sa malo stat v roku 2000 hlasali sprosti svedkovia jehovovi.. a nemali zjadne realne podklady. ale to ze sa nieco stane je aj vedecky potvrdene
nieco sa stane urcite, neustale sa neco deje, minimalne sa stanu nejaky autohavarie, zrazia nejakeho cyklistu, nejaky manici sa vyberu opekat do lesa ... kopa veci sa stane xD
Podľa mňa asi sa nič nestane veď v roku 2000 hlásili že bude koniec sveta že padne veľký meteorit na zem a ešte as hovorí že v roku 2029 má padnúpť veľký asteroid na zem a zanikneme...
Nostradáma ani nespomínaj je to strašný blud. Každý iba hovodí že predpovedal to a to ale tie jeho predpovedajúce verše sú strašný zhumbunk vytrhnutý z kontextu ktorý sa dá vyložiť hocijako. A jediná presná predpoveď, z ktorej bol každý celý zvlhnutý hovorila o dvojičkách niečo v tomto kontexte: Dva ohnivé vtáky zvalia dva rovnaké zázraky. Nakoniec o niečo neskôr vyšlo najavo že nostradamus nikdy nič také nepovedal, len to niekto rozšíril po nete a asi dodnes sa smeje...
A k 2012. Po zhliadnutí istého dokumentu som to trošku pripúšťal ale teraz už vôbec tomu neverím Neviem prečo, inštinkt
venovala som sa tomu a viem o roku 2012 toho veeelmi vela. neverim ziadnemu meteoritu, ziadnym zaplavam, koncu sveta, magnetickemu prepolovaniu...
jednoducho skonci jedna epocha a zacne sa nova...
staci, ked to budete studovat trochu viac...
o meteorite by uz davno vedelo NASA...
magneticke prepolovanie je trosku smiesne...
zaplavy? z coho? ak by aj padol meteorit, vsetko by tu v momente vyschlo...
maysky kalendar konci presne 21.12.2012, cize v den zimneho slnovratu v priestupny rok. zem sa vtedy dostane zo zivlu voda do zivlu ohna, cize jeden cely cyklus sa zakonci... dobre vysvetlenie, vsak?
jedine, co nas moze v roku 2012 postihnut je tretia svetova vojna. tak si radsej davajte pozor na nu...
a dam vam este jednu radu... nerozmyslajte nad tym co bude zajtra, ale co bude dnes...
@20 no ono nostradamus predpovedal par veci ktore sa naozaj stali ale kopu dalsich veci len nasilu dopasovali do toho co povedal... cize predpovede vestcov by som nebral velmi vazne aj ked niektori sa triafali az prilis presne ako napriklad predpovede od Sibili... ale original nemam takze to moze byt zmanipulovane a zle prelozene » jkalien.blog.cz/0602/sibila-a-j...
uz som sa touto temou zaoberala, a niekde sa pise, ze biblia nepriamo spomina nieco podobne, no pokial viem, po poslednej potope Boh slubil, ze uz nikdy na zem potopu ci nieco podobne neposle...
a co sa tyka ostatneho... NASA je v poslednych rokoch dost aktivna, a pre pripad nudze ma pripravene jadrove hlavice...takze podla mna nebude nic
čo ja viem, a k teme. je to zaujimave, ale nemyslím si, že by prišlo z jedného dňa na druhý k apokalipse.. skor si myslím, že sa roztopia ladovce a pak budu ludia uz naozaj v riti.. ale to uz tu ja nebudem. ... dufam
toľko katastrof bolo predpovedaných a nestalo sa... Teda až na hurikány a tsunami... A vôbec, ak sa má niečo stať nech sa stane, aj tak s tým nikto len tak za ostávajúce 3 roky nič nespraví...
neviem pochybujem o konci sveta ale cely zivot sa snazim zit tak aby som sa konca bat nemusela ak sa to stane nebudem rada ale ani nestastna ale neverim otmu
WTF? Zase? Čo vám to nedochádza? Veď ten dátum sa sám usvedčuje že je fake. Ten dátum je symetrický, a určite by sa vesmírne deje riadili našim nepresným gregorianskym kalendárom. Pche!
AKo tu uz niektori spominali na maysky kalendar : chlapik co to pisal tiez nemohol pisat do nekonecna takze raz niekde skoncit musel.
Svedkvia jehovovi je banda primitivov lebo nielen v roku 2000 ohlasovali koniec sveta ale viac krat.
V biblii sa pise - konkretne v Apokalyspe : nebudete znat ani den ani hodinu - nieco v tom zmysel takze smola.
Prepolovanie zeme? to myslim ze nie ale golfsky prud by sa mohol zmenit zo sekundy na sekundu => niekde by nastala doba ladova.
NOstradamus toho nakecal.
Verit vestcom ? pokial si veriaci tak je to tazky hriech pokial niesi - vestci na vestenie, predpovedanie budunosti vyuzivaju zleho ducha, takze ak nieco vyjde ďábel si to moze tak zariadit aby to vyslo. Neverim im je to banda prizivnikov. Pravdu mat mozu ale ja verim Bohu.
Meteorit je totalna blbost ako bolo povedane tak NASA by uz o tom vedelo. no skor ako sa bat nejakych prirodnych zivlov mali by sme sa bat ludi ktori maju moc a robia z tejto planety peklo.
milkoo ....myslim ze mas v niecom pravdu....jasne ze sa o tom hovori ako napr...o konci sveta ale myslim ze to uz je moc prehnane,,,mozno to ma mat pre svet uplne iny vyznam,,,,mozno nieco lepsie,,,ved pravdy sa dockame ked pride rok 2012...
