Ideš po ulici a uvidíš človeka rovnakého pohlavia a povieš si, že je pekná/ý. Alebo, že sa vám pači jeho/jej štýl, vlasy, postava atď. Myslíte, že si to niekto myslí aj o vás?
nikdy som si to nemyslela, ale dnes mi kolegyňa oznámila, že som "nehorázně krásná ženská" a či sa s ňou nechcem "lezbiť", lebo ona už má chlapov po krk
myslím si, že isté typy ľudí môžu oceniť nejakú časť toho, ako práve v tej chvíli vyzerám (čím nemyslím ksicht ale to, čo mám na sebe, ako som sa učesala či vlasy samotné)
nemyslím si ale, že by to bolo nejako často, ale tá predstava sa mi páči
Predvčerom mi maminka povedala, že dcéra jej kamarátky (asi 2 roky mladšia odomňa) strašne obdivuje, ako sa obliekam a že vyhlásila, že "sa raz bude obliekať tak ako ja!" xD
neviem..ale možno hej dneska v autobuse na mňa strašne dlho čumeli dve baby... a potom sa rozprávali a zase kuk na mňa..no neviem či som mala na sebe niečo nezvyčajné (čokoláda, blato, zlý korektor na tvári) alebo sa im zazdalo, že som pekná či škaredá... neviem
ak by som sa mal ponoriť do hlavy niektorých mojich známych tak pri prechádzke po ulici by to bolo - dement, dement, dement, stíhačka v minisukni takže určite áno
Ked sme boli s kamarátmi malí, nie že by som bol velký, mali sme teoriu: Ak nám sa páči každé desiate dievča a dievčatám sa páči každý desiaty chalan, treba sa len stretnúť so sto dievčatami a bude tam jedna ktora sa bude páčiť aj mne aj ja jej. Ale štatistika plati len pri velkých číslach.
Čo sa mňa týka, postrehla som to, ale len keď sa "nahodím" (šaty, sukňa, alebo elegantne s vysokými topánkami). Všimla som si buď tzv. "závistlivé" (ohováračské v druhej fáze pohľady, alebo také "skúmanie", keď sa bavíme o ženských. Áno, vtedy postrehnem aj to, že nejaká baba sa na mňa zahľadí, keď idem okolo, alebo stojím na zástavke a celú si ma prezrie. Či si z toho urobí dobrý záver, to neviem Neviem posúdiť, či som podľa iných žien príťažlivá O chlapskom názore viem
@antifunebracka ruku na srdce - nikdy si si ani len nepovedal napríklad "ten je dobre oblečený/vyrysovaný/dobrý účes"? Lebo my s priateľom niekedy, keď ideme po ulici, "hodnotíme" rovnaké pohlavie...
Ja mu bežne poviem "táto baba má super šaty/topánky/vlasy/make-up". On vie tak isto zhodnotiť chlapov, ale skôr kérky, štýl obliekania, postavu. Určite nie tvár alebo tak.
Tak isto on mi povie, keď sa mu páči na ženskej nejaké oblečenie, vlasy, alebo hocičo iné, ja to isté hovorím o chlapoch.
Nie v štýle "ten(odomňa) / tá(od neho) je sexi" alebo dačo podobné, skrátka vizáž.
Ničím nevytŕčam, či už výzorovo, alebo štýlovo, takže pochybujem, skôr mám občas pocit, že zazerajú z opačného dôvodu, ale hovorím si, že to je len stihomam
Keď som šla naposledy po meste,išla oproti mne nejaká baba ( tipujem že staršia) a tak sa na mňa dívala,usmiala sa a potom pozdravila. Ale vážne som ju nepoznala!!
no áno, keď je krajšia ako ja ...všímam si že kto ako vyzerá...aj si zvyknem tak pomyslieť že wau ako super vyzerá alebo wau aké má pekné šaty, vlasy alebo neviem čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ale nikdy som nezaregistroval poznamku proti mojmu imidzu, takze predpokladam, ze na ludi neposobi zle...
Snazim sa prilis nevytrcat ale ani prilis nesplyvat. Nieco medzi tym proste.
nemyslím si ale, že by to bolo nejako často, ale tá predstava sa mi páči
ale bez mučenia sa priznávam, že by ma potešilo, keby som vedel, že áno, aspoň niekto
no fakt!!
@etelnair !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
včera som bola celá v čiernom.. tričko aj legíny.. akurát šedé topánky som mala, ale inak..! _
@antifunebracka ruku na srdce - nikdy si si ani len nepovedal napríklad "ten je dobre oblečený/vyrysovaný/dobrý účes"? Lebo my s priateľom niekedy, keď ideme po ulici, "hodnotíme" rovnaké pohlavie...
Ja mu bežne poviem "táto baba má super šaty/topánky/vlasy/make-up". On vie tak isto zhodnotiť chlapov, ale skôr kérky, štýl obliekania, postavu. Určite nie tvár alebo tak.
Tak isto on mi povie, keď sa mu páči na ženskej nejaké oblečenie, vlasy, alebo hocičo iné, ja to isté hovorím o chlapoch.
Nie v štýle "ten(odomňa) / tá(od neho) je sexi" alebo dačo podobné, skrátka vizáž.
a ostatní hmm určite tí 5 kiloví chlapci si hovoria aky som napichany nehehe
Ale zas už sa mi "pár krát" stalo že ma nejaký pozdravili ktorých nepoznám...aj nedávno...
Alebo trubia...