Tak to určite J. V. Stalin pripravil o život najviac ľudí. Neporovnateľne vaic, ako nechal zabiť Hitler, takže jeho vládu považujem za najväčší zločin a omyl, ktorý sa stal v blízkej minulosti.
Viete o tom že Holokaust možno ani nebol? Ja by som tomu aj celkom verila,kedže táto spoločnost je regulovana Židmi.. Ževraj všetci vedci čo nejak pracovali na tom či holokaust naozaj bol zahadne zmizli? A s nimi všetky ich práce..
Ale tiež pokus o zavedenie socializmu vo svete. Kuba, Bolívia, Čína, S. Kórea, Vietnam, ZSSR atď. Všetky tieto vlády spôsobili len zbytočné problémy, zbytočne vyhlaslo mnoho ľudský životov a iba potláčali ľudské práva, takže nikdy sa neuskutočnila tá ušlachtilá myšlienka a bol to len nástroj moci na zakrytie diktatúry. To je najväčší zločin.
tak tentoraz antropofobia tara somariny holokaust bol a je to urcite jeden z najvacsich zlocinov sveta. kam by asi zmizli vsetci ti zidia, romovia, homosexuali, vazni a odporcovia rezimu ak by holokaust neprebehol? a nechybalo vela, uz boli na muske aj slovania.
pekna retaz, ja som sa zase inspirovala coelhom poelhom ci jak sa pise, tu otazku daval stary kral santiagovi
otazka zaujimava, ale u mna dost siroka, lebo kudska krutost nema obmedzenia, a pre mna zlocin najvecsi neexistuje, dnesne dianie vo svete velmi nesledujem prave kvoli ohavnostiam, co sa deje, no nieco si ma chytilo nepripravene, trebars rano chystam sa do skoly este na strednu som chodila, pijem caj ranajkujem a sprepacenim kokotska markiza mi zacne ukazovat otrasne zabery ako zabijaju tulene!!! tak ja som myslela, ze spacham samovrazdu, par dni som mala hlboku depresiu z toho, zesom clovek a mam rovnake ruky a ta svina skurvena, ktora ...nejdem ani opisovat dalej radsje, zase mi je z toho nanic
a napriklad posledny rok dva dozadu sledujem pripad jedneho ruskeho vojaka, ktory je na cely zivot poznaceny, to co sa mu stalo, je podla mna najvecsi zlocin za tuto dobu, ale opakujem, ze nesledujem svet, takze mozem osrat nejake bushove hatlaniny, komunizmus, ci co sa tu furt riesi
no a z dejin, stalo sa toho teda dost, myslim, ze tie posledne dve svetove vojny dost zamiesali karty na niekolko desiatok rokov, napokon aj tisicrocne vezenie nasho naroda nebolo ktovieco a nasledky su do dnes, nemtudom madaron, istenem, to je pruser , ne ne, nemam nic proti Madarom
strasne vela je tych zlocinov, a niektroe ani neuzreli svetlo sveta, ach este ma napadlo Leninov vrazedny najazd na Romanovovcov
...kazdy ma predpoklad spachat velky zlocin, ked prichadza na tento svet...
Ja som o tomto len čítala...chcela som vediet či o tom už niekto nepočul alebo čo... a čo aky dokument? videl si ty Harryho Pottera alebo Pana prstenov? Ja som si vždy myslela že draky a elfovia naozaj existuju..
ja by som veril odporcom holokasutu keby mi vedeli odpovedat na par otazok:
ked pozerame na dokumenty o koncentracnych taboroch, kto su ti na smrt vychudnuti ludia, ktorych tam objavili?
preco sa budovali obrovske velmi dobre zabezpecene a oplotene tabory, v ktorych bolo tolko peci? piekli tam chlieb?
preco boli v taboroch sprchy, z ktorych netiekla voda ale bol vypustany plyn?
preco bolo v tychto taboroch najdenych tolko topanok, okuliarov, vlasov,..? kde su ti ludia ktorym patrili? ako to, ze si este stale tolko ludi pamata na tieto zverstva, ked sa vlastne nikdy neodohrali?
