EASY. Vypnutie teplej vody = sprchovanie v studenej vode, pranie v umyvadle v studenej vode, umyvanie riadu v studenej vode. Kúrenie nastavané na max 20 stupnov. Prestať variť doma a jesť jedlo z konzerviev. Tým ušetríte viac než 50% na plyn
Nekúrim vôbec. Keďže bývam v garzonke na najvyššom poschodí, tak sa tu drží teplo z okolitých bytov a zo spodu a aj keď vonku mrzne, je tu v pohode okolo tých 20 stupňov a to mi úplne stačí. To je asi jediná výhoda tohto zasraného bytu.
Nekúrim vôbec v zime, umývam, sprchujem sa a periem v studenej vode a jem iba konzervy. Stále poriadne nevyžijem, nepošlete mi niekto tri euríčka? Ak ste dobrí kresťania
Ja všetko z tohto nerobím, ale kebyže mám vyžiť z minimálnej mzdy alebo túto zimu pri drahých energiách, tak by som to asiže robiť musel.... Energie budu tento rok drahé, podla všetkého bude mať Europa 30?ficit plynu ak Rusi vypnú plyn... ako teda chceš prežiť ak nie šetrením ?
@tomas55555@11 Veď ti vravím, že už šetrím a aj tak nevychádzam Nepošleš mi preddavok aspoň? Buď dobrý kresťan. Ja som skromný, mne stačia tri euríčka
"KAZDEMU, kto ťa prosí, daj, a ak ti niekto niečo vezme, nežiadaj to naspäť." Lk 6:30
"Keď to Ježiš počul, povedal mu: „Ešte ti jedno chýba. Predaj všetko, čo máš, ROZDAJ CHUDOBNYM a budeš mať poklad v nebi. Lk 18:22
Lenže ty klameš, NIKDY si nepisal o tom že by si mal finančné problemy, a že by si šetril na plyne, len teraz tu trolluješ na to čo som napísal, presne si to okopíroval a použil na seba.
@tomas55555@13 Ja sám som ti chcel pomôcť, aj keď sám mám málo, pokiaľ si spomínaš. A to si ma ešte ty klamal, že máš finančné problémy a že perieš v potoku. Pritom tatko prenajíma vilku na kolibe, klamár jeden hamižný!!!
@tomas55555@15 Chcel som ti pomôcť a tiež som ti napísal, čo pre to môžeš urobiť. Niekoľkokrát som bol odignorovaný a keď si sa už konečne uráčil odpísať, tak si mi ten IBAN neposlal, iba si mi sucho vynadal do klamárov. A nesnaž sa z toho vyvliecť, klamal si, že máš problémy a perieš v potoku, chcel si iba hnusne zneužiť našu dobrotu!
IBAN som tu na birdz dal, takže ho vidiet bolo... mal si poslať preddavok, aby som si bol istý že to myslíš vážne, neposlal si preddavok ani len cent....
@tomas55555@17 Nie je mojou povinnosťou ho hľadať medzi statusmi a fórami, keď som sa pýtal, mal si ho poslať. Ja som sa ti ho už chystal posielať, ale v tom si napísal, že vlastne žiadne video nenatočíš, tak som sa na to vysral.
Zavolám tatkovi a spýtam sa, kde periete?
No ved ja nie som povinný dačo točiť a ani nechcem točiť videá, takže by si mi mohol poslať aj kvantum, nenatočil by som nič.
A prečo ťa zaujíma kde perieme ?
@tomas55555@19 No veď samozrejme, že nie si, ale potom mi nevyčítaj, že ja ti nepošlem peniaze len tak. Chcel si ma iba oklamať za pár eur a teraz sa ešte oháňaš, že ja som ten zlý, pritom ty si ma chcel ťahať za nos, zobrať preddavok a vysmiať sa mi, pôjdeš do pekla!
Retardovaný si už naozaj? Však chceš, aby som ti dokázal, že neperieš v potoku.
Tým by som ti dokázal, že si obyčajný klamár, na ktorého už v pekle majú nachystaný špeciálny kotol.
@azizi@22 Že? On je strašne hlúpy Nie len, že by som ho ja platil, ale mohol by na tom spraviť kariéru.
