@marick podľa mňa veľmi príjemne osvieženie tohto fóra, je to tu len samé...prosím Vás, aký mobilný telefón si vybrať, akú vysokú školu si vybrať, čo mám robiť? neviem si sám/a stiahnuť nohavice, bolia ma oči (čo robiť) a úplne hlušiny...
@romanskamene Ja si myslím, že to dosť záleží od reakcie USA. Ak administratíva Barracka Obamu uvrhne dostatočný balík sankcií na mravce, tak možno ešte máme stále nádej. V takom prípade by mohli mravce prísť napríklad aj o akcie v Slovnafte, čo by znamenalo, že mrakodrap vo Wu-chan nebude môcť byť dostavaný. Na základe toho, by galaxia Zem začala obiehať planétu Slnko smerom vľavo-dole každý nepárny týždeň a armáda lentiliek by zaujala obliehanie galaxie Zem vo formácii "pudel v hotdogu". Potom nastávajú dve možnosti: 1. buď ľudstvo obetuje svoje esá v rukáve v podobe užívateľov nelegálnej služby birdz.sk a utečie vodovodom Brežnev do otvoreného vesmíru, alebo 2. prerobí vodovod Brežnev na interplanetárny kanón typu Nutella hazelnut a použije spomínané mravce ako muníciu pre tento kanón, zničí všetky agresívne lentilky a definitívne nastane kráľovstvo nebeské. Ale ktovie...
Ďakujem veľmi pekne za túto anketu, tak dobre som sa už dlho nazasmiala... A ani sa už nezasmejem, keď z mojich rodičov budú PLECHOVKY OD A N A N A S U ! ! !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Určite Rovnako ako mal byť aj koniec sveta 2012
15.7.2014
23:52
UTOROK
JE TO TU. PRISLO TO, COHO SME SA VSETCI OBAVALI. V BIRDZOVSKEJ ANKETE ZAHLASOVALI TRAJA LUDIA A PRIHLASILI SA AKO PLECHOVKY OD ANANASU.
KONIEC ZAPISU
15.7.2014
23:53
UTOROK
Can a match box?
No, but a tin can.
15.7.2014
23:58
UTOROK
MARICKA NEBERUEME. VYHODIME HO CEZ PALUBU HLADNYM ZRALOKOM.
KONIEC ZAPISU
15.7.2014
23:58
UTOROK
lebo taký je život!