´holokaust, 1. svetová vojna, 2. svetová vojna, idiot Stalin, idiot Lenin, idiot Bush, vojna v Iraku, atómová bomba, klonovanie, freóny, vyrubovanie lesov, obezita, vymetené deti, vraždy a mnoho mnoho ďaľšieho...
Ked Filozofovanie, tak filozofovanie: Najvacsi zlocin ludstva bolo vynajdenie penazi (lebo v tom je podstata vsetkeho... vsetkych vojen, kradezi, klamstiev...)
Vidíte? podľa mňa ešte väčší zločin ako holokaust je jeho spochybňovanie.
Písala som o tom seminárku, takže pár myšlienok z nej:
2 Antropofobia - áno, jedná sa o tzv. "Osvienčimskú lož". Nejde však o to, že vedci, historici atď sa záhadne vyparili. Ide o to, že títo vedci, historici atď, keď skúmali popravné priestory v Osvienčime, nenašli tam ani stopu po kyanide, čo ako niektorí vedia, bola hlavná zložka cyklónu B, ktorým sa v Osvienčime vyvražďovalo.
Volá sa to takzvaný "historický revizionizmus" - snaží sa spochybniť holokaust vedeckými metódami. Revizionici nepopierajú to, že milióny Židov zomreli v 2hej svetovej, no spochybňujú, že niekedy existoval cielený nemecký program na vyhladenie Židov.
Ale aj tak to najlepšie vystihuje citát, ktorý som si na mojich exkurziách v Osvienčime všimla, bohužiaľ už neviem, kto je jeho autorom. Znie takto:
"Ak zabudneme na tých, ktorí neprežili hrôzy Osvienčimu, je to akoby sme ich nechali zomrieť druhýkrát."
Tak teda, ako to niekto môže spochybniť? Veď dôkazov, že holokaust bol, je milión...
Preto pre mňa jednoznačná odpoveď na otázku v úvode je : "Osvienčimská lož - spochybňovanie holokaustu."
Holokaust to určite bolo veľmi hrozné čo robili tím ľudom.Hitler a Stalin nechápem ako sa takýto ľudia vôbec mohli dostať k moci. Bush svojou túžbou po peniazoch a po rope ničí všetko čo sa dá. Z ľudkých vlastností je to asi nevera, závisť, klamstvo.
podla mna su najvacsie zlociny sveta zle ludske vlastnosti......
a samozrejme Hitler...... cela druha svetova.. tiez bola len o peniazoch...... vsetko zle na svete co sa udialo bolo len o PENIAZOCH A MOCi.... do toho sa sice nerataju prirodne katastrofi ale casto aj za ne si mozeme sami
Ayreen,dakujem za objasnenie... teda...sú to potom všetko len dohady..hmm..Nehovorím,že Holokaust nebol,len to určite nebolo presne take ako všetci hovoria,ved tak ako napísala Ayreen...
Quixinka: O dvojičkach ani nehovor to bol jeden z najvačšich ojebov akych sa Amerika dopustila..
Rado sa stalo, aspoň som využila tú moju námahu písania SOČky...Aj tak, táto oblasť je niečo, čo ma veľmi zaujíma, takže budem rada, ak sa dozviem možno aj niečo nové.
a čo tak inkvizícia?...potom komunizmus,fašizmus,genocída-všade na svete...terorizmus-takže aj dvojičky...a dalo by sa ešte pokračovať... ...btw. nepochopím nikdy čo tu robí Bush...
No myslim ze vecsi zlocin ako zabit ludi ktory zazili zivot je zabit niekoho kto život nezažil..Viem, teraz ma tu date dole, že bla bla bla potrat neni zločin, ale podla mna je vrazda je každé zbavenie zivota organizmu ktory nema šancu sa rozhodnuť sám (myslim tým ľudí či už rozmyšlaju alebo ešte nie).
