No,možno som divná, beriem, ale priťahujú ma nezvyčajné mená. Teda nie nezvyčajné, ale... nepoužívané. Akože Bianka, Hugo, Aurel, Lea, Marína Všetko to je v kalendári, ale nie je veľa ľudí, čo sa tak volajú. A to je super
No ja mam rad skor take exotickejsie mena (nie vsetky) ale jedno myslim ze povodom talianske alebo ake je Chiara... uplne ppc zenske meno (ale ziadnu taku nepoznam
Čo si o tom myslím? Že poznám Bianku, Huga, Aurela, Leu a aj Marínu... Nie je to síce vo frekvencií Martinov, Petrov a Zuzán, ale... sú aj oveľa menej používané mená...
dnes su moderne take "exoticke" mena.. pozriem do nejakych regionalnych novin, kto sa narodil a vidim same mena, na ktorych sa mozem usulat. najlepsie jennifer, ryan, kevin v kombinacii s rydzo slovenskym priezviskom
Ani jedno z tych mien by som svojim pripadnym detom nikdy nedala...Z muzskych je uplne najkrajsie ake moze existovat meno Tomas Super su aj Matusko a Matko
8: môj bratranec je Konštantín...(môj otec je Cyril, už chýba len Metod
15: ja poznám jednu Elišku, ktorá študuje v Čechách, mne sa to meno tiež páči
...a mne sa páči Severín, Alexander, Alexej, Ctibor, Daniel...zo ženských Zipporah, Emma, Alexandra, Júlia...a neznášam tuctové mená, v našej rodine sú väčšinou netuctové, okrem mňa ja som naschvál dostala tuctové! moja mama je Geraldína a to tiež je super meno
este som si spomenula, ako k nam prisli na hodinu v piatom rocniku na ZS ucitel a ucitelka a ucitelka vravi, ze "ja sa volam sidonia xy a toto je pan ucitel vendelin xy.." cela trieda zachvat
12, ...podla mna prekrasne..a je mi fuk ci sa i tebe paci!!!..ale aj tak..moja milovana ma podla mna to najkrajsie meno..ale neprezradim ake.. ..mozno...nie..ani potom..
mno akoze aurel je celkom ok,ale tak keby to bolo AURELA,tak by to bolo krajsie,ne? a bianka,mno nic moc,mne sa zase paci FREDERIKA krasne,nezvicajne meno,nie
46,..kokso, si to napisal, jak keby to bolo daco "strasne" mat dceru..ta chciet je sice pekne, ale to este nic neznamena, ze.. ak chces ta i ho budes mat ...sak skusaj, mozno ze to raz aj vyjde ...
ja som zavislá od mojej prezývky a mena Žofia. A z chlapčenských sa mi páčia: Jakub, Tomáš, Martin a ( na počesť v.f) Viliam Takže musim mať najmenej 6 detí, lebo inak budem musieť byť nespravodlivá
moje deti budú Lilo & Stich ale nie, mne sa páči už spomínaný Hugo a potom ešte Oscar, Adam a Šimon z dievčenských je to Emma a Eva, prip. Natalia lebo to je moje meno ale nie, páči sa mi to meno celkom
Tak Hugo?asi ťažko...Mne sa páčia:Kevin,Lilien,Cynthia(syntia),Nikolas,Ryan,Chris no moje deti by som napr.netýrala tými otrepanými menami ako Zuzka,Janko,Paľko,Jožko-mimochodom soráč tí,čo sa tak voláte
No najlepsi su romovia(teda aspon u nas) oni si davaju meno dietata podla toho aka ide telenovela na markize takze mame juana,mariu,esmeraldu a same mexicke mena co uz...ale mne sa paci ze daniel,Kristina(je sice otrepane ale paci sa mi) a ja sa volam Dora a z duse ho neznasam
mne sa veeelmi paci meno Juraj znie to tak pekne slovansky-aj ked neviem ci je to povodom slovanske meno a nepacia sa mi mena ktore su akoze teraz moderne napr.Ema,Alex,Teo atd. podla mna o par rokov vyzneju smiesne....aj ked este nedavno sa mi prave tieto mena pacili a chcela som tak pomenovat moje deti-ked nejake pridu...
Je veľa pekných mien mne sa páči meno:samuel, vanessa , richard,alex,klaudia,katarína,simona,patrik, patrícia, zuzana,david,max je ich veľa ale pre niektorých su pekne mena aj alžbetka,kristian,filip
inak, neznášam mená ako Patrik, Vanesa, Vivien a podobné módne mená ..ja som Viktória, mojím menom nie som veľmi nadšená, ale zvykla som si človek si zvykne na všetko
P.S: dúfam, že som nikoho neurazila mojím príspevkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
Inak Mrina tych je vela. staci sit len do obchodu
A mne sa aj tak najviac páči meno Lívia...
@desiree- keby si ho mala tak by sa ti až tak nepáčilo
Z dievcenskych vedu Ivana Linda Denisa
@2 poznam jednu s takym menom ..
8: môj bratranec je Konštantín...(môj otec je Cyril, už chýba len Metod
15: ja poznám jednu Elišku, ktorá študuje v Čechách, mne sa to meno tiež páči
...a mne sa páči Severín, Alexander, Alexej, Ctibor, Daniel...zo ženských Zipporah, Emma, Alexandra, Júlia...a neznášam tuctové mená, v našej rodine sú väčšinou netuctové, okrem mňa ja som naschvál dostala tuctové! moja mama je Geraldína a to tiež je super meno
Ked bude dcera, tak budem skusat do vtedy, kym nebude aj syn
46,..kokso, si to napisal, jak keby to bolo daco "strasne" mat dceru..ta chciet je sice pekne, ale to este nic neznamena, ze.. ak chces ta i ho budes mat ...sak skusaj, mozno ze to raz aj vyjde ...
To mi pripomína "song" Jennifer od horkýže slíže
No podľa mňa to vystihla, viem si predstaviť, ako by jej dcéru všetky spolužiačky Esmeraldy v osade vysmiali keby sa volala Zuzka ...
z dievcenskych- Olivia, Martina, Natalia, Ema
A zo zahranicnych sa mi strasne maci chlapcenke meno Ephram, Ryan, Aaron a z dievcenskych Shantal (šantal) to meno proste zerem
A akose jasnee, nesmierne lubim aj to svoje- Alexandra.
tak sa bude volat moja adoptovana dcerka.. .alebo moje dalsie morča..
ja som sa aj chcela dat premenovat na Nataliu ale prehoovrili ma
Bo ja sa volam Anna mre nenavidim to meno fujj a este ked mi nietko pove Anca no konec bi som vrazdila povectee už akee je to skarede menoo...
Mne sa páči. Voláme ju všetci Nana. Myslím, že na Slovensku také meno nikto nemá
a preto som jej ho dala.
a vám sa páči meno Elenka?
Matej, Jakub, Tomáš, RASTISLAV (fakt skvelé meno), Gabriel, Michal, Lukáš, Ondrej
inak, neznášam mená ako Patrik, Vanesa, Vivien a podobné módne mená ..ja som Viktória, mojím menom nie som veľmi nadšená, ale zvykla som si človek si zvykne na všetko
P.S: dúfam, že som nikoho neurazila mojím príspevkom