@21 Nenapísal si, že nebudeš. Ťahal si ma za nos, že možno natočíš, ale keďže ja som ten zlý a nedá sa mi veriť, tak potrebuješ preddavok ako dôkaz. Čerti sa už na teba tešia
Úplne by stačilo, keby ten čas, ktorý minie na zasieranie diskusných fór, venoval natočeniu videjka a pozornosť má istú. Shopaholic Adel a Aďko Figa by zozelenali od závisti.
@lostinthedark@23 Ano, to by bol riadny bizar! Tocil by videa o svojich genialnych napadoch ludia by to podla mna sledovali. Skoda, ze ja nemam taky talent.
@tomas55555@27 Mal som v pláne ti poslať cca 20 - 50€ za to video. Ale som rád, že si sa na to vysral.
Ľudia majú radi bizár. A nepovedal by som, že tu o to nemá nikto záujem, ale málokomu sa chcú čítať tie tvoje slohy a už vôbec nie hádať sa s tebou. Zato na youtube by sa to šírilo ako mor.
Klameš, písal si tam len o 3 eurách, a kedže si nebol ochotní dať ani preddavok ani do eura, (a to bolo ešte predtým ako som povedal že nebudem natáčať videa( tak je zrejme že ty by si 20-50 eur nedal ani len vo sne, len ma teraz chceš navnadiť aby som rýchlo išiel nejaké video nahrať....
Ak sa ludom nechce čítať moje slohy, prečo by sa im chcelo počúvať moje dlhe monology na youtube ?
@tomas55555@31 more ty si fakt autista. Ja som ti nepovedal finalnu sumu, kolko som ti bol ochotny poslat, tri euricka si zacal pytat ty. Bol to tvoj priestor na vyjednavanie a ty si to kolosalne dojebal. Nielen, ze si mi neposlal ten IBAN, hned na to si zadelil, ze nic tocit nebudes. Ja som bol nachystany ti to poslat. Absolutne ta teraz nechcem navnadit, otvorene ti vravim, ze svoju sancu si prejebal vtedy. O to viac ti nebudem posielat nic teraz, ked uz viem, ze si ojebavac a mas nechutne zazobaneho tatka.
Ano tri 3 eura som začal pýtať ja, ale ani to si nedal, takže nečudo že som potom stratil záujem ti vobec poslať IBAN, ked som od teba chcel poslať aspon 3 eura ako preddavok, a ani to si mi nemienil poslať.... na čo by som ti teda posielal IBAN ked si povedal že mi nepošleš preddavok skor než začnem točiť videá ?
Ked sa im to bude chcieť počúvať, prečo sa im to potom nechce čítať na birdzi ?
@tomas55555@34 ty si hotovy. Ako ti mam nieco poslat, ked neviem kam?
Ty si mi neposlal IBAN, ja som ti vravel, ze euricko (preddavok) ti poslem aj bez videa a na to si napisal, ze to aj tak neznamena, ze to urobis. A az vtedy som sa rozhodol, ze ti nic neposlem, taka bola postupnost, neprekrucaj.
Mas snad najcitanejsie a najkomentovanejsie fora a blogy na mrtvej stranke, pretoze si unikatne retardovany. Video je sposob akym to dostanes k viac ludom.
@tomas55555@37 Napísal a ešte som si pýtal ten IBAN, zatiaľ čo ty si ignoroval. Chcel som ti ho poslať aj bez videa, ale potom si zadelil, že na to aj tak jebeš, tak načo ti mám niečo posielať?
@tomas55555@41 tak ale nemal si to nazyvat "preddavok". Ty si najskor tvrdil, ze si robim iba srandu a nikdy ti nic neposlem. Ked si pochopil, ze to myslim vazne, tak si priznal farbu. Moje podmienky si pochopil, tak co tu teraz sachujes? V poriadku, nedohodli sme sa, ja sa nehnevam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
EASY. Vypnutie teplej vody = sprchovanie v studenej vode, pranie v umyvadle v studenej vode, umyvanie riadu v studenej vode. Kúrenie nastavané na max 20 stupnov. Prestať variť doma a jesť jedlo z konzerviev. Tým ušetríte viac než 50% na plyn
Ja všetko z tohto nerobím, ale kebyže mám vyžiť z minimálnej mzdy alebo túto zimu pri drahých energiách, tak by som to asiže robiť musel.... Energie budu tento rok drahé, podla všetkého bude mať Europa 30?ficit plynu ak Rusi vypnú plyn... ako teda chceš prežiť ak nie šetrením ?