A ked spocitate všetky vykonane potraty, tak dojdete k omnoho vyššiemu čislu ako počet obeti holokaustu. Ktovie kde by bolo ludstvo kebyže je tým ludom dovolené sa narodiť....
jaaaj... no, podľa mňa je najväčší zločin páchaný na deťoch. a páchajú ho rodičia. myslím tým výchovu. podľa mňa, keby je každý človek schopne vychovaný, tak by sa nedialo toľko zlých vecí. deti sú naša budúcnosť a našim najväčším hriechom je to, ako ich vychovávame... ako hrozne ich vychovávame!!! ale to je začarovaný kruh... ale to by bolo zasa na inú diskusiu
Tikalok - nehovorim o kondomoch ani o antikoncepcii(o tom tam nebolo ani slovo a uznavam antikoncepciu), ale o tom zkroku ..to si hned tam musite vsetko davat do suvisu O_o kks, co je to tu za ludi, ze si hned zo vsetkeho posmech robia...
Girlfrommorque: ked bolo spomenute ze je vacsi zlocin pachany na ludoch ktory zivot nezazili.. podla mna to nie je pravda.. pretoze nevedia o co prisli ale ak bol niekto zavrazdeny pocas zivota dajme tomu priamo pred ocami deti ktore tam mucili a neviem co a tie deti boli pred tym uplne spokojne vsetci stastni... tak co je vacsi zlocin vziat im stastie alebo ukoncit zivot pred tym ako sa vobec to stastie(zivot) zacalo...pri com toho mohlo byt nieco podobne ako hitler...
veru, da sa nad tym polemizovat a je mnoho kladov aj zaporov interupcii, tazko povedat co je ta spravna volba. kazdopadne ked ma zabiju v nejakom tom 5.tyzdni, ja si sam seba este v podstate neuvedomujem, nikomu nebudem chybat, nikto ma nepozna, nikto nevie, ze som mal vobec zit.
urcite je horsie zabit niekoho, kto zivot zazil, uz len kvoli tomu, aky to bude mat vplyv na okolie, na pribuznych, znamych
citacia: "No myslim ze vecsi zlocin ako zabit ludi ktory zazili zivot je zabit niekoho kto život nezažil"
reakcia: Inými slovami povedané, plod má podľa teba väčšiu cenu ako človek.
Pre príklad: Predstav si vedca, milujúceho manžela, otca detí. Práve pracuje na lieku proti rakovine a už je takmer v cieli, keď ho práve niekto zavraždí. Zostanú po ňom truchliaca manželka, plačúce deti, zarmútena celá rodina a priatelia. Ale to nie je všetko... mohol svojim liekom pomôcť miliónom ľudí!
A teraz si predstav plod v piatom mesiaci,nič nevníma, nerozmýšľa, o jeho budúcnosti nič nevieme. Áno, mohol by z neho byť taktiež vynikajuci doktor, ALE mohol by z neho byť aj masový vrah. KOMU ublíži smrť plodu? KOMU bude chýbať? Matke, ktorá sa z osobných dôvodov rozhodla ísť na potrat? KOMU BUDE CHÝBAŤ?!
A to nehovorím o tom, že na potrat chodia ženy z dôvodov ako znásilnenie, alebo že je plod geneticky poškodený a nebude môcť viesť plnohodnotný život, bude odkázaný na doživotnú opateru matky, ktorá taktiež mohla mať pre spoločnosť cenu, takto ju stratí.
Nabudúce radšej porozmýšľaj skôr, ako napíšeš takúto sprostosť !
