Keď je človek cieľavedomý, ambiciózny a vie čo chce, dokáže sa podľa mňa uplatniť a presadiť v každom odbore. A je iné byť napr. tým pedagógom u nás a niekde v zahraničí.
@3@5 som si myslela, že takýto výsmech odboru, ktorý daného človeka baví je už dávno za nami ale oukej.
Neviem prečo by sa človek mal nútiť do techniky, keď k tomu nemá vzťah a tá práca ho nenapĺňa.
@veroniques výsmech nebol smerovaný samotnému odboru. To že niekto povie že tieto odbory sú neperspektívne nie je výsmechom ale skôr faktom.
V každom prípade nech si študuje každý v tom čo ho baví a v čom si myslí že bude dobrý. Je však hlúposť zabiť 5 rokov štúdia niečím čo mu nezvýši jeho konkurencie schopnosť na trhu práce.
15 rokov dozadu sa ešte ekonómia považovala za perspekívnu, teraz zas IT . čo bude ďalšie o tých 5-10 rokov sa dosť ťažko povie. ale tak medicína asi bude dobrá voľba vždy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@3 @5 som si myslela, že takýto výsmech odboru, ktorý daného človeka baví je už dávno za nami ale oukej.
Neviem prečo by sa človek mal nútiť do techniky, keď k tomu nemá vzťah a tá práca ho nenapĺňa.
V každom prípade nech si študuje každý v tom čo ho baví a v čom si myslí že bude dobrý. Je však hlúposť zabiť 5 rokov štúdia niečím čo mu nezvýši jeho konkurencie schopnosť na trhu práce.
@8
@10
(na trojke sa desne smejem )