Mne by sa páčilo Štefánikovo:,, Ja sa prebijem, lebo sa prebiť chcem!" To je to pravé orechové pre národ s malým sebavedomím, akým sme.
A už vidím kvantá pseudovtipných hesiel buď o údajnej závisti, neprajnosti, alkoholizme a predpokladám, že tu niektorí drbnú aj čosi o slovenskej politike prípadne inej téme vykresľujúcej našu vlasť ako ...
Sláva Vám, hrdá vlastenecká Slovač! Sláva Vám!!! (keď to niekto nepochopil, myslel som to ironicky)
@exonr tiež to nechápem...asi som divná , ale hrdosť na národ, na svoju vlasť a svoju reč je podľa mňa základ ... ak toto nemáme, tak tak potom neviem ... potom sa môžeme ísť odstreliť, to je najprospešnejšie riešenie
@esus si náš človek ! krajina by to bola ideálna, ba priam božská, ak by sa ľudia zmenili a keby sa dostanú k moci konečne nejakí ľudia, ktorých by zaujímalo aj niečo iné ako okrádať štát a sadiť v ľuďoch nezáujem (ba až odpor!) k vlasti ... kiežby som to mohla zmeniť .... :/
@esus .. len dúfam, že dovtedy bude vo výbere aj nejaké tá "správna strana" ... aj tak je môj sen založiť si vlastnú stranu ... len je otázne či budem mať nejakých voličov a či sa mi to podarí
@esus ja viem, že je ... ale pevne verím, že to niekedy v živote dotiahnem do konca ... a tiež verím, že sa moje zmýšľanie nezmení (iba ak k lepšiemu) ale od detstva ma otec viedol k tomu, aby som milovala túto krajinu...tak dúfam, že na staré kolená sa zo mňa nestane nejaký národný nepriateľ
@antifunebracka a ty si myslíš, že naši politici ju ovládajú ? a matematika im tiež ide iba kde potrebujú ... a na vlastencov sa hrajú horším spôsobom ... a lepšie byť vlastenec čo neovláda gramatiku 100%-tne ako takí akých je plná NR SR ....
@antifunebracka za gramatiku som sa na birdzi uz ospravedlnoval, som na mobile a tu mi nejdu mäkcene, inác gramatiku ovládam na 2.... Nehram sa na vlastenca, Ja nim som....
@antifunebracka uznavam slovencina nieje moja silna stranka, za to som dobry inde... (a mam dotykovy mobil, takze sem tam napisem blbost) A clovek ktory nie je hrdy na svoj národ tak ten nemá národ... (aspon podla mna) @happypotato dik, ja podobne...
@antifunebracka no ked je pre teba vlastenectvo urazka tak aj teba potom lutujem..ale prajem ti aby si sa dostal niekde prec odtialto a aby tu tebe podobnych ludi bolo co najmenej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Kto nekradne s nami, kradne proti nam!
A už vidím kvantá pseudovtipných hesiel buď o údajnej závisti, neprajnosti, alkoholizme a predpokladám, že tu niektorí drbnú aj čosi o slovenskej politike prípadne inej téme vykresľujúcej našu vlasť ako ...
Sláva Vám, hrdá vlastenecká Slovač! Sláva Vám!!! (keď to niekto nepochopil, myslel som to ironicky)
My sme stado slovanske, na pomalych necakame, rychlych stiahneme !
ale toto sa mi páči...Nemýľte si našu trpezlivosť so zbabelosťou.
ako by to asi znelo v latine?
@esus keby je táto konverácia na Facebooku a nie tu tak ti dám Páči sa mi to
DOBRÉ RÁNO!