Folkgrapp - este ze sa toho plodu niekto pýta či chce byt roztrhaný a vybraty z maternice..ja medz týmto a vrazdov nerobim ziadny rozdiel a je to moj nazor..tak je vidno podla tvojich reakcii ze to nevies akceptovat a musis tu velice reagovať a presviečat ma o opaku (aj tak na nepresvecis)... Napisala som sem len svoj nazor..Tvoja vec ze reagujes tak jak reagujes a velice tu pises siahodlhe prispevky
Tvrdiť, že plod má väčšiu cenu ako plnophodnotný život človeka je stupídnosť do neba volajúca. Samozrejme, ak si kresťanka, viem kde má táto demagógia základy.
Použijem až analógiu:
Predstavme si stavbu mrakodrapu. Máme plán stavby a materiál. Ty tvrdíš, že nedostavaný mrakodrap má väčšiu cenu ako hotový mrakodrap.
Už rozumieš?
Áno, je pravdou,že táto entita má potenciál stať sa plnohodnotnou bytosťou, ale to neznamená že má rovnaké práva, nedajbože väčšiu cenu.
"Možno konštatovať, že neexistuje nijaký iný ako náboženský dôvod pre tvrdenie, že oplodnená bunka je človek. Jediný nenáboženský argument, ktorý sa v tejto veci zatiaľ objavil, je logicky hrubo nekorektný, lebo stotožňuje možnosť so skutočnosťou. Ak niekto tvrdí, že oplodnená bunka má všetky potrebné vlastnosti, aby sa stala človekom, tak zároveň tvrdí, že táto bunka zatiaľ človekom nie je.
Neviem, čo pre teba znamená "siahodlhý príspevok". Niektoré veci sa nedajú vyjadriť 3-4 vetami.
Folkgrapp - chod sa hadat na takuto temu do fora o potratoch..ja som to sem len napisala lebo je to podla mna najveci zlocin a tym to premna skoncilo..proste nemam naladu tu nieco zo seba robit tým ze ti to budem silou mocou vyvracat...(aj tak si ma nepresvecil)
Folkgrapp - preco sa ma stale snazis presviecat? Preco ti tolko zalezi na presadzovani tvojho nazour? Preco to nejdes fakt pisat do fora o potratoch? O_o Na toto mi prosim odpovedz..
Nic by som nerobila, lebo by si to riesila moja sestra, ktora je svojpravna tak neviem preco by som mala rozhodovat za niekoho ineho...
Tusim ta tato odpoved neuspokoji a teraz mi sem napises otazku ze co keby sa to stalo mne..usetrim ta toho,lebo neviem co by som robila, asi aby som si pretrpela v nemocnici tehotenstvo a potom to dala na adopciu a potom cely zivot pozerala na deti v jeho veku. A ak plod ohrodzuje zivot matky tak co jedine moze robit? Potratila by aj samovolne kebyze je na pricine plod, lebo telo by ho vylucilo...A to je absolutne mimo od toho co som myslela.
Nieco ine je ked zena nechcene otehotnie a necha si to zobrat pretoze by jej to skazilo plany a jej zivotny standart, tak to proste zabije. To je premna zlocin a je tu omnoho viac obeti nez v nejakom holokauste...
Chcel som, aby si si, a nielen ty, uvedomila absurdnosť tohto výroku, ale asi nie si človek, ktorý sa dokáže vzdať svojho rozhodnutia aj keď je nesprávne.
Btw, otázka stála na rozhodnutí života v prospech jedného života, čiže kombinovanie ,"že by si si to pretrpela v nemocnici a dala dieťa na adopciu" je mimo tejto otázky.
Je to tvoja vec a tvoj názor, pokiaľ nezasahuješ do životov druhých...len toľko.
Folkgrapp a ty zas neberies do uvahy nazory iných, malo by ti byt uplne jedno ze neberem do uvahy racionalne argumenty ci jak tomu hovoris, proste je to moj nazor a ty sa mi donho nemas co starat. Oponovat sa da aj inak nez mi vsetko vyvraciat slovami ze sa mam ist vzdelavat a podobne.
