Vyhovuje Vam zivot v cindziaku? Nechyba Vam priroda? Nemyslite si, ze sme sa zavratne vzdialili od nasich prapociatkov a je na case sa obzriet za seba a vratit sa k povodnym hodnotam... Nedeprimuju Vas velke obchodne centra, masy betonu a auta? Jednoducho
kokso, holka, hovoris mi z duse, ja keby mozem, tak sa prestahujem hoci aj do jaskyne Ale vazne, podla mna sa clovek az prilis vzdialil od svojho povodneho sposobu zivota, akoze nie som ziadny amish alebo co, ale nejaky ten navrat k prirode by som urcite bral
ee ja rad byvam v cinziaku..a nwm na dedine by som nedokazal zit..to ticho a klud by ma abilo..keby som chodil napr obcas cez vikend to ano ale byvat ee
Byvam v dome. Prirodu mam kusok. Sice byvam, v malom meste. Ale aj si vezmite, ze v BA ak chcete ist do centra ci divadla, hodinu idete MHD alebo autom. Cest cyklisktom. A tu, sadnem do auta, za 50 minut v Presove, nejaka hodina 20 KE (centrum) a priroda 5 minut. Chcem ist od divadla, koncert, sadnem do auta a idem. Teda myslim, ze sme na som na tom lepsie ako blavaci
ja by som zivot v meste momentalne nevymenila...ale nehovorim zeby sa mi to nepacilo...a aby som si to vynahradila kazdy den sa chodim prechadzat do parku pred nasim domom...a vzdy sa tam ucim je tam uplne super
mne nechyba,byvam v rodinnom doma,vsade stromy,trava,cisty vzduch,ked potrebujem ist do mesta,mam to do 5 minut,ked potrebujem nakupit,tiez je to len desat minut,takze som spokojna nikdy by som nevedela zit v panelaku
...fúúú, presne tak... ..zakladateľ má úplnú pravdu,,,našťastie ja bývam na dedine a som stále v prírode...život v meste ma vôbec neláka...už keď som v meste týždeň na prázdninách, tak mám toho dosť....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale tak mas v niecom pravdu,ale asi som sebecka pretoze ja bez OC by som uz teraz neprezila!!!
chcel by som prírodu, vidiek čistú sedlač ..bez tesca
6. aj ja chcem ale najprv treba zarobit ...
8. pupavy patria k rastlinkam, ktore kvitnu kedy sa im zachce
5. no a presne o tom hovorim, vzdy je tu nejake ALE lebo sme si bohuzial na tento pohodlny zivot zvykli
Inac ja mam surovo po celom pozemku wi-fi