Moja kamoska takpovediac je dokonala. . ale zas co sa povahy týka, to sa bije .. takze slabá kamoska A raz som jedneho typa obsluhovla, angličan, cierne vlasy, oci neviem krasne zuby, dobre obleceny. som si povedala ze teba do reklamy na pradlo Calvin Klein, som bola hotova
áno. poznám ho veľmi dobre. okrem toho, že je fyzicky dokonale nádherný (oči, do ktorých by som pozerala - klišé ruuulz - pokým naposledy nevydýchnem, nos taký krásne výrazný západoeurópsky, pery, že aaaaaaaaaaaaaaa, telo výstavné), ešte je aj inteligentný a nekonečne charizmatický, a keby to nebol bezcitný kok.. tak poviem, že je absolútne dokonalý.
vlastne, bavíme sa o vzhľade, však? tak hej, je dokonalý.
Na túto otázku existuje jediná odpoveď každopádne jeden z ľudí ktorých som videl musí byť najkrajší z pomedzi ľudí ktorých som videl. To platí jedine že by všetci vyzerali rovnako.
nechces hviezdicky, ale tak na koncerte jednej skupiny som nadviazala ocny kontakt s bubenikom a poviem ti, tie NOHY! za tie by sa ziadna zena nemusela hanbit, v zivote som take dokonale nohy na chlapovi nevidela a bojim sa, ze uz ani neuvidim....
uznavam prirodzenu krasu a zastavam to ze ta vnutorna je speta s tou vonkajsou, takze nikdy by som o cloveku s ktorym sa ani nerozpraval nepovedal ze je najkrajsi
áno, nespočetne krát, keď len tak kráčam niekam po nič príp. nikam po niečo zrazu zbadám "anjela" a hneď mám úsmev na tvári a krajší deň, i keď viem, že toho "anjela" už zrejme neuvidím ale viem ,že nabudúce stretnem iného, ktorý ma v tom danom momente uchváti...život je krásny
hm, ja mám takého jedného platonického spolužiaka....a on je proste....ach....na pohľad je strašne príťažlivý....tak komplexne....ale z toho, ako ho tak trochu poznám viem, že je tiež strašne inteligentný a tak...a nie som si úplne istá či mu aj to nepridáva z môjho subjektívneho pohľadu na príťažlivosti
ale jednoducho tiež je to ten prípad, že slintám, keď ide okolo
@flussica čítam tú tvoju "bezdedomániu" a predstavujem si bezdomovcov čo na ulici sedia a rozmýšľam, čo ťa preboha na tých ich neumytých telách a dlhých bradách priťahuje
príde mi absurdné, aby človek s fungujúcimi očami nevnímal krásu. je predsa jedno, či je pre teba dôležitá alebo nie, ale nemôžeš ju nevidieť a nevnímať.
@leilla Ja som napísal, že nevnímam tak ľudí. Nezaraďujem si ich. Nikdy som sa nepozastavoval nad tým, ako ľudia vypadajú ale čo z nich cítim a ako sa pri nich cítim. Môžeš predo mňa postaviť všetky nahé playmate a áno, cicina sa mi postaví... ale čo z toho, keď sa jednoducho nebudem cítiť dobre v ich prítomnosti? Čo keď budu tupé a bude mi to strašne vadiť?
Vnímam ľudí, to ako vyzerajú. Ale nezaraďujem si ich do svojich hodnôt a rebríčkov. Nemám na to dôvod.
šak ale vôbec nešlo v tejto diskusii o to, ako ich celkovo vnímaš, a či ich "máš rád, lebo sú pekní"... a nikto tu predsa nemoralizuje za to, že iný o niekom povie, že je pekný.
fuh, ťažko povedať kto by ma takto ohúril, ak ot nemá byť hviezda...ale tak tri moje kamošky sú dokonalo krásne, každá iný typ, ale sú dokonalé, až mi z nich padá sánka často
toto je jedna
a toto ďalšie dve
(samozrejme obe fotky sú staré a sú tu ešte dievčatká, ale...)
