NO,ja si to vysvetlujem tak,že,vždy ked zmiešaš všetky možné farby (napr. plastelínu) tak ti vznikne hnedá,je to asi taká koncová farba ked niečo mixuješ.
@3 hmmm a co ked sa rozhodnem ze cele dni budem jest len jeden jediny drh jedla ktory ma jednu farbu len...stale bude hovno hnede myslim takze asi nemas pravdu
@3 na vytvarke nas ucka ucila, ze to nie je cierna, ale spinava farba...tak aj hovno je spinave...lebo vylucujes svoje nestravene zvysky, ktore vylucujes z tela a oni tiez daju ...kurna uz som sa zamotala
to prosto do hovienka davas vselijake tajne prisady svojho bruska a to ti potom vyprodukuje hnedu farbu...hneda je prednastavena, ina nejde dat jedine zelena
pretože väčšinovo obsahuje uhlík (ktorého vlastne človek v potrave príjma najviac, ale je pre telo najmenej využiteľný), plus tráviace kyseliny a žlč (ktorá je-prekvapivo-žltá), plus odumreté bunky samotného črevného epitelu.
uhlík - čierny. tráviace kyseliny - nikto nevie, žlč - žltá, odumreté bunky - ružovkasté - ale tých je minimum.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a k teme: hovno nieje stale hnede
1...to bolo krute..ale dobre
Ak zistíš aj chuť, tak daj vedieť
Nepoznam odpoved, ale asi ak je hodno hnede je to vsetko v poriadku, ale ak je inej farby tak niekde je chyba
a prečo je hnede??? je to tak v settings
uhlík - čierny. tráviace kyseliny - nikto nevie, žlč - žltá, odumreté bunky - ružovkasté - ale tých je minimum.