"KAZDEMU, kto ťa prosí, daj, a ak ti niekto niečo vezme, nežiadaj to naspäť." Lk 6:30
"Keď to Ježiš počul, povedal mu: „Ešte ti jedno chýba. Predaj všetko, čo máš, ROZDAJ CHUDOBNYM a budeš mať poklad v nebi. Lk 18:22
Lenže ty klameš, NIKDY si nepisal o tom že by si mal finančné problemy, a že by si šetril na plyne, len teraz tu trolluješ na to čo som napísal, presne si to okopíroval a použil na seba.
Ty si mi nijako nepomohol.... Zverejnil som svoj IBAN nič mi od teba neprišlo, ani len cent...
IBAN som tu na birdz dal, takže ho vidiet bolo... mal si poslať preddavok, aby som si bol istý že to myslíš vážne, neposlal si preddavok ani len cent....
Dokáž mi že neperem v potoku
Zavolám tatkovi a spýtam sa, kde periete?
No ved ja nie som povinný dačo točiť a ani nechcem točiť videá, takže by si mi mohol poslať aj kvantum, nenatočil by som nič.
A prečo ťa zaujíma kde perieme ?
Retardovaný si už naozaj? Však chceš, aby som ti dokázal, že neperieš v potoku.
Tým by som ti dokázal, že si obyčajný klamár, na ktorého už v pekle majú nachystaný špeciálny kotol.
Jak oklamať, ved som ti napísal dopredu že videá točiť nebudem....
Bolo by to svedectvo proti svedectvu
@21 Nenapísal si, že nebudeš. Ťahal si ma za nos, že možno natočíš, ale keďže ja som ten zlý a nedá sa mi veriť, tak potrebuješ preddavok ako dôkaz. Čerti sa už na teba tešia
Ked ludia nemajú záujem o moje myšlienky tu na fore, tak prečo by o to mali mať zaujem na youtube ?
Ako by si ma platil... 3 eurami ? ale áno, mal som v úmysle ta podviesť.... nuž som diabol
Ľudia majú radi bizár. A nepovedal by som, že tu o to nemá nikto záujem, ale málokomu sa chcú čítať tie tvoje slohy a už vôbec nie hádať sa s tebou. Zato na youtube by sa to šírilo ako mor.
Klameš, písal si tam len o 3 eurách, a kedže si nebol ochotní dať ani preddavok ani do eura, (a to bolo ešte predtým ako som povedal že nebudem natáčať videa( tak je zrejme že ty by si 20-50 eur nedal ani len vo sne, len ma teraz chceš navnadiť aby som rýchlo išiel nejaké video nahrať....
Ak sa ludom nechce čítať moje slohy, prečo by sa im chcelo počúvať moje dlhe monology na youtube ?
Ano tri 3 eura som začal pýtať ja, ale ani to si nedal, takže nečudo že som potom stratil záujem ti vobec poslať IBAN, ked som od teba chcel poslať aspon 3 eura ako preddavok, a ani to si mi nemienil poslať.... na čo by som ti teda posielal IBAN ked si povedal že mi nepošleš preddavok skor než začnem točiť videá ?
Ked sa im to bude chcieť počúvať, prečo sa im to potom nechce čítať na birdzi ?
nemam na ventile uhlomer
Ty si mi neposlal IBAN, ja som ti vravel, ze euricko (preddavok) ti poslem aj bez videa a na to si napisal, ze to aj tak neznamena, ze to urobis. A az vtedy som sa rozhodol, ze ti nic neposlem, taka bola postupnost, neprekrucaj.
Mas snad najcitanejsie a najkomentovanejsie fora a blogy na mrtvej stranke, pretoze si unikatne retardovany. Video je sposob akym to dostanes k viac ludom.
Neklamm... vobec si mi nenapísal že by si mi poslal euro ako preddavok bez videa...
Ako vieš že sú najčítanejšie ? Kde vidíš štatistiku čítanosti blogov, for ?
Ale to bolo euro pod výhražkou, pošlem ti dopredu euro, ale ked to nesplníš tak .....
Ja som chcel od teba euro bez toho aby som bol povinní niečo nahrávať.