Z hľadiska globálneho aspektu je to principiálne bazírovanie na mentalitu môjho komplexu, keďže nie som benevolentná tu s tebou polemizovať na problematiku tejto témy, nakoľko máš abnormálne množstvo blbých a sprostých pripomienok.
Salmiakki vylúhované v domácej hruškovej pálenke vôbec nezmení chuťové vlastnosti nápoja, iba sama trocha zmäkne a domáce zoslanie, čo je spôsobené tým, že hruška nie je vodka a keďže nie je vodka, nemôže byť z nej salmiakkikonskenkorva, lebo tá okolo hrušiek ani nechodila... pokiaľ ju neviezli popri oddelení ovocia a zeleniny.
Život je ako satirický roman písaný surealistickým básnikom pod vplyvom LSD,je to nekonečná rada nezmyselných a naisto nepredvídatelných situácií.Je to ako keď vrazíte do poslednej kocky Dominovej dráhy a všetko sa začne nenávratne rútit k jednému jasnému bodu a nedá sa tomu zabrániť.
Ja som povedala ze mi je zima a ze by som nemohla byvat na Severnom poli. A priatel ze : a co ma potom hovorit jezisek Ja: ale tak on ma urcite termo oblecenie a On: (kukel na mna tkaym pohledem) Ja: Myslis ze aj jezisek dostava darceky? On..(kruti hlavov a divi sa vobec ze s kim to chodi)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a kto pozna pokracovanie vie lebo to co tam nasleduje nie je mozne xD
ludova slovesnost ftw
(väčšinou to býva niečo v zmysle:
"vieš a tam bol taký spevák a ono v podstate stačí, keď vezmeš tieto gombíky... ehm, o čom som pôvodne hovorila?"
"o kyberkultúre."
"aha.")
niečo takéto ? (Rofl)
nedava to zmysel alebo?
"Ja neviem, ešte nikdy som nedával dievčaťu dvere."
Alebo kamarát vystrájal (neviem už ako) a mňa napadlo, čo by na to povedal riaditeľ keby ho videl, tak som povedal:
"Keby ťa teraz videl kráľ!", on sa začal rehotať a ja som nevedel z čoho, potom mi to vysvetlil a moja reakcia "Fakt som povedal riadi...kráľ?"
"Vždycky musím a to čo si myslíte, že hovorím, vaše myšlienky alebo jeho, viem kam smerujete." Ivan Gašparovič
Alebo som sa s kamarátom bicykloval a on povedal "Aha, aký veľký pes!", ja som mu zle rozumel a povedal som "Ale veď to nie je traktor."
Nechápem dodnes ako som mohol niečo také rozumieť.
alebo výrok (ne)miestneho opilca: ,,Lebo hore je ľad a dole sú palmy"..