vacsinou take rychle myslienky ohladne prace, ci si dam ranajky alebo nie a ak ano, co si dam a take haluze..a ked sa zobudim unavena, tak mi vacsinou prebleskne hlavou " boze, jaka som rozbita"
ako kedy, mam okno na vychod, takze obcas prve co ma napadne je ze to slnko je riadne pojebane, kedze mi tymi dvoma sparami medzi zaluziami svieti rovno do oka...
inokedy kolko je hodin a kolko si mozem este dovolit objimat paplon...
a ked prsi tak dokedy este bude a co si obliect...
alebo kto zaujimavy sa mi asi dnes pritrafi do cesty...
a dost casto este rozmyslam co za spletitu chujovinu zase v noci dokazala vyprodukovat moja hlava.a este filozofovat preco je zachod tak daleko...
je toho strasne moc, a zalezi od toho ako sa vyspim, aky je den, co ma caka a od toho kto/co ma zobudi...
"ešte 10 minút ... ešte 10 ... ešte 10 ... " potom keď už musím fakt vstať "kurnik, mne sa fakt nechce z postele som rozbitá kua chcelo by to cigaretu, nemôžem si ešte? ... dpč už si nemôžem ľahnúť... "
ja premyslam takto: jezisss kde mam zas tie tupe barle, a co je dnes za den???kde su zase vsetci ze som tu sam??kriste o 10 minut ide vlak a urcite ze ho stiham kym sa dosuchcem na stanicu,...a samozrejme ze to pokracuje ale to by uz bolo moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Potom "schujený budík" a "ách, mám to ale nádhernú tapetu an mobile".
ak nie : " MŇAM ČO TO JE NA OBED ? "
kurva nestiham autobus.
nevadi pojdem na druhú.
mamy preco si manezobudila do skoly?
aaa kriminalky mi idu..a potom vstanem
...
to uz preslo? este 5...
...
takto zopar kol
...
tolko hodin? zase meskam...co si dam na seba? zase buraju pol Ruzinova uz od rana? preco prave ja?
inokedy kolko je hodin a kolko si mozem este dovolit objimat paplon...
a ked prsi tak dokedy este bude a co si obliect...
alebo kto zaujimavy sa mi asi dnes pritrafi do cesty...
a dost casto este rozmyslam co za spletitu chujovinu zase v noci dokazala vyprodukovat moja hlava.a este filozofovat preco je zachod tak daleko...
je toho strasne moc, a zalezi od toho ako sa vyspim, aky je den, co ma caka a od toho kto/co ma zobudi...
dakedy vstávam s tým, že počúvam pesničku čo mám ako budík a uvažujem nad tým aká je super-
dakedy vstávam s tým, že si ju mám zmeniť, lebo je otravná....od toho sa odvíja aj moja nálada...
síce teraz ku koncu roka som si už budík vypla, takže vstávam s tým, meškám? nemeškám?
takisto mi občas chodia po rozume sny, ktoré som presnívala... a tak býva to rôzne ...