Otazka na zamyslenie...keby vam niekto zabil blizku osobu, co by ste povazovali za najvacsi zlocin? Odpovedali by ste aj potom na tuto otazku rovnako ako predtym?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
že holokaust nebol??
Tak toto je tá najvéčšia blbosť (slušne povedané) akú som kedy počul.
Vydela si už nejaký dokument týkajúci sa 2.sv?
Prosím ťa.
To skôr uverím v boha ako tomu čo ty kecáš.
Nechcel som začínať žiadnu hádku,ale uznaj že vravieť že holokaust možno ani nebol je chujovina.
To som počul vravieť len jedného starého fašistu v telke.Ale ten už bol pekne na hlavu.
Si niečo pozri ohľadom toho!
otazka zaujimava, ale u mna dost siroka, lebo kudska krutost nema obmedzenia, a pre mna zlocin najvecsi neexistuje, dnesne dianie vo svete velmi nesledujem prave kvoli ohavnostiam, co sa deje, no nieco si ma chytilo nepripravene, trebars rano chystam sa do skoly este na strednu som chodila, pijem caj ranajkujem a sprepacenim kokotska markiza mi zacne ukazovat otrasne zabery ako zabijaju tulene!!! tak ja som myslela, ze spacham samovrazdu, par dni som mala hlboku depresiu z toho, zesom clovek a mam rovnake ruky a ta svina skurvena, ktora ...nejdem ani opisovat dalej radsje, zase mi je z toho nanic
a napriklad posledny rok dva dozadu sledujem pripad jedneho ruskeho vojaka, ktory je na cely zivot poznaceny, to co sa mu stalo, je podla mna najvecsi zlocin za tuto dobu, ale opakujem, ze nesledujem svet, takze mozem osrat nejake bushove hatlaniny, komunizmus, ci co sa tu furt riesi
no a z dejin, stalo sa toho teda dost, myslim, ze tie posledne dve svetove vojny dost zamiesali karty na niekolko desiatok rokov, napokon aj tisicrocne vezenie nasho naroda nebolo ktovieco a nasledky su do dnes, nemtudom madaron, istenem, to je pruser , ne ne, nemam nic proti Madarom
strasne vela je tych zlocinov, a niektroe ani neuzreli svetlo sveta, ach este ma napadlo Leninov vrazedny najazd na Romanovovcov
...kazdy ma predpoklad spachat velky zlocin, ked prichadza na tento svet...
ked pozerame na dokumenty o koncentracnych taboroch, kto su ti na smrt vychudnuti ludia, ktorych tam objavili?
preco sa budovali obrovske velmi dobre zabezpecene a oplotene tabory, v ktorych bolo tolko peci? piekli tam chlieb?
preco boli v taboroch sprchy, z ktorych netiekla voda ale bol vypustany plyn?
preco bolo v tychto taboroch najdenych tolko topanok, okuliarov, vlasov,..? kde su ti ludia ktorym patrili? ako to, ze si este stale tolko ludi pamata na tieto zverstva, ked sa vlastne nikdy neodohrali?
Písala som o tom seminárku, takže pár myšlienok z nej:
2 Antropofobia - áno, jedná sa o tzv. "Osvienčimskú lož". Nejde však o to, že vedci, historici atď sa záhadne vyparili. Ide o to, že títo vedci, historici atď, keď skúmali popravné priestory v Osvienčime, nenašli tam ani stopu po kyanide, čo ako niektorí vedia, bola hlavná zložka cyklónu B, ktorým sa v Osvienčime vyvražďovalo.
Volá sa to takzvaný "historický revizionizmus" - snaží sa spochybniť holokaust vedeckými metódami. Revizionici nepopierajú to, že milióny Židov zomreli v 2hej svetovej, no spochybňujú, že niekedy existoval cielený nemecký program na vyhladenie Židov.
