nemám s ňou žiadny problém pred babami (samozrejme že by som sa nevyzliekal na verejnosti a podobne ), ale napr. by som sa hanbil v spoločnej sprche čo majú futbalisti, vojaci a pod...
nemam s tym problem, aj ked som chodieval pravidelne do fitka, tak som sa tam sprchovaval...
ale nahota na obrazkoch na birdz.sk mi napriklad vadi DD takze pokojne budte nahi stale, ale nedavajte z toho fotky/videa na birdz a ked musite tak aspon zakrite nemenovane miesta.
no...ja neviem mám síce najsamultrakratšie sukne v ktorých sa promenaduje rada a často.. ale nahota ...to je.. ja si neviem predstavvit,nejaku sprchu na plavarni alebo čo..to nie...
nahota je prirodzená. nahota, nie vulgárnosť. ale treba si dať pozor na to aby naša nahota mala ešte pre niekoho pre cenu, a preto by sa to nemalo preháňať.
keď sa je na čo pozerať, nech sa pretŕča kto chce, jak chce... ale keď mu cez intímne oblasti prevísajú haldy tuku a celulitída hladká kedysi jemnú pokožku na na 80% tela, je to na uváženie.
na druhej strane, človek nech už vyzerá akokoľvek by sa nemal hanbiť pred svojím partnerom
podla toho ako sa na nu pozerame..ak ma clovek pekne telo je to super a isty druh umenia ale tak v dnesnej dobe su ludia len tuk a krasa ludskeho tela zanika (smutok
Ludia dam taku malu podotázku. viete vela vela ludi ked vidí v casopisoch,filmoch ci naživo nahotu hovoria ze mali yb sme sa hanbit a nie sa takto pretrcat alebo podobne filmy , obrazky sochy, umelecke diela ,ci knihy citat a zaujimat sa. ved ludske telo nie je len kus mäsa, ci objekt túžby, je to hlavne umelecke dielo
nemam s tym problem, vo fitku som sa kedysi sprchoval a nemal som problem, len my viac vyhovuje doma, lebo teraz cez zimu s jemne mokrymi vlasmi vychadzat neni nic moc. Ked idem do sauny tam nemam problem
...spoločné sprchy mi moc nevadia najlepší sú niektorí fotríci čo sa hanbia sprchovať v spoločných sprchách v robote a cestou busom domov sa snažia držať bokom bo ich kamoši trochu smrdia a neuvedomujú si že aj oni priam nevoňajú
...ved sa im ani nečudujem autorske práva si treba chrániť ktovie či tam niektorý nemajú vytetované ®
pred lekárom v pohode... na to som už zvyknutá ale tak pred ostatnými ľuďmi mi to robí problém... ale pri priateľovi by to bol trochu fakt iba o trošičku menší problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale nahota na obrazkoch na birdz.sk mi napriklad vadi DD takze pokojne budte nahi stale, ale nedavajte z toho fotky/videa na birdz a ked musite tak aspon zakrite nemenovane miesta.
na druhej strane, človek nech už vyzerá akokoľvek by sa nemal hanbiť pred svojím partnerom
ale inak nie, aj pred lekarkou sa hanbim ...ale prekonam sa
...ved sa im ani nečudujem autorske práva si treba chrániť ktovie či tam niektorý nemajú vytetované ®
Ty ako mníška?....... Neverím...