a samozrejme tu na birdzi je pár dokonalo krásnych dievčat
hm, hovorím len o dievčatách, fuh, lebo na chlapcoch sa mi ťažko o tom hovorí, myslím že naživo som nestretla chlapca, ktorý by ma totálne položil na kolená, skôr sa zameriavam na osobnosť a tá ma niekedy vie zaujať, ale v poslednej dobe sa to často nestáva...no kedysi som dokázala milovať aj toho najškaredšieho chalana z triedy, lebo jednoducho jeho osobnosť bola dokonalá
ale aby mi to odpustil, samozrejme najkrajší zo všetkých je @unspoken
@55@56 presne ... ja tiež nezaraďujem ľudí, podľa toho ako vyzerajú a o tom nemá zmysel robiť ani diskusiu.... ide len o to. vast, pri ktorej playmate sa ti cicina postaví najlepšie keď to už tam musím povedať
mam takeho velmi dobreho kamarata ... vysoky tmave hnede kratke vlasy , oci take svetlo hnede ze wau úsmev neskutocny , telo ze fuuuu , hlas ma tay chraplvy ( najlepsie vnoci ked si voláme) .. a este ekd si neoholí ''fúzy'' tie naboku co idu do vlasov .. ooch inteligentny , vtipny .. proste och !! (ach) ''moj'' pepek
Áno stretla som nedávno stelesnenú dokonalosť a chcela som ho požiadať o ruku okamžite ..a poznám aj jednu babu , ktorá vyzerá podľa mňa dokonale, dokonale sa oblieka ...proste najkrajšia akú som kedy stretla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
No ked ju vidim na fotke stale ma stisne
(ale to neznamená, že som nikdy nevidela takých ľudí, že som zostala v údive
vlastne, bavíme sa o vzhľade, však? tak hej, je dokonalý.
ale jednoducho tiež je to ten prípad, že slintám, keď ide okolo
Hoci istú dobu som ochorela na bezdedomániu, ale to som mala trinásť/štrnásť a príliš neskazený charakter !
(kedysi som si pamätala dátumy narodení všetkých finalistov... ach, to boli časy )
mala by som ísť spať asi
(Toto by som Ti neverila, toto niee . Dokáž, ideš! Samo Tomeček, Petra Humeňanská.. )
Dobrú noc, @acheraya .
hentoho neviem, ale ona.. 29. (možno 28.)8. (mala si sa pýtať pred pár rokmi
@32
smiley: Prepáč, netušila som o Tvojich schopnostiach.)
odpustené
ale možno by šiel pes, alebo mačka a bola by si presvedčená o tom, že ej to had
(každý má zakódovaný v hlave ten svoj ideál, tak sa hovorí) ja som ho ešte nestretla.
@leilla nahodou mam i city(ach)
(az na tie vlasy po krize teda
príde mi absurdné, aby človek s fungujúcimi očami nevnímal krásu. je predsa jedno, či je pre teba dôležitá alebo nie, ale nemôžeš ju nevidieť a nevnímať.
a my sa poznáme?
Vnímam ľudí, to ako vyzerajú. Ale nezaraďujem si ich do svojich hodnôt a rebríčkov. Nemám na to dôvod.
šak ale vôbec nešlo v tejto diskusii o to, ako ich celkovo vnímaš, a či ich "máš rád, lebo sú pekní"... a nikto tu predsa nemoralizuje za to, že iný o niekom povie, že je pekný.
toto je jedna
a toto ďalšie dve
(samozrejme obe fotky sú staré a sú tu ešte dievčatká, ale...)
a samozrejme tu na birdzi je pár dokonalo krásnych dievčat
hm, hovorím len o dievčatách, fuh, lebo na chlapcoch sa mi ťažko o tom hovorí, myslím že naživo som nestretla chlapca, ktorý by ma totálne položil na kolená, skôr sa zameriavam na osobnosť a tá ma niekedy vie zaujať, ale v poslednej dobe sa to často nestáva...no kedysi som dokázala milovať aj toho najškaredšieho chalana z triedy, lebo jednoducho jeho osobnosť bola dokonalá
ale aby mi to odpustil, samozrejme najkrajší zo všetkých je @unspoken
(Že? ŽE?!)
sa zobuď
a myslím že už som aj na ulici stretla nejakeho ale teraz si zaboha nespomeniem že čo konkretne