neuveris .. ale na nic pocuvam.. co to pocuvam? ze LAMB OF GOD ... a rozmyslam nad tym ze na to ze som to nikdy nepocula predtym a nepoznam to je to celkom pohode..
potom rozmyslam nad mojich nechtom, tory si statne kusem ...
kazdopadne si plnim hlavy takymito chujovinami abych nemusela myslet na ine.. maybe chujoviny mozno niekto z vas pozna..
ci kupim zimnu bundu, ktora sa mi bude pacit a bude stat max. 2500,lepsie 2000(este tento rok ..lenze u mna to je ako naschval tak, ze vzdy najdem daco co sa mi strasne paci a pozriem cenu a zatoci sa mi hlava..keby osm si mala kupovat to co sa mi fakt paci tak mam cizmy za 4000 a bundu za 9000 ...to nie je normalne ..drzte palce nech je dobry vyber a nech nie som taka narocna
ja premyslam o tom co vsetko este dneska musim zvladnut..zajtra mame vencek a ja este nemam ani napecene ani venceky dovyrabane... a mam mrte ucenia..juchuuu
Na to, či sa stihnem vyliečiť z chrípky do zajtra, aby som mohla ist do Randalu na Švihadlo..a ešte na to, ze ked sa nevyliecim, tak tam pojdem aspon všetkych nakazit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale inak na to že ma bolí hrdlo a niečo mám s počítačom O.o čo ma fakt vytáča do nepríčetnosti
ja uplne ale uplne to iste
potom rozmyslam nad mojich nechtom, tory si statne kusem ...
kazdopadne si plnim hlavy takymito chujovinami abych nemusela myslet na ine.. maybe chujoviny mozno niekto z vas pozna..
Ja premyslam nad tym ako dopadne dnesna vecerna firemna akcia, mame ist do polovnickej restiky a potom na bowling. Snad to nebude nuda