Záhada okolo roku 2012 je aj vo hviezdach. Pri zimnom slnovrate bude Slnko v konjunkcii priesečníka Mliečnej dráhy a roviny ekliptiky. Ide o jav, ktorý sa vyskytuje len raz za 26 000 rokov. Voľným okom ho bude možné pozorovať ako „kríž“ planét a hviezd na oblohe dňa 21.decembra 2012 o 11 hodine a 11 minúte svetového času.
Astronómovia upozorňujú, že tok energie, ktorý prúdi na Zem zo stredu Mliečnej dráhy, bude v tom čase narušený. Zároveň ale poukazujú na to, že je nemožné, aby Mayovia s ich vtedajšími technologickými možnosťami mali o budúcej konfigurácii čo i len poňatia.
Kazdopadne,nebude koniec sveta ale aj tak sa stane nieco zaujimave,takze az tak tento rok odignorovat nemusia ani skeptici. Ale aj tak je divne,ze Mayovia urcili tento rok ako koniec !cyklu,aj ked o tom nemohli vediet,aspon podla Astronomov.
mas pravdu aj ked tu tretiu hlasili uz tento rok no uvidime ale zem sa nemoze z nicoho nic prepolovat preboha na to treba strasne obrovsku silu a take nieco sa deje raz za niekolko milionov rokov
21.12. 2012 ma zacat novy zlaty vek. ludstvo vstupi do piateho sveta a do veku siesteho Slnka. dalej vstupi z tretej dimenzie do piatej a zacne zit duchovnejsie prestane byt konfliktne a zjednoti sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Má prísť len k zmene..
Ten Nostradamus predpokladal už aj niekolk zánikov sveta, chudák, nevyšlo mu to, zatial.
A k 2012. Po zhliadnutí istého dokumentu som to trošku pripúšťal ale teraz už vôbec tomu neverím Neviem prečo, inštinkt
2. Meteorid sa píše meteoriT
3. Ako napísal @jingsavv stane sa kopa vecí, predtým aj potom, tak načo panikáriť? 8)
jednoducho skonci jedna epocha a zacne sa nova...
staci, ked to budete studovat trochu viac...
o meteorite by uz davno vedelo NASA...
magneticke prepolovanie je trosku smiesne...
zaplavy? z coho? ak by aj padol meteorit, vsetko by tu v momente vyschlo...
maysky kalendar konci presne 21.12.2012, cize v den zimneho slnovratu v priestupny rok. zem sa vtedy dostane zo zivlu voda do zivlu ohna, cize jeden cely cyklus sa zakonci... dobre vysvetlenie, vsak?
jedine, co nas moze v roku 2012 postihnut je tretia svetova vojna. tak si radsej davajte pozor na nu...
a dam vam este jednu radu... nerozmyslajte nad tym co bude zajtra, ale co bude dnes...
a co sa tyka ostatneho... NASA je v poslednych rokoch dost aktivna, a pre pripad nudze ma pripravene jadrove hlavice...takze podla mna nebude nic
čo ja viem, a k teme. je to zaujimave, ale nemyslím si, že by prišlo z jedného dňa na druhý k apokalipse.. skor si myslím, že sa roztopia ladovce a pak budu ludia uz naozaj v riti.. ale to uz tu ja nebudem. ... dufam
Ale tým veciam moc neverím. Keď sa to stane, stane sa, už s tým nič aj tak nenarobíme
a ak niekto predpovedal atentát na pápeža, zničenie world trade center a podobné katastrofy tak myslím, že sa niečo stane... snáď to prežijem
Svedkvia jehovovi je banda primitivov lebo nielen v roku 2000 ohlasovali koniec sveta ale viac krat.
V biblii sa pise - konkretne v Apokalyspe : nebudete znat ani den ani hodinu - nieco v tom zmysel takze smola.
Prepolovanie zeme? to myslim ze nie ale golfsky prud by sa mohol zmenit zo sekundy na sekundu => niekde by nastala doba ladova.
NOstradamus toho nakecal.
Verit vestcom ? pokial si veriaci tak je to tazky hriech pokial niesi - vestci na vestenie, predpovedanie budunosti vyuzivaju zleho ducha, takze ak nieco vyjde ďábel si to moze tak zariadit aby to vyslo. Neverim im je to banda prizivnikov. Pravdu mat mozu ale ja verim Bohu.
Meteorit je totalna blbost ako bolo povedane tak NASA by uz o tom vedelo. no skor ako sa bat nejakych prirodnych zivlov mali by sme sa bat ludi ktori maju moc a robia z tejto planety peklo.
Astronómovia upozorňujú, že tok energie, ktorý prúdi na Zem zo stredu Mliečnej dráhy, bude v tom čase narušený. Zároveň ale poukazujú na to, že je nemožné, aby Mayovia s ich vtedajšími technologickými možnosťami mali o budúcej konfigurácii čo i len poňatia.
Kazdopadne,nebude koniec sveta ale aj tak sa stane nieco zaujimave,takze az tak tento rok odignorovat nemusia ani skeptici. Ale aj tak je divne,ze Mayovia urcili tento rok ako koniec !cyklu,aj ked o tom nemohli vediet,aspon podla Astronomov.
mas pravdu aj ked tu tretiu hlasili uz tento rok no uvidime ale zem sa nemoze z nicoho nic prepolovat preboha na to treba strasne obrovsku silu a take nieco sa deje raz za niekolko milionov rokov