Viem, že nik nie je dokonalý, že každý má právo robiť chyby a každý má isté zlé vlastnosti a povahové črty, ktoré prekážajú ľuďom okolo neho...Niektorí ľudia sa týchto vlastností chcú zbaviť a pracujú na sebe a niektorí ,naopak, úplne ignorujú existenciu
na ostatných ?? keď sú falošní a neúprimní a na sebe že som pažravá ,že chcem mať všetko dokonalé a že som až riliš tvrdohlavá...a ešte mi vadí keď štrnásťročná povie trinásťročnej ,že je decko
no na inych .. asi neschopnost priznat si chybu a pretvarka, tiez mi vadi, ak si clovek druheho ani poriadne nevypocuje a uz robi unahlene zavery a domysla si.. ako sa to vola?
no a na mne ta toho veeela naor, teraz: mala by som sa ucit, ale sa mi taaaaaak nechce, potom mi vadi, ze niekedy som dost naladova a ze som skoro vzdy vsade meskam
nenávidím klamstvo, faloš, pretvárku, povrchnosť, narcisizmus (och, netrčí mi mihalnica o pol milimetra doľava ako by mala??!!! Katastrofa!!), stupiditu, vtieravosť, nedochvíľnosť... tú nedochvíľnossť preto, lebo ja sama som strašne nedochvíľna
vzdy bude nieco, co sa nam nebude lubit... a to mozete ukazat na kohokolvek a viete o nom/nej povedat X zlych vlastnosti... na niekom mi vadi to, na niekom to, ale najhorsia je asi namyslenost, a ak nevernost patri tiez k vlastnostiam, tak aj to...
Nemôžem vystáť, keď je niekto zahľadený do svojich primitívnych názorov a nie je schopný pripustiť žiaden argument, vidí len svoju obmedzenosť, absurdné dôvody a dookola omieľa ten istý blud (áno, mám na mysli niekoho veľmi konkrétneho).
A hoci nejde celkom o vlastnosť, neznášam infantilnosť, zdrobneliny, ľúúúúbkanie svojich kamoshqow a cwO0 wsHetuChqo sMe sp0lu prezHiLi a Aq0 smE sa v pJat0k zyeBali...
Okrem toho mám k zlým vlastnostiam vcelku pozitívny vzťah.
a wiete čo nemám rada ja? zlých ľudí... a najmä neprajných... zavystlivých... aj ked... niekedy sme takí wšetci, keď si to neuwedomujeme. pozrieme sa napr. na spolužiaka ktorý má nový účes a pritom si pomyslíme ,,paráda", ale skomentujeme mu to tak, že: ,,ten účes sa ti wobec nehodí"... ďalej ľudí čo sa weľmi ľutujú... a swoje problemy si tým len zwäčšujú... a posledná wec bude asi, ohowáranie a vyvyšowanie sa nad ostatných... A na sebe? niekedy, ľutujem to, klamem ľudí čo mám rada, ale len pre ich dobro... ďalej som dost welmi citlivá a výbušná, newiem prijať kritiku- tú zlú -a keď ju už prijmem, tak tažko tažko... ale dá sa to napraviť, snažím sa výhybať tým wlastnostiam, ktoré nemám rada
Podla mna patri medzi najhorsie ludske vlastnosti jednoznacne ziarlivost..z vlastnej skusenosti viem, ze dokaze znicit aj ten najkrajsi vztach (ci uz kamaratsky alebo lubostny)..zial..je to velmi lahke, znicit takyto vztah pre ziarlivost..a pritom je to zvacsa uplne zbytocne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a ešte príliš veľké sebavedomie
no a na mne ta toho veeela naor, teraz: mala by som sa ucit, ale sa mi taaaaaak nechce, potom mi vadi, ze niekedy som dost naladova a ze som skoro vzdy vsade meskam
seba znasam v pohode - nemyslim, ze momentalne treba nieco menit.
A hoci nejde celkom o vlastnosť, neznášam infantilnosť, zdrobneliny, ľúúúúbkanie svojich kamoshqow a cwO0 wsHetuChqo sMe sp0lu prezHiLi a Aq0 smE sa v pJat0k zyeBali...
Okrem toho mám k zlým vlastnostiam vcelku pozitívny vzťah.