mna irituje, ked mu poviem, nech nieco nepouzije vo svojej odpovedi a on to tam aj tak pouzije, tak mu ukazem kde to pouzil a poviem mu, nech to tak nedava a on to da aj tak znovu a znovu
Neviem, ale stve ma, ze ked mu dam prelozit text, tak mi poskytne od veci odpoved v slovencine, aj ked som specificky v mojej poziadavke a musim mu to ako debil blizsie spresnovat ako malemu dietatu, az kym ma napokon pochopi .
Nepouzivam chat GPT pretoze je slaby. Teraz pouzivam Gemini od Google ktora je lepsie vytrenovana na viac datach a sprava sa ako ziva bytost, preto je povazovana za najlepsiu UI a zaroven za desivu.
@teal@1 ja som nasiel realne vyuzitie. mama mala vysetrenie a v lekárskom náleze bola asi tretina vyrazov odborných tak som to len skopiroval a povedal ze "sformuluj mi tento text bez odborných výrazov:" a celkom dobre to spravilo. usetril som kopu casu co by som normalne musel kazdy vyraz hladat na googli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov