môj názor, aj keď ten samovrah má iba 16, ale chcel sa zabiť ten si ho nezaslúži, tak isto aj alkoholik...jednoducho podľa mňa nemajú nárok.....farár a matka majú nad 50 r. no a vedec by jednoznačne svetu priniesol omnoho viac ako filmový kaskadér......
..ako napr. taký farár alebo kaskadér by mohol zachrániť množstvo ludí ako sú ten alkoholik alebo samovrah. čím sa dostávajú na podobnú pozíciu s vedcom (v potrebnosti). a matka si zaslúži za zásluhy ,néé. a táák že každý má nejaké plusy a mínusy
„Každý je génius. Ale ak budete posudzovať rybu podľa toho, či sa dokáže vyškriabať na strom, strávi celý život vo viere, že je neschopná.„ Albert Einstein.
Pointa: Nájdite svoju vášeň, jedinečné schopnosti a urobte s nimi to najlepšie, čo viete
Po zvážení medzi kaskadérom, vedcom a samovrahom by som asi vybral kaskadéra. Je mladý a keďže je kaskadér dokáže žiť naplno navyše to bola nehoda. Možno ani ten vedec by nebol od veci. Po zvážení vekového rozdielu medzi vedcom asi skôr vedec. Ale zase aj chlapec sa môže zmeniť...z tých dvoch zrejme už nič iné nebude. Tak teda chlapec
V tej chvíli by ti určite dali na výber na operačnom stole, zobudili by ťa a dali by ti dotazník, že vyber si, máš na to 15 minút, potom s nim budeš žiť tak max. 10 rokov....veľa šťastia PFF
áno toho 16 ročného chlapca, ktorý sa chcel zabiť, áno možno si chcel vziať život a ostatní nie, ale predsa len, je z nich najmladší a dobre vieme, že mladí ludia robia hlúpe rozhodnutia, lebo nato ešte nemajú rozum, ale myslím, že by bol nakoniec rád, že to prežil , a samozrejme, že deti sú prvoradé a najskôr sa pomáha asi im
Srdce ako srdce, myslím, že to vôbec nemá vplyv na moje myslenie. A v tejto dobe by som bola za to srdce sakra vďačná a nie to si ešte vyberať - brala by som, čo by dalo.
Hoci alkoholikovo srdce by som nechcela... také opotrebované, zničené, prenamáhané.
@sandy114 bo chirurgovia nikdy nepozeraju, co ma clovek za sebou, abo ci je dobry, to je len moralne hladisko. ako profesionali musia byt nad vecou a dat ho tomu, koho caka najdlhsi zivot a kto ma teda najvacsiu perspektivu to srdce skutocne vyuzit. cize najmladsi z nich. tak nam to aspon vysvetlila profka na noske
ale srdce vydrží cca 10-20 rokov a niektorí ľudia majú vrodené samovražedné sklony........podotýkam, že psychofarmká sú zlé na srdce
takže tak.........on by sa o to pokúsil asi znova
alkoholik je zhumpľovaný celkovo.........je mi ľúto, ale jemu by to asi nepomohlo (ak by bola šanca, že mu vydrží aspoň 7 rokov, kým bude mať veľké deti, dala by som mu ho), to by potreboval rovno i novú pečeň, pankreas.......
ale matka a farár by si zaslúžili tiež.........za zásluhy pre spoločnosť a pre ich vyšší vek by im naozaj vydržalo to srdce ,,do konca dlhého života"
v Houseovi bolo, že duševne chorý, ktorý sa poškodzuje (išlo o bulimičku) orgán a priori nedostane.......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
To ze je gay mi je fuk.
môj názor, moje vysvetlenie
...ale v podstate tých čo ste odsúdili majú vlastne len nezvládnuté depky a jeden ju ukončil samovraždou ,druhý alkoholom...
„Každý je génius. Ale ak budete posudzovať rybu podľa toho, či sa dokáže vyškriabať na strom, strávi celý život vo viere, že je neschopná.„ Albert Einstein.
Pointa: Nájdite svoju vášeň, jedinečné schopnosti a urobte s nimi to najlepšie, čo viete
...u vedca nieje jasné ako sa mu poškodilo srdce
Hoci alkoholikovo srdce by som nechcela... také opotrebované, zničené, prenamáhané.
@plutvonozceakrivozubky preco si si dpc tym taka ista?
...tak k tomuto sme sa v škole ani nedostali bo sme dosť vášnivo obhajovali každý toho svojho
takže tak.........on by sa o to pokúsil asi znova
alkoholik je zhumpľovaný celkovo.........je mi ľúto, ale jemu by to asi nepomohlo (ak by bola šanca, že mu vydrží aspoň 7 rokov, kým bude mať veľké deti, dala by som mu ho), to by potreboval rovno i novú pečeň, pankreas.......
ale matka a farár by si zaslúžili tiež.........za zásluhy pre spoločnosť a pre ich vyšší vek by im naozaj vydržalo to srdce ,,do konca dlhého života"
v Houseovi bolo, že duševne chorý, ktorý sa poškodzuje (išlo o bulimičku) orgán a priori nedostane.......