Načo dufať,že zajtra bude lepšie,ked stale ked sa zobudim je dnes???
Načo dufať,že zajtra bude lepšie,ked stale ked sa zobudim je dnes???Čo vas prve napadne po prvom prečitani toho to? a čo vas napadne,ked nad tym porozmyšlate???
napadne mi ze tu vetu pouzivam dost casto ako status na icq... napadne mi ze je to tak... a zaroven ze ja sa vlastne lepsie mat nepotrebujem, teraz mi je dobre
JE TO DOBREEEEEEEEEEEE DOBREEEEEEEEEEEEE!!!!! genialneeee!!!!!!!!!!!
neznasam to po.ebane ´zajtra bude lepšie´ take basnicky pre male deti si strcte volakam
ked na tym rozmyslam napadne ma ze je to vyplod analytickejsieho konsekvetnejsieho zmyslania, povedal by som ze ma to v sebe aj jemny sarkasticky humor,
je to triezve a zaroven upokojujuce pre pragmatickejsie povahy, pragmatika neupokoji kravina typu zajtra bude lepsie, uz skor pocit ze sa bavi s rozumnejsou osobou
ked sa rano zobudim nesrozmyslam preco je dnes zly den... este neviem aky bude.. mozno ma cakaju tazke pisomky alebo neviem co ale este stale neviem aky ten den bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale mozes si kusnut » www.birdz.sk/twilight/mr-upi...
neznasam to po.ebane ´zajtra bude lepšie´ take basnicky pre male deti si strcte volakam
ked na tym rozmyslam napadne ma ze je to vyplod analytickejsieho konsekvetnejsieho zmyslania, povedal by som ze ma to v sebe aj jemny sarkasticky humor,
je to triezve a zaroven upokojujuce pre pragmatickejsie povahy, pragmatika neupokoji kravina typu zajtra bude lepsie, uz skor pocit ze sa bavi s rozumnejsou osobou
ked sa zamyslim: to je skurvena pravda