Ale aj tak to najlepšie vystihuje citát, ktorý som si na mojich exkurziách v Osvienčime všimla, bohužiaľ už neviem, kto je jeho autorom. Znie takto:
"Ak zabudneme na tých, ktorí neprežili hrôzy Osvienčimu, je to akoby sme ich nechali zomrieť druhýkrát."
Tak teda, ako to niekto môže spochybniť? Veď dôkazov, že holokaust bol, je milión...
Preto pre mňa jednoznačná odpoveď na otázku v úvode je : "Osvienčimská lož - spochybňovanie holokaustu."
a samozrejme Hitler...... cela druha svetova.. tiez bola len o peniazoch...... vsetko zle na svete co sa udialo bolo len o PENIAZOCH A MOCi.... do toho sa sice nerataju prirodne katastrofi ale casto aj za ne si mozeme sami
Quixinka: O dvojičkach ani nehovor to bol jeden z najvačšich ojebov akych sa Amerika dopustila..
Ideológia....či už náboženská alebo politická.
A ked spocitate všetky vykonane potraty, tak dojdete k omnoho vyššiemu čislu ako počet obeti holokaustu. Ktovie kde by bolo ludstvo kebyže je tým ludom dovolené sa narodiť....
Nenachádzam slov.....dievča, študuj.
jaaaj... no, podľa mňa je najväčší zločin páchaný na deťoch. a páchajú ho rodičia. myslím tým výchovu. podľa mňa, keby je každý človek schopne vychovaný, tak by sa nedialo toľko zlých vecí. deti sú naša budúcnosť a našim najväčším hriechom je to, ako ich vychovávame... ako hrozne ich vychovávame!!! ale to je začarovaný kruh... ale to by bolo zasa na inú diskusiu
sám chod studovať
urcite je horsie zabit niekoho, kto zivot zazil, uz len kvoli tomu, aky to bude mat vplyv na okolie, na pribuznych, znamych
citacia: "No myslim ze vecsi zlocin ako zabit ludi ktory zazili zivot je zabit niekoho kto život nezažil"
reakcia: Inými slovami povedané, plod má podľa teba väčšiu cenu ako človek.
Pre príklad: Predstav si vedca, milujúceho manžela, otca detí. Práve pracuje na lieku proti rakovine a už je takmer v cieli, keď ho práve niekto zavraždí. Zostanú po ňom truchliaca manželka, plačúce deti, zarmútena celá rodina a priatelia. Ale to nie je všetko... mohol svojim liekom pomôcť miliónom ľudí!
A teraz si predstav plod v piatom mesiaci,nič nevníma, nerozmýšľa, o jeho budúcnosti nič nevieme. Áno, mohol by z neho byť taktiež vynikajuci doktor, ALE mohol by z neho byť aj masový vrah. KOMU ublíži smrť plodu? KOMU bude chýbať? Matke, ktorá sa z osobných dôvodov rozhodla ísť na potrat? KOMU BUDE CHÝBAŤ?!
A to nehovorím o tom, že na potrat chodia ženy z dôvodov ako znásilnenie, alebo že je plod geneticky poškodený a nebude môcť viesť plnohodnotný život, bude odkázaný na doživotnú opateru matky, ktorá taktiež mohla mať pre spoločnosť cenu, takto ju stratí.
Nabudúce radšej porozmýšľaj skôr, ako napíšeš takúto sprostosť !
Vidím, že nerozmýšľaš racionálne...
Tvrdiť, že plod má väčšiu cenu ako plnophodnotný život človeka je stupídnosť do neba volajúca. Samozrejme, ak si kresťanka, viem kde má táto demagógia základy.
Použijem až analógiu:
Predstavme si stavbu mrakodrapu. Máme plán stavby a materiál. Ty tvrdíš, že nedostavaný mrakodrap má väčšiu cenu ako hotový mrakodrap.
Už rozumieš?
Áno, je pravdou,že táto entita má potenciál stať sa plnohodnotnou bytosťou, ale to neznamená že má rovnaké práva, nedajbože väčšiu cenu.
