Lutovanie je zbytocne,takisto ako aj rozmyslanie nad minulostou. Jednoducho nezmeni sa to uz,preto treba zit zivot efektivne,naplno,uzivat si a hlavne zit ho podla seba
nikdy nič možno raz niečo ale nepredpokladám že urobím niečo až tak zlé veď predsa všetko zlé je aj na niečo dobré no nie ? (záleží od situácie- aby ste ma nebrali za slovíčka)
Ak by som mala teraz zomriet, lutovala by som, ze som Jakubovi nepovedala, ze je debil a ze som ludom naokolo nikdy nepovedala, ako vela pre mna znamenaju. Len dufam, ze to vedia.
"Keby som mohol vrátiť čas, tak by som... Touto vetou zvyknú vyjadrovať svoje pocity ľudia na smrteľnej posteli. Do slov, ktoré nasledujú po troch bodkách, sa započúvala zdravotná sestra Bonnie Wareová a zostavila rebríček piatich vecí, ktoré zomierajúci ľudia najviac ľutujú."
tak ja napr. neviem čo sa v živote ešte udeje ale keby som mala ležať na smrtelnej posteli teraz, ľutovala by som asi čas ktorý som premrhala pre niekoho kto si neváži... ľutovala by som to čo som chcela urobiť a neurobila... ľutovala by som to že som nedala šancu tým ktorí o to stoja... ale toto sú podla mna ešte celkom veci ,,nijaké'' oproti tomu čo sa ešte môže stať, ale určite tie čo som napísala zmením ...
všetci robíme zlé rozhodnutia a keby sme ich neurobili, prežili by sme ten život horšie možno lepšie, je zbytočné ľutovať takéto veci. ja by som skôr bola rada že som ten život dotiahla až do konca, nech by bol akýkoľvek.
@idiotproof a myslíš, že som to neurobila?? ospravedlnila som sa už 3x, ale keď to druhá strana ešte stále nevie stráviť a nechce ma vidieť (ani sa nedivím), tak už neviem, čo mám viac urobiť... teraz skús radiť..
Ono je dobré takto myslieť že človek na nej môže ležať už dnes. Celkom ma zaujalo že tu nikto nepíše že som nenavšívil USA alebo také niečo. Každopádne je zlé keď nás niektoré veci hnevajú už teraz a už s nimi nemôžeme nič robiť. Len dúfať že sme v danej dobe robili maximum. Akú peknú tému som založil
len moj názor : iné je dúfať a veriť v to... iné je zbabelo utiecť a len si to nahovárať...také veci by sa mali ľutovať... nie tie pre ktoré si človek myslí že spravil maximum pre to , ale tie pre ktoré si človek sám klame že spravil maximum a pritom spravil holý kkt, pretože by boli veci inak.... ale inak pekná téma a svetový mier dúfam že na smrtelnej posteli nebudem lutovať nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a to budem aj robiť asi.
to je taka chujovina ako mraky.. a pokojne aj s urazkou.
co takto zdvihnut svoje povabne ritky od pocitaca a ist sa ospravedlnit. pokial je dany clovek este medzi zivymi samozrejme..
Ak by som mala teraz zomriet, lutovala by som, ze som Jakubovi nepovedala, ze je debil a ze som ludom naokolo nikdy nepovedala, ako vela pre mna znamenaju. Len dufam, ze to vedia.
» www.sme.sk/c/5951800/styri...
veľmi veľmi dobrý článok, pekne zhrnuté, oplatí sa prečítať, o tomto sa fakt oplatí popremýšľať...
(...a možno aj prehodnotiť doterajší život...)
pozri, chápem čo si tým chcela povedať a súhlasím...ale to nič nemení na to, že ty do toho nevidíš...
kazdy z nas robi chyby a preto by mal kazdy odpustat.