"Možno konštatovať, že neexistuje nijaký iný ako náboženský dôvod pre tvrdenie, že oplodnená bunka je človek. Jediný nenáboženský argument, ktorý sa v tejto veci zatiaľ objavil, je logicky hrubo nekorektný, lebo stotožňuje možnosť so skutočnosťou. Ak niekto tvrdí, že oplodnená bunka má všetky potrebné vlastnosti, aby sa stala človekom, tak zároveň tvrdí, že táto bunka zatiaľ človekom nie je.
Neviem, čo pre teba znamená "siahodlhý príspevok". Niektoré veci sa nedajú vyjadriť 3-4 vetami.
Si postavená do fiktívnej modelovej situácie a riešiš dilemu, v ktorej máš rozhodnúť, kto prežije:
a)Na jednej strane je tu život tvojej sestry
b)Na druhej strane je tu život plodu, ktorý nosí v bruchu tvoja tehotná sestra následkom znásilnenia.
Rozhodneš sa pre život svojej sestry, ktorá bola znásilnená, dieťa nechcela, otcom je nejaký kriminálnik, nebude sa mať o dieťa kto postarať?
Alebo sa rozhodneš pre život plodu, ktorý si nikto neželal, môže byť geneticky poškodený, môže z neho vyrásť masový vrah?
Ľudia často zmenia aj svoje "naoko" pevné názory, pokiaľ sa situácia týka bezprostredne ich samých, alebo ich rodiny.
Je to na tebe....
Nic by som nerobila, lebo by si to riesila moja sestra, ktora je svojpravna tak neviem preco by som mala rozhodovat za niekoho ineho...
Tusim ta tato odpoved neuspokoji a teraz mi sem napises otazku ze co keby sa to stalo mne..usetrim ta toho,lebo neviem co by som robila, asi aby som si pretrpela v nemocnici tehotenstvo a potom to dala na adopciu a potom cely zivot pozerala na deti v jeho veku. A ak plod ohrodzuje zivot matky tak co jedine moze robit? Potratila by aj samovolne kebyze je na pricine plod, lebo telo by ho vylucilo...A to je absolutne mimo od toho co som myslela.
Nieco ine je ked zena nechcene otehotnie a necha si to zobrat pretoze by jej to skazilo plany a jej zivotny standart, tak to proste zabije. To je premna zlocin a je tu omnoho viac obeti nez v nejakom holokauste...
Chcel som, aby si si, a nielen ty, uvedomila absurdnosť tohto výroku, ale asi nie si človek, ktorý sa dokáže vzdať svojho rozhodnutia aj keď je nesprávne.
Btw, otázka stála na rozhodnutí života v prospech jedného života, čiže kombinovanie ,"že by si si to pretrpela v nemocnici a dala dieťa na adopciu" je mimo tejto otázky.
Je to tvoja vec a tvoj názor, pokiaľ nezasahuješ do životov druhých...len toľko.
Ps: Nepíše sa presvečiť, ale presvedčiť ...
Už sa zo všetkých síl iba sústredíš na na právo svojho názoru, nie však na jeho holú absurdnosť.
Ľudia menia svoje názory s odstupom času, možno sa to stane aj tebe.
To je všetko.
Vacsina nabozenstiev, hlavne islam, to je v sucasnosti nebezpecenstovo cislo jeden.
Co sa tyka masoveho vyvrazdovania tak Stalinove genocidy(alebo mao ce tungove)
A co sa tyka nehumannosti tak jednoznacne Jednotka(Unit) 731. Radsej by som isiel na "vysetrenie" k doktorovy Megele, alebo do gulagu makat ako otrok.
To je nic oproti tomu ake zverstva pachali Japonsky "vedci" na ludoch. Ale vacsina z vas aj tak asi nepozna Unit 731.
» www.pramen.info/c/387/japonske-...